Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, yulianx כתב:

בוודאות אין בשום דבר. בשניהם זה יכול להיות.

לכן אמרתי, בשביל מי שאמינות זה הדבר הכי חשוב, אילו לא הרכבים שהייתי שם במקום הראשון.

אז איזה רכבים היית ממליץ במידה ואמינות היא פקטור?

פורסם

בתקציב שלך יש אופציות טובות.

הונדה ג׳אז,מזדה 2, סוזוקי סוויפט,טיוטה יאריס עם מנוע ה 1.5.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, yulianx כתב:

בתקציב שלך יש אופציות טובות.

הונדה ג׳אז,מזדה 2, סוזוקי סוויפט,טיוטה יאריס עם מנוע ה 1.5.

חשבתי על הכיוון של מאזדה 2 אבל הבנתי שהיא לא חסכונית בדלק וזה פרטר שהוא קצת חשוב לי..

פשוט הסיטרואן קרצה לי בגלל שהבנתי שנוחות הנסיעה בה היא מאוד טובה, האבזור שלה וצריכת הדלק.

במידה ואני אטפל בה כמו שצריך לפי השעון, אפילו אקדים טיפולים אם צריך האם אני אקבל חבילה טובה או שעדיין לא היית ממליץ?

פורסם

הונדה ג'אז גם חסכונית. לדעתי היא פתרון טוב בשבילך.

אל תלך על הסיטרואן (או בכללי מנוע 1.2 פיורטק), עם הנסועה שלך אתה תצטרך להחליף רצועה כל 3 שנים (סדר גודל של 2000-2500 שקל), וגם זה לא מבטיח חסינות מבעיות במנוע.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני שעה, Alexsp כתב:

חשבתי על הכיוון של מאזדה 2 אבל הבנתי שהיא לא חסכונית בדלק וזה פרטר שהוא קצת חשוב לי..

פשוט הסיטרואן קרצה לי בגלל שהבנתי שנוחות הנסיעה בה היא מאוד טובה, האבזור שלה וצריכת הדלק.

במידה ואני אטפל בה כמו שצריך לפי השעון, אפילו אקדים טיפולים אם צריך האם אני אקבל חבילה טובה או שעדיין לא היית ממליץ?

הכי חסכונית זאת הג׳אז לצד הסוויפט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...