Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה כל כך חושש מה JBL , אז לך ותשמע אותו אצל מישהו.

אני בטוח שהוא מעולה !

מן הסתם אם אתה דורש הרבה מהמגבר שלך אז תצתרך לשלם כמו שצריך, אבל לפני כמה הודעות אמרת שלא בא לך להוציא סכום גדול על מגבר.

אז תחליט או שאתה משלם או שאתה מתפשר (הלוואי שכל אחד היה יכול להיתפשר על ה JBL).

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה באמת ממעיט מפייז בגלל שלפי מה שאתה אומר המגבר מוציא 200 rms ונסיתה להפעיל איתו סאב של 750 rms אין למה לצפות זה ברור שהמגבר לא יםעיל את הסאב טוב.

בכל מקרה מישהו מוכר פה בפורם מגבר שלפי דעתי מתאים לך גם בנתונים וגם במחיר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72650

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתון המונפץ הזה ש"לדעתך" הJBL מוציא 50RMS אבל אני יכול להגיד לך שזה בדוק לא נכון וגם אם הוא לא מוציא 104 הוא מוציא באיזור...כי את הקומפוננט שלי שהוא 70RMS הוא כמעט עקר לי מהתושבת.....והסאב 300 RMS נפתח סוף הדרך....אז לדעתי העוצמות קרובות למציאות, אגב הצוות הטכני של הפורום (תמיר :)) כבר אמר שלדעתו המגבר כן עומד בהצהרות לפי צורת הבניה שלו

פורסם
לא אמרתי שהוא 150 מיק מיק, התכוונתי שהוא ייתן לקומפוננט 150 עם המגבר הנ"ל...

אז אל תשנה לי מילים מהפה...

מר קלריון, כשאתה אומר "הגי בי אל יתן 150 וואט, והרוקפורד סוס עבודה"

אתה נותן לזה להישמע כאילו הגי בי אל לא יכול לתת יותר מזה, ואילו הרוקפורד סוס העבודה - כן יכול לתת יותר מזה.

אני לא שיניתי שום דבר שהוצאת מהפה - אני פשוט התייחסתי לדברים שאמרת.

אתה טוען שלא זאת היתה כוונת המשורר ? מקובל ..

עכשיו לגביך רועי, אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה לגבי JBL, אבל כשאתה מעוניין לטעון שאינם עומדים במבחן המציאות, אתה צריך להביא הסברים לדברייך.

בכל אופן, אתה בא ואומר שלפייז אתה לא מתקרב בגלל מבחן השוואתי פגום שערכתם לו באיזה חנות ?

זה דיי טיפשי להשמיץ חברה בגלל מבחן השוואתי פסול, אתה לא חושב ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מצטער הייתה לי טעות זה L5 של קיקר...אבל זה לא עקרוני

שמעתי את איך שהמגבר שלו מרים גם את ההייבריד מקדימה ולי יש מגבר באוטו של קאדנס

שאמור להיות ברמה הרבה פחות גבוהה ושומעים יותר טוב ואין לי דיינמייט באוטו או משו כזה...

לגבי הJBL- תסכימו איתי שכל מגבר שהוא 100RMS ומעלה עולה הרבה

תסתכלו על כל החברות גם על PHASE

הרוקפורד פאנצ' 100כפול 4 עולה איזה 3000 ומשו, הפייז גם כן, שלא נדבר על הקיקר 650.4

האוריון גם כן יקר בהספק הזה

אז למה הJBL עולה 1200 בחנויות הזולות יותר...זה אומר משו לגבי המגבר...

זה לא חשוב שיתן רק הספק, הצליל שאתה שומע הוא בסוף קובע את האיכות.

אם אתה רוצה להרים סאב ו2 רמקולים של 6על 9 סבבה אין בעיה...

הJBL הוא מעולה בשביל 2 פיוניר או קנווד או לא משנה ועוד איזה סאב ממוצע

אבל בשביל קומפוננט צריך מגבר על רמה כי לי יש באוטו 2 סטים שהם נטו SQ ואני רוצה לשמוע ברמה גבוהה- אותי לא מעניינים הבומים והבאסים בגלל זה יש לי באוטו סאב מעפאן של לאנזאר.

