Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המעבר המפורסם שהתבצע בשוודיה לנהיגה בצד ימין של הכביש קרה ב 3.9.1967 ב5 בבוקר. מומלץ מאוד לקרוא את זה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%90%D7%92%D7%9F_H

WOW...

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היו מחליטים לשנות את כיוון הנסיעה בארץ :|

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

על א"י מעולם לא הוכל החוק הבריטי מכיוון שהבריטים שלטו ה במנדט מהאו"ם שיעוד להיות שלטון זמני.

כ

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני היחיד שמוטרד מהעובדה שיש איש בתחתונים מוזרים בסוף העמוד?
כתוב מפורשות שאלו תחתוני נשים.

אשה בתחתוני נשים זה לא דבר מטריד. להיפך.

פורסם
המעבר המפורסם שהתבצע בשוודיה לנהיגה בצד ימין של הכביש קרה ב 3.9.1967 ב5 בבוקר. מומלץ מאוד לקרוא את זה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%90%D7%92%D7%9F_H

בישראל, לאף ממשלה לא היה את הביצים להחליף כיוון נסיעה!

כל הכבוד לשוודיה, שבגלל תאונות דרכים עשתה צעד כה דרסטי, והחליפה צד לנהיגה!

כנראה שאם דבר כזה היה מתבצע בישראל, היו שולחים את מע"צ לחסום את כל הכבישים במדינה, ללא התראה כמובן, ב11 בלילה עד 5 בבוקר. הם היו צובעים פסי הפרדה חדשים (מבלי לכסות את הקודמים), משחחרים את הכביש לתנועה (עם כמובן פקודה מיידית מהממשלה לעבור לצד ימין), ורק אז היו נזכרים שצריך לשפץ אוטובוסים, צמתים, תחנות אוטובוס, מכוניות וכ'ו... :roll:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
הם היו צובעים פסי הפרדה חדשים (מבלי לכסות את הקודמים)

העניין הוא, שבארץ, גם כשצובעים פסי הפרדה חדשים, את הישנים צובעים בשחור.

הצבע השחור מבריק כך שבלילה רואים אותו וקשה לדעת (יותר נכון - קשה לנחש) ע"פ איזה סימון לנהוג.

פורסם

סתם דוגמא, השבוע נסעתי בכביש שכנראה בדיוק האזור שלו עובר תיקונים, נסעתי בנתיב שלי ופתאום אני רואה 3 פסים מקווקים מתחילים לטייל מימין לשמאל, לא ידעתי באיזה נתיב אני!!

לא ידעתי באיזה נתיב לנסוע, בקווים הדהויים יותר או פחות :shock:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מוזר לי שבארץ נוהגים בצד ימין, כי הרי הבריטים שלטו כאן, וגם חלק ממערכת המשפט הישראלית מבוססת על המפשט הבריטי אם אני לא טועה.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

ולי מוזר שבארץ מקיימים יחסים כדרך הטבע , כי הרי התורכים שלטו כאן (400 שנה , לא 30) , וגם חלק ממערכת המשפט הישראלית (ועוד הרבה מוסדות) מבוססים על המשפט התורכי .

מה הקשר ?

בריטניה שלטה בשיאה במחצית העולם. כולל ארה"ב. כל מדינה החליטה על פי דרכה.

פורסם
ולי מוזר שבארץ מקיימים יחסים כדרך הטבע ,כי הרי התורכים שלטו כאן (400 שנה , לא 30).
אל תעשה הכללות. לך לשיינקין יום שישי בצהריים ותראה שיש כאלו שעדיין נוהגים כמנהג התורכים.
  • תוכן חדש...