Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם האתר TEMU אמין לרכישה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה.

אתה יודע...

גם לעליאקספרס לא חסר כל מיני קשקושים במחיר לא ריאלי (ואז אתה מגלה עלות משלוח לא ריאלית לצד השני). אין לי מושג לגבי temu, סתם מציין שזה לא בהכרח מדד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 20 שעות, garicho כתב:

מאז שיש פה את השרשור הזה (שאפילו לא כתבתי בו כלום) יש לי רק פרסומות של ה TEMU הזה. אז שני דברים:

גם אני מקבל פרסום שלהם ביוטיוב. הרבה לפני השרשור הזה. 

הם מפרסמים מסיבי. כבר כמה חודשים.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ומה למדת ממנו?

שיש אתרים מתחזים לTEMU ולכן צריך להזהר מהם אבל TEMU אמינה ואין שם בעיות?

כי הכתבה הזאת הובאה בכל מיני מקומות ל"למה להיזהר מTEMU" כשבפועל אין שום סיבה.

זה הגיע לרמה שזה מתחיל לעצבן אותי, לא בגלל שרכשתי מהם וקיבלתי את המוצר, אלא בגלל שמישהו משלם בשביל שTEMU יראו כלא אמינים בלי שום ביסוס.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 35 דקות, avizaz כתב:

ומה למדת ממנו?

שיש אתרים מתחזים לTEMU ולכן צריך להזהר מהם אבל TEMU אמינה ואין שם בעיות?

כי הכתבה הזאת הובאה בכל מיני מקומות ל"למה להיזהר מTEMU" כשבפועל אין שום סיבה.

זה הגיע לרמה שזה מתחיל לעצבן אותי, לא בגלל שרכשתי מהם וקיבלתי את המוצר, אלא בגלל שמישהו משלם בשביל שTEMU יראו כלא אמינים בלי שום ביסוס.

שמע גם כשהוא אמר שאין באמת ראיות לכך שהוא אתר הונאה הוא פורס שלל התראות בטיחותיות אז למה לרכוש דרכו בעצם?(אני באמת שואל לא עוקץ או משהו)

פורסם (נערך)

• שקלו שימוש באתר האינטרנט של הפלטפורמה במקום באפליקציה.

מה לכל הרוחות? הרי עד עכשיו הם כתבו שצריך להמנע מאתרי פישינג, אז עכשיו האתר זה בסדר והאפליקציה מסוכנת (ולמה היא מסוכנת בדיוק גם את זה לא הבנתי, הרי מדובר על אפליקציות מתחזות, ואותן לא מוצאים ב APP STORE \ PLAY STORE), אם כבר אז ההפך
• הימנעו מהתחברות ל-Temu דרך החשבון שלכם ברשתות חברתיות ומחיבור החשבון לחשבונות מקוונים אחרים.

בדיוק ההפך, בLOGIN WITH FACEBOOK אתה לא משאיר סיסמה בDB של TEMU, ואז אם פורצים להם אתה לא בסיכון, שהרי כמעט רוב האנשים משתמשים באותה סיסמה עבור הכל.
• השתמשו בכרטיסי אשראי חד-פעמיים או בשירותי תשלום כמו PayPal כדי להימנע מהנזקים הכרוכים בדליפה אפשרית של
  פרטי כרטיס האשראי שלכם.

נכון, תמיד נכון, מה הקשר ל TEMU

לסיכום, [הכנס אתר] ותכתוב את שלושת הנקודות האלה.

