Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש הבחנתי בבעיה שקלאץ שלי קשה אז שאלתי את דוד שלי מה לעשות(יש לו את אותו אוטו) כדי שהוא יהיה קל והוא אמר לי לחזק את הריגולא'ז. חיזקתי והקלאץ היה מפריד גבוה מאוד

לפני כשבוע שיחקתי בהברגה של הריגולא'ז ואיבדתי את הכיוון ועכשיו אני נוסע כאילו על חצי קלאץ

מה שלא ניסיתי לעשות לכוון אותו לשחק בהברגה שלו הקלאץ נשאר אותו דבר האוטו פשוט לא סוחב

מה אני צריך לעשות? לבדוק? לתקן?

הרכב הוא מיצובישי לנסר 92 גיר רגיל

אשמח לשמוע את תגובותיכם

פורסם

ניסית, לא הולך היתייעץ עם מישהו שמבין, יתכן שתלך למוסך או למוסכניק חבר שאתה מכיר, תבוא תספר קצת בדיחות, תהיה חמודי ואולי הוא יכוון אותו ללא תשלום, יש מוסכניקים שברגע שנוצר הקליק הם לא גובים כסף על דברים קטנים. פשוט חבל בגלל שטות לשרוף קלאץ

בהצלחה

• תוכן חדש...