Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עכשיו חזרתי מהמרכז, והמזגן התנהג די מוזר.

קבעתי את הטמפ על 20 מעלות.

כמה פעמים במהלך הנסיעה פתאום המזגן הפסיק  לקרר, ומפתחי האוורור יצא אוויר לא קר בכלל. כאילו שהמזגן עבר למצב אוורור ולא קירור. ניסיתי להוריד את הטמפ לlow, אבל זה לא השפיע.

היו גם כמה פעמים שבצד הנוסע יצא אוויר קר ומהצד שלי לא.

אחרי חצי שעה זה הפסיק והמזגן התחיל לקרר רגיל.

זה מראה שיש תקלה?

או שאולי ככה אמורה לעבוד בקרת אקלים?

כשהוא מקרר, המזגן מאוד רגיש לטמפ שאני קובע, למשל אם אני מעלה ל23 יוצא אוויר לא מקורר, רק המאורר עובד, מעלה עוד קצת מתחיל לצאת אויר חם, מוריד חזרה ל20 יוצא אויר קר

פורסם (נערך)

אתמול עשיתי עוד כמה נסיעות מבחן.

אני יוצא מהבית נוסע בעיר 10 דקות, המזגן עובד מצוין.

יוצא מחיפה ונוסע 15 דקות לעתלית ב110קמש, עושה פרסה ומתחיל לחזור, אחרי 10 דקות אני מתקרב חזרה לחיפה (אזור מתמ) המזגן מפסיק להוציא אוויר קר מהפתחים של הנהג, מהפתחים של הנוסע ממשיך לצאת אוויר קר.

אחרי כמה דקות זה מסתדר וחוזר לעבוד תקין, נוסע 15 דקות בעיר, הכול תקין.

יוצא עוד פעם לנסיעה בינעירונית וזה חוזר על עצמו בדיוק באותו מקום.

למה זה קורה? איפה התקלה?

בנסיעה עירונית המזגן יכול לעבוד שעות בלי שום בעיות.

בנסיעה בינעירונית אחרי 25 דקות מפסיק לקרר לכמה דקות רק בצד הנהג, אחרי זה ממשיך לעבוד לסירוגין כול 10 דקות

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

יכול להיות שיש לך תקלה באקטואטור של המדף, אשר מחליף בין האוויר הקר שעובר דרך המאייד לאוויר החם.

סריקת תקלות תסייע כאן, ואם לא, הייתי קופץ לאחד מהמוסכים המומלצים כאן בפורום. מהיכן אתה בארץ?

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

חיפה.

מה שיותר מוזר, זה שעכשיו נסעתי במשך חצי שעה מחוץ לעיר במהירות גבוהה והמזגן עבד מצויין!

מה זה אקטואטור? זה חישן או מנוע חשמלי שמזיז את המדפים?

יכול להיות שאקטואטור לפעמים מפסיק לתפקד רק במהירות גבוהה?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

אקטואטור זה מנוע חשמלי קטן שמזיז את המדף. שמעתי על תקלה כזו בעבר.

בינתיים הכל בגדר ניחושים, צריך לבדוק אם יש קוד תקלה שמרמז על משהו באיזור.

בחיפה יש מוסך energy שמומחה לרכבי קבוצת פולקסווגן. נסה לבדוק איתו.

2016 BMW M235i.

פורסם

אז אתה ממליץ ללכת יותר למוסך אנרגי מאשר לחשמלאי מיזוג מומלץ שמתעסק רק עם מזגנים?

היום דיברתי עם כמה כולל עם מוסך צמפיון, כולם אומרים חסר גז...

אפילו בצמפיון אמרו לי שהם דבר ראשון יבדקו מחסור בגז ואין שום סיבה לעשות סריקת תקלות

פורסם

כן, אני יוצא מנקודת הנחה שהם מטפלים ברכבים האלה ומכירים את התקלות.

חשמלאי מיזוג מתעסק בכל הרכבים, ולא בהכרח יכיר את כל התקלות באאודי.

כמובן שתעשה מה שאתה רוצה. אבל כן הייתי הולך למוסך מומחה לדיאגנוזה ראשונית, ובטח שלא צ׳מפיון.

2016 BMW M235i.

פורסם

העניין מתחיל להסתבך.

גם ביום שישי וגם היום היו לי כמה נסיעות ארוכות.

המזגן עבד מצויין במשך שעות, גם בעיר וגם בכבישים מהירים!

מעניין איזה רכיב במערכת המיזוג יכול להפסיק לתפקד באופן תקין בערך פעם בחודש ובכול שאר הזמן לעבוד באופן תקין.

כלומר מתחילת הקיץ ועד עכשיו המזגן לא קירר טוב בערך 4 פעמים.

פעמיים במהירות נמוכה בזמן כניסה לחניה אחרי נסיעה קצרה, ועוד פעמיים בזמן נסיעה בכביש מהיר אחרי נהיגה ארוכה מהמרכז לצפון

• תוכן חדש...