קראתי אחרי שהגבתי:
https://www.eset.com/il/blog/home/cyber-security/one-login-rule-them-all/

כן ולא, בגוגל יש היום 2FA, וגם בלי ה2FA בהצלחה להכנס לחשבון גוגל גם אם יש לך את הסיסמה שאתה לא עם הטלפון של בעל החשבון לצידך.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

https://www.calcalist.co.il/shopping/article/sjvg2sroa

למרות האזהרות: הישראלים מסתערים על אתר הקניות המוזלות Temu
אתר הקמעונאות הזול הגיע ל־4.76 מיליון כניסות בינואר, עקף את המתחרה SHEIN, וכבר נושף בעורף לעלי אקספרס. ואולם, אנליסטים מזהירים: האפליקציה מכילה תוכנות לאיסוף נתונים על משתמשים ומוכרת אותם: "זו הסיבה לכך ש-Temu מרשה לעצמה למכור מוצרים במחירי הפסד"

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

עוד כתבה "מטעם" המתחרים,חלאס כבר,תנו לאנשים לבזבז איפה שבא להם (אם הם לא נזהרים במינימום זה כבר בעיה אחרת)

גם אני שמתי עין על כמה פריטים שם,בהתחלה היה שם באזז ענק של הנחות פיקטיביות של 90% (!!) על כל מיני דברים,ממש הייתי מילימטר מלנסות

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

למה פיקטיביות, אשתי קנתה אוהל ב7 שקלים כולל משלוח, הנה תמונה:

image.thumb.jpeg.1641d85de8f9a9c0b48f86d399672e89.jpeg

פה בישראל קנינו תוצרת מקומית -  ה"סוכה" לילדים שמכרו בסוכות, קנינו שני סוגים התפרקו תוך 5 דקות.

האוהל שבתמונה כבר מחזיק מהסופש והן התעללו באוהל כמו שצריך ביחד עם השכנות.

לגבי הכתבה מכלכליסט, חלאס, איזה מידע הם יכולים למכור שאמאזון \ איביי לא? 

מה כבר ימכרו עליך? אשראי? אין להם.

כתובת? מה ישלחו לך לדואר בדיוק.

טלפון? גם ככה כל העולם מספים אותי, קשה לי להאמין שסינים ירצו להצטרף לחגיגה.

כתבות מטעם המתחרים וזה מרתיח בצורה לא נורמאלית, זה מזכיר לי כשסבא שלי היה רואה טלוויזיה והייתי מקבל ממנו טלפון אחר כך שX מסרטן וצריך להזהר, או שישיבה מול המחשב הורסת את העיניים, אינספור סיפורים כל פעם איך שהיה נגמר החדשות.

ומה קרה בסוף?

סבא שלי היה עם משקפיים בעצמו, ולמרוטת שהוא אכל אוכל בריא מאז שאני מכיר אותו (ירקות, לחם, גבינות) חלה במחלה ונפטר.

כמו כן כל הקטע של המכירת מידע זה ספקולציות, שיהיה משהו קונקרטי שיפרסמו, מיהם אותם אנליסטים? כמו הבכירים במערכת הבטחון? מישהו שילם פה טוב מתחת לשולחן.

עריכה אחרונה על ידי avizaz

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

רכשתי דרך האתר ושילמתי בפייפאל  הגיע תוך שבועיים עם שליח עד הבית. המחיר היה נמוך משמעותית מאלי אקספרס, לפריטים זהים.

גם בגלל העובדה שכל המשלוחים בחינם-גם למוצרים יחסית כבדים

שימשיכו כך...אני מרוצה.

פורסם
לפני 10 שעות, adi89 כתב:

אתה חושב שהם הרוויחו ממך כסף על אוהל ב-7 שקלים כולל משלוח?

זאת הנחה של 90%, כמו שבסופר עושים מבצעי עומק - משמע מכירה בהפסד כדי שהלקוח יקנה דברים אחרים.

ואכן קניתי דברים אחרים.

בביגוד אני חד משמעית רואה שהם מרוויחים, הוא אמנם זול אבל גם האיכות שלו זולה.

אני מזמין אתכם לתת תיאוריה משלכם לגבי מה הם עושים עם הדאטא שאוספים, אולי תשכנעו אותי, כרגע מדובר ב"אנליסטים" שאפילו לא טורחים להגיד מיהם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

• תוכן חדש...