Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם האתר TEMU אמין לרכישה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאבא של חבר שרכש משם הבנתי שהוא מציע משלוח עם שליח עד הבית והמכירים שם ממש זולים,  אלטרנטיבה נחמדה לעליאקספרס. 

מצד שני שמעתי כל מיני "רחשים" שהאתר לא מי יודע אמין ויש משם פריצות לפרטים אישיים.

אפשר לסמוך עליו והכל חרטא או להיזהר ולהישמר ?

אגב הם מקבלים שם PAYPAL?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היתה איזו התראה באתרי החדשות. לא ברור לי מה בסיסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

לא הכרתי אותם עד שראיתי סרטון שהם נתנו לו ספונסר ובתגובות היה המון ביף לגבי זה, נראה שלא מעט נעקצו שם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לא ממליץ לרכוש משם.

גם גונבים לך את המידע אם אתה רוכש דרך האפליקציה (לא יודע להגיד מה קורה עם רכישות באתר האינטרנט שלהם), חבילות לפעמים לא מגיעות, איכות נמוכה מאוד בהשוואה לסינים.,

המלצה היא לחפש את המוצר המקורי ולא החיקוי הסיני. קצת קשה וגם יעלה יותר אבל האיכות תעלה על הסיני.

• רעיון גרוע 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
  • מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה בגדול שייך חברת המסחר באלקטרוני השלישית בגודלה בסין

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
לפני 4 שעות, A_lex כתב:

קראתי את ההסבר הבא לפני כמה ימים. נראה לי עונה על כל השאלות...

https://zuzu.deals/254812/temu-review/

קראתי ברפרוף אבל עדיין מעדיף לשאול אנשים פה שכן חוכמת ההמונים פה חותכת "מאמרים" שמפורסמים באינטרנט....

פורסם

קניתי וקיבלתי, תהיה רגוע.

כל ה"חדשות" זה כנראה המתחרים מSHEIN שמפיצים שמועות

• רעיון טוב! 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
בתאריך 15.1.2024 בשעה 10:36, A_lex כתב:

קראתי את ההסבר הבא לפני כמה ימים. נראה לי עונה על כל השאלות...

https://zuzu.deals/254812/temu-review/

בחייאת,מה אתה מצדד באפילייט?

מן הסתם לקבוצה האמורה יש הסכם עם מוכרים בעלי שמנפיקים להם קופונים "שווים" על סיילים מעפנים לרוב

אז מן הסתם #2 שיטנפו על TEMU

ולנושא #2 אני גם ראיתי את כל ההייפ על TEMU,אפילו היה קטע שמציעים פריטים באיזה 80% הנחה או משהו (מודה שכמעט רכשתי)

כל הסצינה של גונבים פרטי אשראי ואישיים נראה לי קצת מנופח מעבר לפרופורציות,בכל זאת חברת ענק מסין ולא איזה מוכר עלום שם באיזה אתר בדוי

אבל לנו כישראלים זה מספיק או לרכוש ולהתנסות,או להתרחק

• אהבתי 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...