ומי שאמר תבדיחה הזאת שPLANET AUDIO זאת חברה מעפנה אז בוא תיתן לי להסביר לך כמה דברים: פלנט אוודיו היא אחת החברות היחידות בעולם שנשארו שבאמת מייצרות ומה שנקרא מעצבות

את הסחורה שלהם באמריקה ולא בסין-מה לעשות פעם רוקפורד היו גם ככה בתקופות הטובות שלהם

היום בלי להעליב אף אחד כל הפאנצ'ים שלהם שווים לתחתMADE IN USA אלק...

מישו יכול להשוות תמגברים של היום של רוקפורד לשל פעם?!"לרוקפורד כנפיים" אם מישו זוכר

פלנט אוודיו היא חברה שנותנת לך הספק בנתונים והיא נותנת לך אותו גם במציאות 75RMS נקי ואמיתי זה המון.

אני לא חושב שיש כאן ויכוח על משו עקרוני אני שמעתי את המגברים שלהם והם מדהימים יותר מכל מגבר אחר ששמעתי

אז שוב תלוי לאיזה סוג ומטרה אתה מכוון את המגבר שלך.

פורסם

בואו אני אגלה לכם גם עוד סוד קטן- מכירים את ORION;PPI- בטח שמכירים מי לא מכיר אותם

אלו 2 חברות שלפני הרבה שנים היו מעצמות בסאונד לרכב עד שהן פשטו רגל- פעם היו מייצרים אותם באמריקה! והדגש על פעם, היום הן רק מותגים שמייצרים בסין שקנו אותם בעלי עסקים והמשיכו להריץ את החברה או יותר נכון את השם הנוצץ.

אתם לא יודעים איזה הבדל ענק(או שאתם יודעים) יש בין המגברים של PRESCION POWER של פעם

לשל היום מבחינת איכות, הספק וכל דבר אחר.

בואו אני אתן לכם את הדוגמא הכי טובה: PYLE בטח כולכם שמעתם עליה.

לפני הרבה זמן החברה הייתה נקראת PYLE DRIVE זו הייתה חברה שהיו לה מוצרים מדהימים!!!

זו הייתה החברה המקורית היו לה מגברים שהסולו באריק של קיקר זה בדיחה בשבילהם.

אבל החברה פשטה רגל והיום PYLE זה שם שהיה גדול והיום הוא קטן-ככה זה בעולם הזה של המערכות

אז לפני שאתם זורקים זין לכיוון חברה כמו PLANET AUDIO שלפי דעתי היא ,SOUNDSTREAM

MTX ו XTANT מייצרות את המגברים הטובים ביותר בעולם היום- תבדקו את הרקע של כל חברה וחברה.

ואתם יכולים לבדוק אותי ותראו שמה שאני אומר זה נכון.

פורסם

א. לא ידעתי שסולובאריק זה סדרה של מגברים?!.

ב. אם יש לך דרך לאמת את זה אני ישמח (ויהיה קצת בשוק האמת).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

רועי, KEF מייצרת את האלמנטים הכי גבוהים שלהם בסין, אתה מנסה לרמוז שרמקולים ב10 אלף שקל אינם מספיק "איכותיים" עבורך ?

אז איך תסביר את הדבר ... הרי הם מיוצרים ........ בסין !

ואתה יודע מה ? זאת לא החברה היחידה שחשבה על התענוג של כוח עבודה זול, ולכן הם רחוקים מלהיות היחידים.

גם JBL בחרה לייצר בסין, האם זה אומר שטיבם ירד ? מי קבע... ?

אתה טוען שמגברים שמוציאים מעל 100 וואט הם מגברים יקרים, יכול להיות שיש משהו בטענה שלך.

אבל בשורה התחתונה אם לא מדדת את הJBL, אינך יכול להגיד שהם לא .... לפחות תביא השוואה הוגנת בינם לבין מוצר אחר בשביל להפריך את הנתון הגבוה.. בנתיים רבים מהפורום לא התאכזבו כשעשו שינוי ברכיב של ההגברה שלהם.

לפחות זה מה שהניסיון בפורום הזה מלמד. (וכמובן, האישי שלי איתו.)

