Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש ברשותי מאזדה 3 ספיריט שנת 2014

והצופר נראה שיש לו בעיה קלה במגעים 

זאת אומרת שאני צריך ללחוץ חזק באמצע על מנת שהוא יגיב לעומת רכבים אחרים

 

הרכב נגנב לפני חצי שנה והוא התנגש במחסום רק החלק הקדמי חטף מכה קלה ולא מעבר

יכול להיות שכתוצאה מהמכה המגע נהיה יותר רופף?

האם ללכת למוסך בשביל לסדר או שאפשר בקלות לסדר את זה?

תודה

פורסם

צריך לפרק את ההגה בשביל זה. לא אמור להיות מורכב מדי, אבל כן מצריך המון זהירות (במיוחד לאחר שההגה יוצא מהרכב), שכן צריך להוציא את כרית האוויר שהיא מטען נפץ לכל דבר ועניין. אם אתה מרגיש עם זה בנוח, חפש הוראות פירוק והרכבה של ההגה, אחרת גש למוסך.

פורסם

כרית אוויר נפתחה לאחרונה? נורית כרית אוויר דולקת בלוח השעונים?יכול להיות שמדובר בסליל שעון=סליל כרית אוויר תקול שבדר״כ גם משפיע על תיפקודו של הצופר.

פורסם
לפני 4 שעות, Camaro 92 כתב:

כרית אוויר נפתחה לאחרונה? נורית כרית אוויר דולקת בלוח השעונים?יכול להיות שמדובר בסליל שעון=סליל כרית אוויר תקול שבדר״כ גם משפיע על תיפקודו של הצופר.

היי

לא הכרית אוויר לא נפתחה כלל

ואין נורית דולקת.

אבל נשמע שזה מאוד עדין בנושא

אז אלך למוסך מורשה שיבדוק זאת

 

  • רעיון טוב! 1
×
×
  • תוכן חדש...