Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרך אגב תודה כולם אתם תותחים

אין לי בעיה שתיתנו שמות של דברים מחוץ לארץ .. אבא שלי פעם בשבועיים נימצא איפהשהו באירופה.. (אני עד היום לא יודע במה הוא עובד.. הוא אומר שהוא "חשב") לכו תבינו..

הקיצור מחר הוא טס לגרמניה אם יש לכם שמות או דגמים וכו וכו תביאו חופשי

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דרך אגב תודה כולם אתם תותחים

אין לי בעיה שתיתנו שמות של דברים מחוץ לארץ .. אבא שלי פעם בשבועיים נימצא איפהשהו באירופה.. (אני עד היום לא יודע במה הוא עובד.. הוא אומר שהוא "חשב") לכו תבינו..

הקיצור מחר הוא טס לגרמניה אם יש לכם שמות או דגמים וכו וכו תביאו חופשי

אתה לא מבין?

אין לך מה לחפש עכשיו סאבים לפני שאתה יודע איזה תיבה אתה יכול להכניס מתחת למושב.

לקנות עכשיו סאב ואז לבכות שחסר לך 2 ליטר בנפח... חכם מאד.

תבדוק את ההודעה הקודמת שלי בנוגע למה אתה צריך לעשות עכשיו.

רד עם מד מטר ומדוד את האיזור מתחת לכסא. זה לא יקח הרבה זמן..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
ואיך הוא ישיג אותם?

להזמין מחו"ל זאת האופציה היחידה ... :roll:

למקס מאוטוסאונד יש אחד כזה מאחורי המשענת יד במושבים האחוריים והוא בהחלט עושה את העבודה.

כנראה ולא הבנת אבל לא מדובר בבן אדם שמוכן להשקיע כל כך הרבה כסף בלהביא אותם מחו"ל.

דרך אגב אם אני לא טועה יש למקס סאב IDQ10.

מתחת למושב יש שטח מאוד קטן, לא רק הנפח משפיע אלא העומק של הסאב וכאן תהיה לך בעיה, תכלס במקרה הזה אולי יתאימו לך סאבים של מורל שהעומק שלהם קטן מאוד, לגבי הנפח אני באמת לא יודע כמה ה8" צריכים אבל למורל יש תמיכה טובה אז תרים טלפון ותשאל או שתשלח אפילו מייל יש באתר שלהם את כל הכתובות.

פורסם

איל כבר עניתי על זה.. אני לא צריך להזמין מחול אבא שלי כל הזמן באירופה בעיקר.

ובמקרה מחר הוא בגרמניה-איטליה-צרפת-אוסטריה

פורסם

אייל מאה אחוז ! עכשיו לגבי הממצאים !!!

לאחר שבכיתי שעות בגלל הקופסאות של הרמקולים ולאחר ניסיונות ולהגיע למקומות מרוחקים בשביל למצוא בן אדם שבונה רמקולים שלא הצלחתי למצוא !

גיליתי שאין מקום באימפרזה גם בשביל הקופסאות החדשות !!!!!!!!!!!

משמע...... לא משנה איזה באס אני כן אצליח להפיק מה6 על 9 שלי.. אין מקום בשביל הקופסא באימפרזה.. אני אצטרך לעשות קופסא מינימלית שתהייה בידיוק בגודל של הרמקול אני גם אצטרך לעשות את זה מאמ די אף פחות עבה ואם אני לא אמצא אני אצטרך עץ אחר דק.. אז הבאס מהרמקולים הנל ירד מהפרק.. הפרק החדש של הסאב מתחת לכיסאות !

באימפרזה גודל משוער בגלל העליה והירידה של הכיסא : 13-14 ס"מ עומק

30-34 ס"מ אורך.. הרגע הבנתי שאיך לעזעל שכחתי למדוד גם את הרוחב חחחח בואנה אני סתום .. בכל אופן בבלנו גם בדקתי : 10 ס"מ גג עומק ! 30 ס"מ גג אורך.. וכמובן מי היה חושב לבדוק רחוב ? אני ממש סתום ?!?! דרך אגב בדקתי שלא יהיה בעיה של לשבת.. יש לי מידה 47 אם אני מצליח לשבת כמו שצריך (יענטו עם החלל שייהה מלא בעתיד) אז לא צריכה להיות בעיה של ישיבה.. גם כשהכיסא דחוס לאחורה....... אז אני צריך לזוז עכשיו אז לא יהיה לי זמן לעדכן את הרוחב אבל אני יעשה את זה הדבר הראשון כשאני אחזור !

פורסם
אייל מאה אחוז ! עכשיו לגבי הממצאים !!!

לאחר שבכיתי שעות בגלל הקופסאות של הרמקולים ולאחר ניסיונות ולהגיע למקומות מרוחקים בשביל למצוא בן אדם שבונה רמקולים שלא הצלחתי למצוא !

גיליתי שאין מקום באימפרזה גם בשביל הקופסאות החדשות !!!!!!!!!!!

משמע...... לא משנה איזה באס אני כן אצליח להפיק מה6 על 9 שלי.. אין מקום בשביל הקופסא באימפרזה.. אני אצטרך לעשות קופסא מינימלית שתהייה בידיוק בגודל של הרמקול אני גם אצטרך לעשות את זה מאמ די אף פחות עבה ואם אני לא אמצא אני אצטרך עץ אחר דק.. אז הבאס מהרמקולים הנל ירד מהפרק.. הפרק החדש של הסאב מתחת לכיסאות !