לגבי ההגברות, יש לי תרד שלם שמדבר על האיכויות של ההגברות, לפי דברייך אתה נותן חשיבות עליונה להגברה כימעט כאילו היא קובעת את טיב הצליל ברכב שלך ?

אם זה המצב, אתה מוזמן להיכנס לתרד שלי ואולי תזכה בשלל ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=56557

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

רועי7 אני קורא וקורא את מה שאתה כותב פה בפורום ואני מוכרח לציין שהיה לי קשה שלא להגיב מיד אחרי הת'רד הפותח אבל בכל זאת התאפקתי והמשכתי לקרוא ואני חייב לציין שאתה אחד האנשים היותר לא משכילים שיצא לי להתקל פה בפורום, סליחה על הביטוי אבל אתה מזיין את השכל כלכך הרבה שפשוט כואב לי כבר הראש.

אתה מדבר על חברות שהיו ועכשיו כבר אינן, אתה מקשקש על הג'י בי אל שלדעתך לא שווה מי יודע מה למרות שאתה בעצמך לא שמעת למה הוא מסוגל לאומת חברי הפורום שמסבירים לך שהם כן שמעו אותו ושהוא אכן מרביץ יפה מאד.

אז קנית קומפוננט איכותי של מורל אז מה אתה חושב שעכשיו אתה נהיית מבין גדול באודיו לרכב ?

דבר אחרון שבאמת לא הבנתי מאיפה הבאת זה ההגברה של ה סולו באריק ע"י פייז ששינת את דעתך בנוגע לחברה, איך לעזאזל אתה חושב שמגבר 4 ערוצים שלפי ההצהרות מוציא 100*4 (ודרך הגב 325w בגישור ולא 200w) יכול להזיז סאב שכזה ?!?

אצלי באוטו רוב הרכיבים הם פייז, יש לי פייז rs4 שמגביר אינפיניטי קאפה פרפקט ואני מזמין אותך להגיע אלי ולשמוע איך המגבר "קורע" את הסאב לחתיכות ועוד דבר סתם בשביל הידע הכללי שלך, בשביל שמגבר ייתן את מלוא העוצמה שלו לסאב אתה לא צריך לפתוח את הגיין עד הסוף, להיפך אתה צריך להתאים אותו לpreout של המכשיר שברשותך, אצלי הגיין במגבר פתוח עד החצי וככה שומעים הכי חזק.

אז ילדון אם אין לך משהו חכם להגיד או לייתר דיוק אם לא שמעת, ראית חווית רכיב אל תבוא ותשלול אותו ועוד תתווכח עם אנשים בנוגע אליו זה בקשר לג'י בי אל ובקשר לכל השאר קודם תלמד, תשכיל ורק אח"כ תדבר...

פורסם

1) אף פעם לא חשבתי שלקנות קומפוננט של מורל עושה בנאדם למבין גדול במערכות-אולי בנאדם עם טעם אבל מבין גדול בטוח לא.

2) אני שמעתי את הJBL הספציפי הזה ואני באמת לא חושב שהוא נותן כמו שרשום שהוא נותן-רוצה הוכחות ?אין לי , האוזן שלי שמעה וזה מה שהבנתי,וככה גם לגבי מה שאמרתי על רוקפורד בסדרת PUNCH.

ותעשו בבקשה הפרדה בין חברות שמייצרות בסין לבין חברות שעברו לייצר בסין.

אמרתי שמאז שרוקפורד עברו לייצר בסין חלק מסדרת הPUNCH שלהם הם התחילו מאוד לרדת ברמה.

ותלכו לכל אדם שמתמצא ותשאלו אותו על המוצרים הישנים לעומת החדשים ויגידו לכם, לא צריך גאון בשביל זה.

וכן אני באמת חושב שהרבה מאוד מתחיל ונגמר במגבר וצריך להתאים מגבר לסוג המוצרים באוטו שאותם אתה רוצה להגביר.

3)לגבי הRS4, אני בסך הכל שמעתי שוב פעם- אני לא מתמצא במגברים או במוצרים של החברה הזאת.

הבנאדם שהיה בעל המגבר היה משוכנע שהוא הולך להרים שם את החנות-הסתבר אחרת.

