Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת את חוות דעתכם על הרכב הנ"ל.

UMI משווקים אותו ורציתי לדעת עליו פרטים.

מכירים? נהגתם בו? כדאי לרכוש?

תודה מראש,

אורי

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר אתה הולך על הקאדילק ואתה רוצה רכב יותר מפנק תלך על ה-STS הוא הרבה יותר יפה לא שאני מזלזל בCTS אבל תעשה כמה בירורים בין שני הרכבים הנ"ל. אבל מבחינת רכב ושמעתי מכל בן אדם שנוסע על האוטו הזה שהוא רכב ממש טוב ואני לא מדבר על ביצועים אני מדבר על הנוחות, רכב מפואר מאוד, מנוע חמוד ביותר(עם הנעה אחורית!!), ולא עולה יקר יחסית לקאדילק.

יקי!!!

פורסם

נהגתי על הCTS,

אוטו מפנק, מנוע מצויין, הנעה אחורית, מושבים נוחים, הגה מדוייק (הגה מעץ יפיפה), עיצוב פנימי יפה, מחשב דרך קשה להפעלה לאנשים מבוגרים לוקח הרבה זמן להסתגל אליו,

אני מאוד אהבתי אותה.

MX-5

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

שלום,

בקשר לSTS, אכן רכב מדהים.

אך umi משווקים רק את הCTS...האם יסכימו לייבא

בישבילי את הSTS? מה מחירה? זמינות חלפים?

אני נעול על קדילאק אז חבל לחשוב על רכב אחר.

תקציב: יספיק גם לSTS!!! :)

בברכה,

פורסם

אתה מוזר. רק קאדילק? נשמע מופרך לגמרי. בכל מקרה, ה-STS החדשה תגיע ארצה בחודשים הקרובים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני באמת מוזר שאני מעוניין במכונית יפיפיה, חזקה, אמינה, מכונית סלון שמתחרה בטובות המכוניות בעולם-מרצדס ובמוו, אמריקאית...לא יודע מה קרה לי.

ועוד הSTS? חחח באמת מוזר.

NOT.

איזה חברה תשווק אותה בארץ? והאם ידוע מחירה?

אורי

פורסם

אם אין לך סבלנות לחכות לייבוא הסדיר של UMI. תוכל למצוא תמיד תשובה אצל אחת מסוכנויות הייבוא האישי.

(ראה ערך: אכלת אותה, שוחטים אותך במחיר.)

מה עם קרייזלר 300?

לא פחות יפה ומפנקת.

(או אולי קרוספייר.. :twisted:)

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
אני באמת מוזר שאני מעוניין במכונית יפיפיה, חזקה, אמינה, מכונית סלון שמתחרה בטובות המכוניות בעולם-מרצדס ובמוו, אמריקאית...לא יודע מה קרה לי.

ועוד הSTS? חחח באמת מוזר.

NOT.

איזה חברה תשווק אותה בארץ? והאם ידוע מחירה?

אורי

לא, אתה מוזר שאתה נשמע כמו סוכן מכירות. זה שה-CTS וה-STS ממוצבות מול העלית של הגרמניות, לא אומר שהיא טובה מהן. מאיפה לך גם אם היא אמינה? מי שמוכן לקנות רק מותג אחד הוא בעיני צרכן לא נבון. איזה מין הגיון זה לקנות אך ורק קאדילק, כאילו שלא קיימות מכוניות ראויות אחרות...

מן הסתם UMI תשווק אותה בארץ, המחיר עוד לא סגור למיטב הבנתי, אבל אמור להיות תחרותי, נניח 450+

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כן, אתה מאוד מוזר.

העניין הוא שקדילאק, בגדול, מייצרים מכוניות ישנות ונחותות; יוצאת הדופן היא הCTS, שבכלל מבוססת על פלטפורמה של GM-אירופה, עד כמה שידוע לי. לכן היא אינה באמת "אמריקאית" (וטוב שכך).

זו גם הסיבה לייבואה לארץ. לאף אחד מדגמיהם האחרים אין סיכוי של ממש להצליח במקום שאינו ארה"ב.

האמריקאיות תמיד היו נחותות, כיום הפער מצטמצם עקב גל מיזוגים, רכישות ושיתופי פעולה עם חברות הרכב בצד השני של האוקיינוס האטלנטי.

היתרון הגדול בCTS הוא מחירה, עקב שער הדולר המדשדש. מעבר לזה, היא נמצאת בקטיגוריה עם תחרות מטורפת ויריבות מאוד חזקות. כולן טובות, אמנם, אבל תמיד יש טובות יותר...

בכל מקרה, אף פעם לא טוב להיות "נעול". תארגן לעצמך נסיעת מבחן עליה ועל מספר ממתחרותיה (ב.מ.וו סדרה 5, מרצדס E קלאס, אודי A6, יגואר S טייפ, אולי גם הקרייזלר 300C היפהפיה) ותראה מה מוצא חן בעיניך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
שלום,

בקשר לSTS, אכן רכב מדהים.

אך umi משווקים רק את הCTS...האם יסכימו לייבא

בישבילי את הSTS? מה מחירה? זמינות חלפים?

אני נעול על קדילאק אז חבל לחשוב על רכב אחר.

תקציב: יספיק גם לSTS!!! :)

בברכה,

לצערי, לא תמצא את מבוקשך בסוכנות UMI, אלא אם תזמין 15 יחידות ואז יפתחו שיווק סדיר. (בדוק).

יחד עם זאת, ה STS אמורה להגיע לארץ בקרוב.

מותר להיות נעול על קאדילק, יש דברים שרק קאדילק תיתן וזה לא משנה מאיפה השילדה ומי יותר טוב ממנה.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...