Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל כשאתה מדבר על מורל ואתה אומר שהסאב לא עמוק.. אתה מדבר על מידה של פחות מ13 ס"מ ? או שאתה מדבר ביחס לסאב סטנדרטי אחר..?

עוד משהו. כשאתה אומר שהוא לא עוצמתי . איפה זה מתבטא ?

ברמת הנצילות שלו ? או בעובדה הפשוטה שהוא לא יכול לקבל הספק גבוהה במיוחד ?

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שיקו לא משנה התיבה.

איראל, לא מדובר פה על מישהו שמחפש את הדבר האולטימטיבי, הוא רוצה סאב מתחת לכסא והיחיד בארץ שהוא לא עמוק הוא של מורל. הסאבים שלהם לא זוועתיים בכלל הם פשוט לא עוצמתיים.

למה לא משנה התיבה?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
ראלימן - הוא ענה על שאלה אחרת ששאלתי .. שאלתי אם הצורה של התיבה משמעותית או לא..

אה אוקיי..

סליחה :oops:

סתם שאלה כדרך אגב - כמה אתה מוכן להשקיע בפרויקט הזה?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

תסתכל אחי.. אני כבר לא בן אדם רגיל שרוצה מערכת באוטו ..

אני כבר בן אדם נואש

ובנינו לא הוצאתי כזה סכום על המערכת שלי. יש לי קומפיננט של מורל מילניום יש לי רמקולים של קנווד 300 יש לי מגבר של מאגנט 4 יציאות

והד יוניט קנווד 2020

ובוא אני אגיד לך משהו. אני קניתי את המערכת הזאתי כשלא ידעתי מה התפקיד של הסאב באוטו .. יענו בלי ידע בסיסי בסאונד.. ועכשיו אחרי כמה חודשים בפורום של סאונד. ואחרי המון אנשים-חברים שהביאו מערכות והכל.. תאמין לי אני לא מצטער על שום פריט שבחרתי

(כמובן שלא בגלל שאין מוצרים יותר טובים)

אז אם בשביל סאב בתוך האוטו אני אצטרך להוציא עוד כסף..

(וכמובן המערכת הזאתי לא תהייה רק באוטו אחד. המערכת שלי בוא נגיד ככה נשלפת ..

(דרך אגב כבר היו לי כמה סוגים של סאבים כשקניתי את המערכת - אחד מהם היה מאגנט טרנספר 1000 - משום מה כל סאב שניכנס לאוטו שלי נישרף..)

אני רק מקווה שהבעיה לא תחזור גם הפעם -

דרך אגב רציתי להתייעץ אתכם בהקשר לבעיה הזאתי. למתקין לא היה שום שמץ מה הבעיה וזה אחרי 4 סאבים ששרפתי לו. (יש אחריות) הוא אומר שהמסקנה היחידה שיש לו בנושא..

שהרמקולים הקידמיים (שהיו של האוטו) קיצרו

אז רציתי לשאול. אם המצב נכון והרמקולים הישנים שהיו מקדימה של האוטו קיצרו את ההד יוניק בווליום מסויים .. או אחרי טווח עבודה מסויים .. או אולי אפילו המגבר הפנימי של ההדיוניט היה מקצר.. זה אפשרי שזה יגרום לתגובת שרשרת שתשפיע על הסאב בלבד ?

(הדבר היחיד שלא נשרף בכל הזמן הזה. היו הרמקולים האחוריים.. 2 מגברים נשרפו ומשהו כמו 4 סאבים)

ואני מדבר על גירסאות שונות של מוצרים .. מגברים מסוגים שונים וסאבים מסוגים שונים..

אז הדבר אפשרי ?

• תוכן חדש...