4) עומרי- אם היית באמת מבין ויודע (ואני לא מנסה לעקוץ אותך כמו שאתה ניסית), היית מסכים איתי כי כל מה שרשמתי לגבי החברות אלו דברים נכונים, גם לגבי השמות וגם לגבי המגברים.

אני עובד עם אדם מקצועי וראיתי המון מערכות, אני אומר מה שראיתי.

לא אמרתי כאן שום דבר שלא ראיתי בעיניים שלי.

ולגבי החברות והמותגים שאמרתי על ORION וPPI - אתה מוזמן ללכת לבדוק, אם תמצא שאני טועה אני אשמח לעמוד על הטעות שלי-אבל אני בטוח שלא.

פורסם

ולהבא אפשר להסביר ולא לזרוק הודעה כזאת.

יכול להיות שאתה מבין הרבה יותר ממני ויכול להיות שלא, זה לא העיקרון ולא הנושא פה

אם אתה חושב שאני טועה אתה יכול בכיף להגיד לי ככה וככה תשמע אתה טועה, אני אשמח ללמוד ממך

אם יש לך מה להציע

פורסם
1)

4) עומרי- אם היית באמת מבין ויודע (ואני לא מנסה לעקוץ אותך כמו שאתה ניסית), היית מסכים איתי כי כל מה שרשמתי לגבי החברות אלו דברים נכונים, גם לגבי השמות וגם לגבי המגברים.

אני עובד עם אדם מקצועי וראיתי המון מערכות, אני אומר מה שראיתי.

לא אמרתי כאן שום דבר שלא ראיתי בעיניים שלי.

ולגבי החברות והמותגים שאמרתי על ORION וPPI - אתה מוזמן ללכת לבדוק, אם תמצא שאני טועה אני אשמח לעמוד על הטעות שלי-אבל אני בטוח שלא.

אז אני חושב שאתה טועה, עצם זה שאתה ובעל החנות שביקרת אצלו חשבתם שמגבר כמו ה rs4 מתאים להגברת סולו באריק בברידג' מראה על כך שלשניכם אין מושג בהגברות, סולו באריק = 600w rms

rs4 = 325w rms איך ולמה נראה לך שזה יספיק לדחוף את הסאב הזה ועוד ציפית שהחנות תעוף באוויר ???.

אתה טוען שמערכת טובה מתחילה ונגמרת בהגברה טובה, הרבה מזה אמת גם לפי דעתי.

גם אני יכול לדבר מסביב על חברות ועל מוצרים ולתת חוות דעת עליהם אבל אם תשמע אותי מדבר על מוצר אתה יכול להיות בטוח ששמעתי אותו/ראיתי אותו עובד בסביבה שבה הוא אמור לעבוד קרי מגבר שהספקו בגישור 325w rms בהגברה של סאב שלפי נתוני החברה יכלו לקבל 350w rms

(rs4 - infinity kappa perfect 12.1)

פורסם

רועי קודם כל אתה יכול להגיב יותר בנימוס ,רוצים לעזור לך ולא להפריע לך בקנייה .

הזמנת כבר את ה -HUMEN REIGN ?

אם אתה כל כך בטוח לגבי פלאנט אודיו אז מי אני או מישהוא אחר יספר לך על החברה ?

מעצבים בעצמם :-) מעניין למה המגברים שלהם דומים למגברים של ;PG;ALPHASONIC;PPI ?

פורסם

JBL GTO 75.4

מגבר חזק,סאונד נקי ויפה מאוד,וקרוב מאוד להצהרות שלו.

לי יש אותו ואני מרוצה עד הגג והוא מרים סאב של סרווין ווגה כאילו אין מחר

אז אתה יכול לבזבז פי 3 על מגבר "איכותי" יותר... לי לא אכפת,ואני חושב שגם לאף אחד אחר פה לא אכפת.

אתה לא הראשון שיעשה את הטעות הזאת ובטח שלא האחרון... וכל זה כי אתה חושב שאתה יודע יותר טוב ממה שמנסים להגיד לך פה. אם אתה יודע כל-כך טוב אז למה בכלל לשאול? תקנה וזהו.

DSCF901111111105_resize1.jpg

• תוכן חדש...