באימפרזה גודל משוער בגלל העליה והירידה של הכיסא : 13-14 ס"מ עומק

30-34 ס"מ אורך.. הרגע הבנתי שאיך לעזעל שכחתי למדוד גם את הרוחב חחחח בואנה אני סתום .. בכל אופן בבלנו גם בדקתי : 10 ס"מ גג עומק ! 30 ס"מ גג אורך.. וכמובן מי היה חושב לבדוק רחוב ? אני ממש סתום ?!?! דרך אגב בדקתי שלא יהיה בעיה של לשבת.. יש לי מידה 47 אם אני מצליח לשבת כמו שצריך (יענטו עם החלל שייהה מלא בעתיד) אז לא צריכה להיות בעיה של ישיבה.. גם כשהכיסא דחוס לאחורה....... אז אני צריך לזוז עכשיו אז לא יהיה לי זמן לעדכן את הרוחב אבל אני יעשה את זה הדבר הראשון כשאני אחזור !

תגיד לי זה בעברית כל מה שכתבת כאן :shock:

עשית לי את היום, אני רבע שעה יושב וצוחק וזה אחרי הדיכאון הלא נורמלי של היום הזה (חומת מגן לפני שנה)

אחי תבוא עם ממצאים נורמלים כי זה נושא מעניין.

פורסם

חחח מצטער מיהרתי מקודם .. אם אתה רוצה לציין מה בידיוק לא הבנתי אני אשמח לחזור על עצמי

ולא .. אל תבקש לחזור על הכל כי אני בעצמי לא יודע מה כתבתי מקודם

פורסם
אוקי !

35 ס"מ רוחב מתחת למושב.

30-34 האורך

13-14 הגובה

35*30*13 = 13 וחצי ליטר ?

זה מספיק בשביל משהו שמישהו פה מכיר ?

יופי כל הכבוד!

עכשיו עם הנתונים האלה תלך למתקין ודבר איתו מה יש לו להציע לך. רצוי למתקין טוב ולא למתקין השכונתי..

המלצות?

לך לשמעון מ- SOUNDSTORM בפ"ת, שמעתי עליו דברים טובים בלבד וגם מניסיון הוא מתקין מצוין!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

סתם בשביל שיהיה לי ידע מסויים בנושא.. סאב רגיל 12" כמה בערך נפח הם צורכים ?

30 ליטר ? משהו כזה ?

עוד שאלה בשביל איל - אם אני זוכר נכון אתה מבין בכל מה שנוגע לקופסאות תהודה

אז בעבר שאלתי אותך אם הצורה משנה.. וענית שרק הנפח משנה

אז עכשיו השאלה שלי יותר מסובכת.. אם הצורה היא בעצם חצי משולש. וחצי מלבן

יענטו משהו מעוות .. אז התשובה שלך עדיין תקפה ?

(חשבתי לעצמי שאם לא יהיה מספיק מקום בשביל תהודה רק מתחת לכיסא.. אז אולי לעשות עוד צורה של חצי משולש על החלק שהנוסעים מאחורה שמים רגליים.. )

אז זה אפשרי או שאני הוזה?

:)

פורסם
לא לא מהפתאום חח

את ה6 על 9 אני לא מכניס לדאש מאחורה. אתה רוצה ש12" אני כן ידחוף ?

:)

אני מדבר רק על סאב קטן !.. אם מישהו מכיר ....

"השאלה כמה אתה רוצה להשקיע ומה התוצאה שאתה מחפש?" (משפט דיי נפוץ מפי שמעון ה-:king:) . . .

שמעון הציע לי לפני משהו כמו חודש 2 מורל 9'' בקצת פחות מ-2K ש"ח. אם אתה מעוניין לשמוע אותם אז לשמעון יש מקדימה זוג כאלה מותקנים בתוך הדלת. בקשר למחיר תצטרך לדבר עם שמעון, אבל יותר טוב מהמורל אני בספק אם תוכל למצוא בארץ . . .

ד"א, אם יכול להביא ציוד מחו"ל אז ראיתי בחו"ל סאבים 8'' של קיקר במחירים מצחיקים (100-150 דולר לזוג) . . .

לאחר עריכה:

אם אתה מחפש דברים זולים, אז יש פיונירים 8''-10'' בגרושים כמעט בכל מקום . . .

הסאבים של מורל זוועתיים.

שמעון אמנם מתקין מדהים , אבל גם שרוף על מורל.

לא כל מה שיושב אצלו באוטו אוטומטית הופך לציוד טוב.

יצא לי לשמוע כמה סאבים שלהם , לא נהנתי ממש מאף אחד מהם.

Leon Cupra 2009

פורסם
לאחר חיפוש קטן ב-WINISD PRO , ישנם סאבים של IMAGE DYNAMICS IDQ8 ו-ID8 שדורשים תיבה אופטימלית של 8-10 ליטר.

ה IDQ מניסיון (רק עם 15" אמנם) דורש עומק התקנה די גבוה , לא ממש מתאים.

יש חברה איטלקית שנקראת FD Acoustics שמייצרת סאבים בעומק של 4 ס"מ. אפשר אולי ליצור קשר איתם ולהזמין.

Leon Cupra 2009

פורסם

שיקו לא משנה התיבה.

איראל, לא מדובר פה על מישהו שמחפש את הדבר האולטימטיבי, הוא רוצה סאב מתחת לכסא והיחיד בארץ שהוא לא עמוק הוא של מורל. הסאבים שלהם לא זוועתיים בכלל הם פשוט לא עוצמתיים.

• תוכן חדש...