Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל עבור חבר המחפש לרכוש משפחתית בתקציב של מקסימום 35000₪.

כרגע נוסע בקיה ריו 2013.

מחפש שנתון כמה שיותר חדש.

אם אפשר 2016/2017.

אמינה עד כמה שניתן.

נסועה שנתית 25K, רוב של 80% בדרך בינעירונית/מהירה.

מבקש רכב עם עלויות נמוכות ככל הניתן. (לא כל שבועיים במוסך)...

מה שעולה בשוק המשומשות זה רנו פלואנס 2016 דיזל אוטומט או שברולט קרוז החדשה, המודל האחרון שיצא בשנתון 2017.

האם יש משהו מומלץ יותר בנתונים הקיימים?

פורסם

פלואנס דיזל יכולה להיות אופציה טובה בתקציב הזה,

מנוע דיזל K9K שיש בפלואנס הוא מנוע ותיק, אמין וחסכוני.

המנוע משודך לתיבה רובוטית כפולת מצמדים (EDC) שבנסועה שרובה בינעירונית לא צפויה לעשות בעיות, אבל צריך לקחת בחשבון שאתה לא יודע איך נהגו לפנייך ויכול להיות שעלות החלפת מצמדים ו\או מחשב גיר יפלו במשמרת שלך. אפשר לנסות לחפש רכב שלא נסע הרבה או רכב שהחליפו לו כבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מקריאותיי כאן בפורום אפשר להמליץ על פיאט טיפו. לא קראתי בפורום על בעיות אמינות כלל ברכב זה. הרכב יחסית מודרני ומרווח, מכיוון שמדובר בפיאט תוכל להשיג רכב משנתון מתקדם במחיר שאתה מחפש.

לדעתי, שווה בדיקה.

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם
בתאריך 12.11.2023 בשעה 18:46, אבי זיו כתב:

שואל עבור חבר המחפש לרכוש משפחתית בתקציב של מקסימום 35000₪.

כרגע נוסע בקיה ריו 2013.

מחפש שנתון כמה שיותר חדש.

אם אפשר 2016/2017.

אמינה עד כמה שניתן.

נסועה שנתית 25K, רוב של 80% בדרך בינעירונית/מהירה.

מבקש רכב עם עלויות נמוכות ככל הניתן. (לא כל שבועיים במוסך)...

מה שעולה בשוק המשומשות זה רנו פלואנס 2016 דיזל אוטומט או שברולט קרוז החדשה, המודל האחרון שיצא בשנתון 2017.

האם יש משהו מומלץ יותר בנתונים הקיימים?

מחליף כי הריו קטנה מידי או בגלל בעיות אמינות?

אם זה עניין הגודל והרכב אמין הייתי שוקל להשאר איתו.

אני לא מכיר את נסיבות המתעניין אבל יש לעיתים לאנשים מחשבה שעם הגדלת המשפחה חייבים לעבור לרכב משפחתי.

אבל אפשר להסתדר עם ריו גם לזוג + ילד או אף זוג + 2.

צפוף אבל בתקציב הזה לא הייתי ממהר למכור ריו אם היא אמינה

פורסם
לפני 35 דקות, razi_pazi כתב:

מחליף כי הריו קטנה מידי או בגלל בעיות אמינות?

אם זה עניין הגודל והרכב אמין הייתי שוקל להשאר איתו.

אני לא מכיר את נסיבות המתעניין אבל יש לעיתים לאנשים מחשבה שעם הגדלת המשפחה חייבים לעבור לרכב משפחתי.

אבל אפשר להסתדר עם ריו גם לזוג + ילד או אף זוג + 2.

צפוף אבל בתקציב הזה לא הייתי ממהר למכור ריו אם היא אמינה

הריו מתחיל להיות בעייתי.

מסתמנת בעית זיהום אוויר עם הקטליזטור.

בקושי רב עבר טסט.

הוא כבר עם 210000 ק"מ.

להישאר איתו יצריך השקעה רבה לכן העדיפות למכור ואת הכסף שהיה צריך להשקיע להוסיף לכסף שיתקבל מהמכירה ולהשתדרג בשנתונים.

פורסם

לדעתי בסכום הזה השדרוג יהיה מינורי, או שהולכים למחוזות הרכבים ללא שוק.

לפעמים הוצאה של 4k, נשמעת הרבה אבל בהחלפת רכב ההוצאה גדולה בהרבה, אבל בגלל שזה כרוך "בהתחדשות" זה נבלע בשקיקה.

אם בכל זאת, הייתי בודק ואגיות מבציר 2013-2015, ידניות הכי טוב, רובוטיות בהנחה שעברו החלפה של המחלות או שננהגו לרוב בבינעירוני

• אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, אבי זיו כתב:

הריו מתחיל להיות בעייתי.

מסתמנת בעית זיהום אוויר עם הקטליזטור.

בקושי רב עבר טסט.

הוא כבר עם 210000 ק"מ.

להישאר איתו יצריך השקעה רבה לכן העדיפות למכור ואת הכסף שהיה צריך להשקיע להוסיף לכסף שיתקבל מהמכירה ולהשתדרג בשנתונים.

תתיעץ עם  מוסך או עם המומחים כאן בפורום.

ייתכן ושווה להשקיע בתיקון הזה ולסחוב עם הרכב עוד כמה שנים ובהמשך לעשות שדרוג יותר משמעותי.

זה לא נשמע לי כמו תקלה דרמטית. אם זה נקודתי ייתכן ושווה להשקיע בתיקון. ב 35,000 כנראה שלא תקנה רכב בו בהכרח לא יהיו תיקונים מכזה סדר גודל

פורסם (נערך)

"נשמע" לי שבא לו להתחדש קצת ושיהיה לבריאות. הקרוז לא רכב מושלם אבל בסגמנט הזה הוא הכי "פרימיום" ונוסע טוב. מתקלקל - מתקנים. תסתכל על זו למשל (לא מכיר אישית, רק צדה את עיני). והשוק עכשיו מת, הוא יכול להתמקח טוב. 

אף אחד כאן משום מה לא אמר "מזדה 3" אז הנה.  

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...