Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש לקנות רכב משומש זול וחסכוני ומצאתי טויוטה פריוס 2010, יד 3 עם 270,000 ק״מ וסוללה בת 9 שנים. כמובן שלטענת המוכר הרכב תקין לגמרי וכו׳ וכו׳. מבחוץ הוא באמת נראה מעולה. המחיר המקורי עמד על 30,000 אבל לאחר שהבהרתי למוכר שלרכב עם סוללה כזו המחיר ״קצת״ מדי גבוה, הוא הוריד את המחיר ל 22,500 והבנתי ממנו שיש מצב להוריד עוד.

הרכב לא מתוכנן להישאר אצלי יותר משנה שנתיים מכיוון שאני מתכנן לקנות רכב עם 7 מקומות לכשיתאפשר לי.

אני לא מכיר כל כך את שוק המשומשות ורציתי לשמוע חוות דעת מהמומחים של הפורום הנהדר הזה. האם זו עסקה כדאית?

תודה מראש לכל המשיבים והעוזרים.

עריכה אחרונה על ידי SamBugatti
פורסם

הבעיה שאם תהיה בעיה עם הסוללה זאת

הוצאה של כמה אלפים. הייתי בודק את מצבה במוסך לפני הרכישה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב מעולה..

אם שקללת עלות החלפת סוללה אין מה לחשוב פעמיים..

 

לגבי ק"מ סביר לשנתון..

 

תמיד יש פתרונות זולים יותר להחלפה בין 2000-4000 שקל ( פירוק  שניתן לעשות מרכבים חדשים יותר)

פורסם

רכב מעולה שיכול להיות שחוק מאוד,

מה מצב הצמיגים? טיפולים? מצב המצבר (הרגיל)?
ציריות, משולשים וכו'
בקיצור זה יכול להיות מאוד תלוי איך החזיקו את הרכב עד היום, תחזוקת שבר? לא הייתי נכנס לזה.

בעיניי זה שהוא ירד ב 30%מהמחיר שהוא דרש בכזאת קלילות אומר שהרכב מצריך בדיקה טובה

  • רעיון טוב! 1
פורסם

רכב לכשעצמו טוב ואמין מאוד, טיוטה במיטבה.
הספציפי הזה נשמע קצת כמו פוטנציאל לבעיות, הרבה ק"מ, סוללה ישנה. הייתי בודק טוב טוב במוסך שמכיר את הדגם היטב ולא קשור למוכר.
במחיר הנכון (שהוא לדעתי עוד פחות מ 22.5) הייתי שוקל בהחלט.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

 

×
×
  • תוכן חדש...