Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 שעות, innvision כתב:

בסוף הבנתי שאצלי הבעיה הייתה בקונקטור של ה USB (נסה לשחק אתו ולראות אם המצלמה נדלקת). 

דבר ראשון שנבדק :lol: מניסיוני האישי, 95% מהבעיות של מכשירי אלקטרוניקה זה חיבור רופף וזה הדבר הראשון שאני בודק. 

אם זה היה הכבל, הפעולה של המצלמה הייתה ספורדית ולא צפויה. 

לפני 16 שעות, Coro כתב:

לVIOFO תמיכה מצויינת.

ב$30 יתקנו לך את המצלמה וישלחו בחזרה.

אם חדשה אז עוד VIOFO לדעתי.

אופציה מעניינת, איך עושים כזה בבקשה?

לפני 14 שעות, Alberrto כתב:

בנוסף תבדוק בבקשה מהם התאריכם של הסרטונים שהמצלמה כן שומרת, אם יש סדר כרוני ברישום (די חשוב כי סוללת הRTC אחראית על זה, במקרה והיא תקולה המצלמה תמיד תשמור רק סרטון אחד)

היא שומרת הרבה יותר מסרטון אחד, כבר הייתי בפנים (ואפילו העליתי סרטון אחד לשירשור הרלוונטי). תאריכים לא בדקתי האמת. 

לפני 14 שעות, קורן בן אשר כתב:

ברווזנו, קודם כל, אני מציע שתנסה להניע בבוקר את המצלמה, *כשהיא מותקנת ברכב*, אבל הפעם לא מהמפצל אלא מבנק סוללות נייד. בטח יש לך כזה, לא? דבר נוסף, מציע שתנסה כבל אחר. אם המתח גבולי, כבל ארוך/פגום גם עלול לגרום לבעיות.

בדיוק חשבתי על זה בדרך לעבודה היום, יש לי POWERBANK בתיק מאז שהתחילה המלחמה. לפחות אוכל לשלול בעייה בחשמל הרכב באופן סופי :lol:

(ברצינות, חשבתי לרגע שאולי יש לי בכלל בעיה בחשמל של הרכב, למרות שאין לי שום חיווי על כך- ובנק סוללות יוכל להראות לי אם אכן כך הדבר. למרות שאין יותר מדיי קשר, כי המצלמה מותקנת אחרי הסוויץ')

לגבי כבל אחר, אני קצת בבעיה פה. הכבל שלה שונה מזה של המצלמה שהייתה לפניה. אין לי כבל ארוך דיו עם החיבור הרלוונטי. ובכל מקרה, כמו שאמרתי קודם- אם הבעיה הייתה בכבל, המצלמה לא הייתה מגיבה באופן צפוי אלא "עושה מה שהיא רוצה מתי שהיא רוצה". 

שכחתי אתמול לקחת אותה הביתה ל"טעינה"... מקווה לזכור היום. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, guya72 כתב:

אם אפשר לשאול מדוע אתה נרתע  ?

לא נרתע. 

יש דברים אחרים שאני מעדיף לנסות קודם, שאני חושב שיכולים לפתור את הבעיה. 

אם כל השאר יכשל, גם זה יקרה. 

שלב אחרי שלב, פרה פרה.

פורסם

מעדכן. 

עשיתי בדיקה של "קבוצת בקרה" בצהריים- לראות שאכן המצלמה יכולה לעבוד עם בנק סוללות. עובדת יפה. 

גם לקחתי אותה ל"טעינה" למשך כמה שעות טובות (16-21:00). בניתוק מהמקור מתח היא לא נכבתה מייד, שזה סימן מעודד. 

כמו כן, הסיבה שניתקתי אותה ב-21:00 היא כי כבר הייתה לי השבוע נסיעה של חצי שעה לכיוון וחזרתי סביב 21:15 הבייתה, ובבוקר שוב לא עבדה- כך אדע אם משהו השתנה. 

מתחיל יותר ויותר להיראות כמו בעייה של קבל. 

MK III Kabal "Face Scare" Fatality - YouTube

פורסם

עדכון.

לא עובדת הבוקר אחרי ה"טעינה".

מחר אנסה להניע אותה בבוקר עם הבנק סוללות.

פורסם

מאז פרק הסיום של דאלאס והשאלה מי ירה ב JR? לא קמתי מידי בוקר סקרן כמו מאז שהשרשור נפתח!

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני כבר לוקח את הסוגייה כניסוי מדעי לחלוטין ומדווח על הממצאים, במידה ויהיה עוד מישהו עם אותה הבעייה אזי נוכל גם לעשות ביקורת עמיתים ואולי בסוף התהליך אף לפרסם מחקר מדעי במגזין נחשב בחו"ל או משהו. פרס ישראל לחדשנות, הנה אני בא! :rofl:

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 6.3.2024 בשעה 21:04, ברווז כתב:

מעדכן. 

עשיתי בדיקה של "קבוצת בקרה" בצהריים- לראות שאכן המצלמה יכולה לעבוד עם בנק סוללות. עובדת יפה. 

גם לקחתי אותה ל"טעינה" למשך כמה שעות טובות (16-21:00). בניתוק מהמקור מתח היא לא נכבתה מייד, שזה סימן מעודד. 

כמו כן, הסיבה שניתקתי אותה ב-21:00 היא כי כבר הייתה לי השבוע נסיעה של חצי שעה לכיוון וחזרתי סביב 21:15 הבייתה, ובבוקר שוב לא עבדה- כך אדע אם משהו השתנה. 

מתחיל יותר ויותר להיראות כמו בעייה של קבל. 

