Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פורטה 2011 ב-20K כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי אנשים,

חושב מאוד ברצינות על לקנות את הרכב הזה:

קיה פורטה, 139,000ק״מ,  יד 2

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/w3gqlgnb?opened-from=feed&component-type=main_feed&spot=platinum&location=3&pagination=2&is-new-tab=true

יכולים להגיד לי למה לצפות כדי שלא אכנס לצרות?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי michaelhagbi
פורסם

מגרש סוחרים = צרות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

@vladclar יש לך ניסיון עם הסוכנות הזאת שאתה כל כך נחרץ?

המחיר סביר הק"מ סביר הדגם די מוצלח. נותר רק לבדוק את הרכב במכון בטעמך, ולבדוק האם הנתונים שהמגרש נותן מדויקים.

אני גם הייתי מוציא דו"ח סליקה לפני שהייתי לוקח את הרכב לבדיקה.

יש לקחת את הרכב לבדיקה גם אם המגרש מציג בדיקת שנעשתה על ידו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קח בחשבון שהמגרש "מכיר" את מכוני הבדיקה באיזור ורוב הסיכויים שלא יסכים שתקח אותו לבדיקה במקום רחוק.

הפעם היחידה בחיי שנפלתי בקניית רכב היתה כשקניתי ממגרש בחולון , דרך מכרים וכל זה לא עזר לי.

באופן אישי , לא אסע לראות רכב לא בנתניה ולא בחולון בגלל ריבוי הסוחרים הגלויים והמוסווים בערים אלו , אא"כ אצליח איכשהו לברר מי המוכר.

יסלחו לי האנשים ההגונים בערים אלו ויש רבים כמובן.

פורסם

קומפיוטסט ראשון מזרח ברח' משה בקר

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...