Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ..שוב. אני חדש פה.. ולמי שהתעניין בבעיה הקודמת שלי עם הבאס ב6 על 9 בקופסאות ....... אני יוצא מנקודת הנחה שמחר בבוקר הבעיה שלי תעלם !

אז השלב הבא.. רציתי לדעת אם יש עוד אנשים כמוני פה שרצו לחסוך בסאב גדול ומעפן שדופק בבאגז וחשבו על משהו יותר סימלי כמו סאב קטן מתחת לכיסאות ?

אז אני התעניינתי ברעיון .... עשיתי גם ניסוי קטן. לקחתי רמקולים של "אייוה" ביתיים... רמקולים דיי סטנדרטיים אפילו קצת ישנים היתי אומר. חיברתי אותם על תדרים נמוכים.

וחיברתי את ה6 על 9 על תדרים גבוהים בלבד (לא שזה משנה אין בהם בכלל באס)

והבאס היה אחלה.. (לעומת העובדה שאין באס בכלל וכל הבאס יוצא אך ורק מהם !)

אני לא מדבר פה על עוצמה של סאב 12" או משהו בסיגנון. אני מדבר על משהו סטנדרטי לחלוטין..... אז חשבתי אם אני לוקח 4 רמקולים מסוג זה. ושם מתחת למושבים .. אני מאמין שהתוצאה הסופית תהייה מצויינת. (במידה והנפח הנתון יאפשר)

מישהו פה יכול לתת רעיונות מניסיון אישי שלו ? או סתם מישהו עם ראש יצירתי ?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך אגב עכשיו שמתי לב שהיו פה כבר דיונים בנושא זה.. לפחות בעמוד הקודם של הפורום.

אז מצטער על זה שלא שמתי לב.. אז אם לאחד מהאנשים שהתעניינו יש משהו לחדש או ליידע אותי באיזה בעיה שנתקל בה .. שירגיש חופשי להגיב

פורסם

זה יותר כמו רעיון מאשר פיתרון .....

הרעיון שלי זה לקחת וופרים קטנים.לעשות להם קופסא מלבנית

ולהשים מתחת למושבים הקידמיים

אני עדיין לא בטוח שהמקום יספיק ולכמה הוא יספיק ועד כמה זה יהיה מורגש

אבל אני מקווה שהיום תהייה לי תשובה בנושא

פורסם

אם תשים לב, אני זה שחשבתי על הרעיון בגלל חוסר מקום בבגאז,יש לי שם ציוד.

חזבתי להכין תיבה שטוחה ומלבנית ולשים אותה מתחת למושב/ באזור הרגליים של הנוסע ליד הנהג (המקום "דוושות").

מתחת למושב תכלס,אין מקום לגובה ככה שזה בעיה...

על מיקום אחר-מבחינה אסטתית-לא בא בחשבון (אצלי בכל אופן).

*

אני חשבתי על רעיון אחר- באיזור הדש בורד למטה (ליד הנהג),יש לי רווח גדול בין הפלסטיק

(מתחת לתא כפפות) לבין ה"קיר" (שטיח).

חשבתי לשים בפנים סאב קטן, "לעגל פינות" כך שהדש יהיה תיבה...

לא יודע אם זה בר ביצוע אבל כדאי לבדוק...

I30 CW

פורסם
כמעט הכל בר ביצוע זה הכל שאלה של כסף.

זה מה שאני אומר לו כבר כמה חודשים..

הוא "חושב" על זה כבר הרבההה זמן.. מענין מתי נראה מעשים..

:roll:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

בשביל לעשות דברים מקוריים צריך די הרבה מחשבה אתה יודע.

אז מה אם לוקח לו הרבה זמן לתכנן את המערכת האידיאלית שלו, הוא עוד עלול להפתיע אותכם עם איזה חידוש שאפילו המומחים לא חשבו עליו.

"מוגש כחומר למחשבה"

פורסם

talhaim4 - בכל אופן אחי. אני עושה את הניסוי שלי עם וופרים של רמקולים ביתיים

לא מאמין שאני אוכל למצוא וופר של רמקול שיתפוס לי נפח של מקום כמו וופר פשוט ורגיל של רמקול ביתי - הניסוי שאני יעשה מחר - ייקח 4 רמקולים. יחשב את הנפח של ארבעת התיבות שלהן. יעשה מחיצה נפרדת לכל וופר עם גודל הפיר שיש לכל רמקול. יחבר את הכל למגבר.... וניראה עד כמה ההשפעה תהייה

עם הוופרים האלה זה צריך להיות קל בגלל הסיבה הפשוטה שכבר יש לי את תיבת התהודה שלהן (הבית שלהם)... אז ניראה מה אני אקבל מחר

פורסם

טוב. אז זה המצב

לקחתי 4 רמקולים עם הקופסאות המקוריות שלהם (רמקולים ברמה ירודה בהחלט.)

זה לא רמקולים חדשים ולא רמקולים חזקים במיוחד. חיברתי את ארבעתם ליציאה אחת במגבר על תדרים נמוכים. הרבצתי להם .... הכל סבבה זה לא באס שיפיל את עזריאלי .. אבל זאת תוספת מצויינת כשאין לך משהו אחר וכשאפשר לדחוף מתחת לכיסאות.

עכשיו הבעיה היתה כשחיברתי את האחוריים שלי .. חיברתי את האחוריים שלי יחד עם ה4 רמקולים האלה. והבאס לא היה משמעותי לעומת העוצמה של הרמקולים .... אז היתי אומר שהרעיון נכשל. והאופציה היחידה היא להביא וופרים קטנים שמיועדים לעוצמה גדולה יותר

(הוופרים שיש ברמקולים האלה היו של 6")

אז בכל אופן ..... אם מישהו יודע מאיפה אני יכול להביא סאב בגודל קטן שתופס נפח ממש קטן (נפח תיבה)

(משהו כמו מה שיש מתחת למושב הנהג) שיהיה מוזמן לידע אותי !

פורסם

מה אמר שזה עיניין של מחיר ?

זה בסך הכל סאב. שצורך קופסא קטנה

אין פה שום סיבה שהעלות שלו תהייה יותר גדולה מסאב גדול שצורך תיבה בהתאם

לא ביקשתי שימציאו לי סאב מיוחד.. בסך הכל שאלתי אם מישהו מכיר סאב קטן שמרביץ..

• תוכן חדש...