Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לפני כחצי שנה החלפתי 4 צמיגים, מישלין סופר ספורט, ונעשה כיוון פרונט.

מאז בקושי נסעתי עליהם 3000-4000 ק"מ, ולאחרונה אני שם לב שאחד הצמיגים מתחיל לאבד אוויר יותר מהשאר.

אחרי מבט על אותו צמיג, ראיתי שיש בועה נפוחה בדופן של אותו צמיג.

אני לא חושב שהצמיג הזה קיבל מכה או משהו, ומוזר לי נורא שזה כך.
איך הייתם מתנהלים?

פורסם

קרה לי בעבר. אין מה לעשות.

יאמרו לך שנכנסת לבור/הצמיג התחכך במדרכה בחניה (מה שיכול להיות נכון) ואין לך כל דרך להוכיח אחרת

פורסם

במקרה שלי פניתי, עם מישלן חדשים, דרך הצמיגיה ואז באופן ישיר, ולא קיבלתי שום התייחסות. בצמיגיה הסבירו לי שאני יכול לפנות למשרד התחבורה. זה בדיוק העניין. אין לך איך להוכיח ויש לך חיים לחיות.

אם לחזור לשאלה של פות"ש איך לנהוג, אז קודם להחליף צמיג (זוג). הבלון הזה לא בטיחותי. אח"כ לחשוב כמה שווה לו להתעסק בתכתובת עם היבואן על כמה מאות שקלים שכנראה אבדו. הזלזול שאני חוויתי גרם לי להפסיק לקנות מישלן או צמיגים אחרים מאותו יבואן. במעט הזה מסתכמת ההשפעה שלי

• מבאס 1
פורסם

לא אמרתי להשקיע מאמץ מיוחד, רק לבצע את הפניה הזו.

ונכון, אחריות לצמיגים קשה למימוש והיא גם בדר"כ יחסית.

נראה שמספיק להחליף רק את הצמיג הבעייתי. חצי שנה ועד 4K ק"מ עליהם, אם לא "התחרעו" עליהם, כנראה שלא נשחקו מאוד, ואם מדובר בקדמי, אפשר להצליב גם עם האחוריים.

פורסם
לפני שעתיים, Renaultrap כתב:

אז קודם להחליף צמיג (זוג)

אם מדובר בצמיג בן חצי שנה בלבד, שנהגו עליו רק 4000 ק"מ, לא חובה להחליף זוג.

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 4 דקות, שחר 1 כתב:

אם מדובר בצמיג בן חצי שנה בלבד, שנהגו עליו רק 4000 ק"מ, לא חובה להחליף זוג.

בדגם הספציפי הזה 4000 ק"מ זה כמעט חצי מאורך החיים של הצמיג. זה צמיג סופר רך.

• רעיון טוב! 1

STI 2004

פורסם

נכון, אבל.

לא ידוע באיזה רכב מדובר, הנעה קדמית או אחורית, צמיג קדמי או אחורי וכמובן איך הרכב ננהג במהלך התקופה.

הצמיג הזה אגב מגיע בארה"ב/קנדה עם אחריות ל-30,000 מייל/50,000 ק"מ בהתאמה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...