Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לa3 החדשה יש מעט כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, avizaz כתב:

אשמח שתסביר מי הפלח שוק לרכב הזה, מי שרוצה AUDI יקנה כבר אחת נורמלית עם מנוע נורמלי, מי שרוצה מנוע נורמלי יקנה רכב אחר.

כלומר אתה חושב שלרכב הזה אין קהל ולא יהיה ביקוש. היבואן חושב אחרת. וכנראה שהוא יודע יותר טוב.

יש על כבישי ארצינו רכבי יוקרה גרמניים עם מנועים שמספקים ביצועים דומים. כי יש קהל שזה מה שהוא רוצה

פורסם (נערך)

אחרי הפשפוש פה בפוסט , יצא לי ללכת לאתר ולראות מפרטים ומחירים. 
HOLY SHIT ! 
בגרסה הקודמת , ה 40 QUATRO הייתה נמכרת במחיר שבו היום נמכרת ה1.5 150 כ"ס , מה זה המחירים ההזויים האלה ?!
וכן , אם מדובר בתופסת של 40 ומשהו אלף על "סתם 35 כ"ס " אני רואה איך אנשים בקלות מוותרים על זה ... 
זה לא שאין לך מרסדסים ב300K וצפונה שמגיעים עם מנוע רנו 1.3 ליטר.... 
https://www.mercedes-benz.co.il/mercedes_models/cla_class/cla-180-2/
למשל ... 

עריכה אחרונה על ידי ninickname

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם

מן הסתם יהיה מי שירכוש, ויש מי שרוכש בחו"ל.

גם לי זה לא יורד מהכיס אז שייבאו גם 10000 רכבים כאלה.

הטענה שלי היא שזה פונה לפלח שוק מצומצם במחיר כזה.

קחו את הRS שלי לדוגמה, התחרות היתה מול טסלה, במקרה הטסלה הייתה יקרה יותר בנקודת זמן שרכשתי אז לא התעניינתי בה.

אם הפורמנטור VZ היברידית היתה קיימת אז אולי בכלל הייתי לוקח אותה.

מצד אחד טוענים שהרכב לצעירים, אחר כך לנשים ואחר כך לאנשים שכח לא מעניין אותם ומציבים את הטענה שלי מול שלושת אלו.

סך הכל טענתי שהפלח שוק מוזר בעיניי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

כל אחד שיקנה מה שהוא רוצה, ומה שהוא מוכן לשלם עליו.
יש אנשים שיש להם כסך מיותר לפזר ואין להם כח לעשות סקר שוק ולהבין בכל דגם של כל חברה, אלה קונים את אותו הדבר פעם ב3 כשצריך לעשות טסט ונגמרת האחריות ...
אני לא רואה את עצמי בעתיד הנראה לעין מוציא AUDI חדשה, או אפילו הונדה חדשה מהסוכנות . התמחורים האלה פשוט הזויים. ( לא שקורולה בסיסית ב160 זה מציאה כן ... )

• אהבתי 1

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם
בתאריך 22.5.2024 בשעה 00:18, razi_pazi כתב:

אשמח שתסביר מי הפלח שוק לרכב הזה, מי שרוצה AUDI יקנה כבר אחת נורמלית עם מנוע נורמלי, מי שרוצה מנוע נורמלי יקנה רכב אחר.

היבואן רוצה דגם כניסה שיאפשר לו לשווק את הדגם החל מ- xxx,999 שח.

המחיר הנמוך מפתה אנשים להיכנס לאולם התצוגה ושם כבר אנשני המכירות ישכנעו אותו להוסיף יותר כסף בהלוואה מפולפלת ועץ ריח מתנה

לפני 11 שעות, ninickname כתב:

אני לא רואה את עצמי בעתיד הנראה לעין מוציא AUDI חדשה, או אפילו הונדה חדשה מהסוכנות . התמחורים האלה פשוט הזויים. ( לא שקורולה בסיסית ב160 זה מציאה כן ... )

אני נוהג כבר כמעט 8 שנים ברכבי vag  עממיים (אוקטביה ואטקה), היום רכב עממי איכותי מציע מפרט עשיר, טוב ומספק.

נהגתי בלא מעט רכבי יוקרה, בהתחלה זה מאוד מושך, אבל אז כשאתה קולט כמה הנדסת האנוש מסובכת וכמה מקריבים על שופוני - אתה מבין שכדאי להוציא כסף על דברים אחרים...

פורסם
בתאריך 21.5.2024 בשעה 18:47, avizaz כתב:

איזה צעיר יכול לרכוש רכב ב212 אלף שקל

חברות המימון 100% ישמחו לאפשר לו לרכוש בחיוך רחב ("אחי הרכב יעלה לך רק X שקלים כל חודש,זהו!)

אהה ועוד כמה אלפים כל חודש גם אם לא תסע קילומטר בודד...אבל ששששש לא לנפץ את הפנטזיה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אאודי A3 הוא לא רכב יוקרתי. זה רכב של משפחה צעירה יחסית סטנדרטי.

גם במוו סדרה 1 אגב. המחירים שלהן ברף דומה למתחרות. 

באירופה נורא נפוץ לראות אותן על הכביש. זה לא מרשים אף אחד, תאמינו לי. 

ה-A קלאס מעט יקרה יותר מהן. 

באנגליה לדוגמא:

מחיר A3 אודי: RRP £28,085 - £52,410

מחיר גולף: RRP £27,035 - £37,040

סקודה אוקטביה: RRP £24,550 - £36,495

קיה ספורטאז: RRP £28,710 - £45,775

במוו סדרה 1: RRP £28,750 - £40,335

הנתונים מהאתר - CARWOW.

ה-A3 יקר ב-5000 שקל בכניסת הבסיס לעומת הגולף . שזה לא מספר אסטרונומי. 

ההבנה של זה, לדעתי, עוזר יותר להבין את המיצוב שלו. 

בארץ המחירים בסקאלה אחרת לגמרי (אני לא מדבר על מספר אבסולוטי - כי זה תלוי מיסים וכו' - אלא על היחס לעומת רכבים אחרים). 

• תוכן חדש...