MK III Kabal "Face Scare" Fatality - YouTube

חבר, קצת קשה לי להבין אולי אני קשה הבנה, אבל מה המטרה של "להטעין" את המצלמה ?
קבל בדר"כ נטען במספר שניות בודדות, ואם נתקת את המצלמה והיא המשיכה לעבוד כמה שניות זה רק מצביע על כל שהקבל תקין ...
אם הצלחת להפעיל את המצלמה ללא בעיות דרך מקור מתח אחר, כנראה שהבעיה היא מהחיווטת ברכב או המפצל ברכב.

פורסם

יכול להיות שהוא מצליח להחזיק מתח, אבל כשהוא מתפרק לגמרי הוא "מאתגר" את מעגל הטעינה, בטלות בטמפרטרורה. ניחוש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עדכון. 

יורד בבוקר לאוטו, מניע. 

מצלמה:

אני: (שורה של קללות עסיסיות)

מצלמה:

אני: שולף את החוט הקצר שהגיע בערכה, מחבר לבנק סוללות ולבסיס של המצלמה.

מצלמה: בונז'ור! (התחילה לעבוד)

אני: (עוד כמה שורות של קללות עסיסיות)

מפה, אני יכול להניח דבר פשוט.

בתאריך 8.3.2024 בשעה 15:14, Alberrto כתב:

אם הצלחת להפעיל את המצלמה ללא בעיות דרך מקור מתח אחר, כנראה שהבעיה היא מהחיווט ברכב או המפצל ברכב.

בדיוק את זה. 

אני קצת בבעיה פה- כדי לחבר את החוט לשקע המצית המקורי ברכב, אני צריך להעביר את הכבל בצורה נסתרת מאחורי כל העסק, ואני לא יודע איך לפרק את החלק ברכב שלי (לאנסר 2016), ויותר גרוע מזה (למרות שזה החלק הקל) אני אצטרך לקדוח בו חור כדי להעביר דרכו את התקע. 

זה לפחות יוכל לומר לי חד משמעית (כמעט) אם הבעיה שלי היא במפצל או בכבל. 

אני אומר כמעט כי אני לא יודע לאן המתקין התחבר כשהתקין לי את המפצל. אם הוא התחבר לחשמל משקע המצית עצמו, הבעיה יכולה להישאר כמו שהיא, גם אם הכבל תקין 100%. 

ובמלא הכנות, אני חושד דווקא במפצל האמת. גם המצלמה הקודמת התחילה לעשות לי בעיות, ולכן הוחלפה. מקור הכח הוא זהה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 7 שעות, ברווז כתב:

אני אומר כמעט כי אני לא יודע לאן המתקין התחבר כשהתקין לי את המפצל.

לא מפתיע אותי שתקלה של 4 עמודים נגרמה בגלל מתקין ישראלי.

אשמח לקצת סדר, כי איבדתי אותך. המתקין חיבר את המצלמה לאן? מה זה ״מפצל״? האם הכוונה היא למפצל של שקע מצת ברכב (כזה שלוקח את השקע המקורי וחושף עוד כמה), או שמא הכוונה היא שהמתקין התעלק על החוטים המקוריים של שקע המצת ברכב וחיבר את המצלמה אליהם?

2016 BMW M235i.

פורסם

האם אתה משתמש המפצל 12 וולט, כזה שנראה כמו דוכן טורפדו? כי אלה לא מחזיקים את תקעי המצית.

אני משתמש במטען usb עם מספר יציאות. גם לא לגמרי יציב, אבל יותר טוב מהמפצל עם 3 שקעי מצית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון. 

מניע בבוקר. 

מצלמה, כרגיל:

מתעצבן. מחבר את הכבל הארוך (מנתק מהמפצל) לבנק סוללות. 

מצלמה: (קולות של סיני עם ציפור בפה).

זה המפצל המ@$$^#.

עכשיו, אני מנחש שהמפצל מותקן כך שהוא מקבל את המתח שלו ישירות מחיבורי המצית, וזה יסביר כמה דברים- אבל עד שלא אפתח את העסק לראות, לא אדע. 

לפני 21 שעות, Fraysa כתב:

הכוונה היא למפצל של שקע מצת ברכב (כזה שלוקח את השקע המקורי וחושף עוד כמה)

כזה, שחובר ישירות לחשמל הרכב- כנראה בחיבור ישיר לחיבורים של המצית. 

לפני 19 שעות, פאר האורה כתב:

אם עקבתי נכון, בסוף הכבל הוא האשם? הכבל הקצר שהגיע עם הערכה מראה פעולה תקינה של המצלמה? 

כדי לשלול את הכבל, בדקתי עם הקצר. גם הוא וגם הארוך מפעילים את המצלמה בחיבור לבנק סוללות. 

לפני 18 שעות, sperial כתב:

האם אתה משתמש המפצל 12 וולט, כזה שנראה כמו דוכן טורפדו? כי אלה לא מחזיקים את תקעי המצית.

אני משתמש במטען usb עם מספר יציאות. גם לא לגמרי יציב, אבל יותר טוב מהמפצל עם 3 שקעי מצית.

קיצר, תמונה להמחשה. 

מפצל מצת לרכב עם 3 יציאות כולל USB | Zelco

עכשיו אני צריך להבין איך מפרקים את הפנל (סוג של מגירה) שבתוכו יושב שקע המצית, לראות איך אני מגיע לחיבורים שם כדי לבדוק שהכל תקין (משום מה לא נראה לי, כנראה קרה משהו לאורך השנים), ואיך להעביר את הכבל USB לתוך ה"מגירה" הזו (יצריך כנראה קדיחת חור בפלסטיק). 

תודה לכולם.

• תוכן חדש...