Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמזור שמזהה משקל (או משו כזה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שאני מגיע לכזה רמזור עם הקטנוע והוא לא מזהה אותי ולא נהיה ירוק

האם זה מצב שהרמזור לא פועל (לא משנה הסיבה) ואני יכול לחצות את הצומת לפי התמרורים?

פורסם (נערך)

התמרורים תקפים רק כאשר הרמזור לא פועל (מהבהב בצהוב או מושבת לגמרי).

אתה חייב לציית לרמזור, למרות שיש בעיה כי החיישן (המגנטי, לא משקל) מתקשה לזהות את הרכב שלך.

טוב שיש צדיק בסדום (פות"ש). ממתי קטנוענים מצייתים לחוקי התנועה?😭.  התיק הכחול (או הדומה לו) נותנים פטור, בדיוק כמו 4 מהבהבים של רכב באדום לבן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה לא בעצם?

אם אני ממתין שעה והרמזור לא מתחלף, האם זו לא סיבה להניח שהרמזור לא תקין ולחצות  תוך ציות לתמרורים נמצאים בצומת?

זה גם יכול לקרות עם רכב. אז מה, לא תיסע אף פעם? מה הפתרון החוקי לרמזור שלא מתחלף?

פורסם (נערך)

נושא החיישנים האלה הוא בעייתי, לא רק לדו"ג אלא גם לרכב 4 גלגלי. גם כאשר יש חיישנים יש השהיה ניכרת בהחלפת הרמזור.

כבר לפני הרבה שים נתקלתי, אני חושב בהולנד, בחיישנים שמותקנים 100 מ' לפני הרמזור כך שכאשר אתה חולף על פניהם יש מספיק זמן להחלפת הרמזור בלי עצירה.

רמזורים תקולים זו אופרה אחרת, בעייתית מאוד. אני מסופק האם יש איזה כלל אצבע שקובע "הרמזור תקול, אפשר לעבור באדום". 

אגב, כבר היו לי מצבים בהם "נתקעתי" ברמזור אדום, שיחה קצרה למוקד 106 הביאה לשחרורו. אני יכול לחשוב בבירור על ארועים כאלה בחיפה (לפני די הרבה שנים) ובעפולה (לפני מספר חודשים).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוב פעם אני שואל, שאלה פשוטה.

לא משנה מכונית או אופנוע, לא משנה חיישנים או לא חיישנים.

הגעת לצומת, יש אור אדום. חצי שעה אור אדום, שעה אור אדום, לא מתחלף. 

מה עושים? לחזור ברוורס ולצאת דרך רחוב אחר?

אין לזה פתרון חוקי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש תמרור עצור בדרך כלל על רמזורים, למקרה והרמזור לא תקין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...