Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, Cerebral Cortex כתב:

יש לך תא איכסון מתחת לכסא? והבוסטר היה כל הזמן הזה שם בלי שום קשר למזג האויר?

כן בדיוק ככה.

הוצאתי אותו משם רק כשהשתמשתי בו או לצורך טעניה פעם בחצי שנה בערך. 

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 13 דקות, Buki כתב:

כן בדיוק ככה.

הוצאתי אותו משם רק כשהשתמשתי בו או לצורך טעניה פעם בחצי שנה בערך. 

אוקיי, תודה על המידע.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שמעתי בעבר עלל בוסטר מבוסס קבלים. אין צורך להטעין אותו מראש, הוא לוקח חשמל שנשאר במצבר שזה אומנם ישמע מוזר לחלק אבל זה לגמרי הגיוני.

גם קבלים רגישים לחום אבל יש מקומות באוטו שבהם לא חם כלכך, למשל תא המטען במכונית סדאן, ובכל אופן הם רק נפגעים מהחום ולא מתלקחים.

חפשו super capacitor jump starter

לא פתרון מושלם כי ההתנעה לא מיידית אבל בטח יכול להתאים לחלק מהאנשים.

• מעניין 1
פורסם
לפני 6 שעות, yossi_s1 כתב:

שמעתי בעבר עלל בוסטר מבוסס קבלים. אין צורך להטעין אותו מראש, הוא לוקח חשמל שנשאר במצבר שזה אומנם ישמע מוזר לחלק אבל זה לגמרי הגיוני.

גם קבלים רגישים לחום אבל יש מקומות באוטו שבהם לא חם כלכך, למשל תא המטען במכונית סדאן, ובכל אופן הם רק נפגעים מהחום ולא מתלקחים.

חפשו super capacitor jump starter

לא פתרון מושלם כי ההתנעה לא מיידית אבל בטח יכול להתאים לחלק מהאנשים.

אמת, בוסטר של UTRAI, משתמש במעט החשמל שנשאר במצבר ונותן אותו בפיק. אם אין כלום במצבר מטעינים אותו כמעט דקות. מוצר מושלם למי שמפחד להשאיר את הבוסטר ברכב.

פורסם

מה הטעם בבוסטר אם הוא לא כל הזמן ברכב?

ואם החלופה זה כל הזמן להסתובב איתו כדי שלא יתבשל ברכב אז זה גם מיותר. 

הרי הבוסטר אמור להקל ולא להכביד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

נכון מאוד, אם זה לא ברכב אין טעם להחזיק בוסטר בכלל. 

רוצה רק להוסיף שיש לי באוטו בכל זמן נתון עוד מכשירים עם סוללה כמו מחשב נייד, פנס, רב מודד ועוד, כולם שנים באוטו. אף פעם לא הייתה שום בעיה עם אף אחד מהם. 

לדעתי כל עוד המכשיר באוטו לא חשוף לשמש ישירה, הטמפרטורה שלו לא מגיעה לרמות שיכולות לפגוע בסוללה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
בתאריך 14.9.2023 בשעה 11:19, Buki כתב:

יש לי בוסטר Noco GB40 שקניתי לפני 7 שנים.

כל הזמן הזה הוא נמצא באוטו בתא אחסון שמתחת לכסא. 

עובד בלי שום בעיות. 

לי יש (היה) נוקו 70 גם שנרכש בזמנו באיביי בערך לפני 7 -6שנים ותמיד היה מתחת למושב של הנהג בכל מזג האוויר הייתי מוציא אותו משם רק לצורך התנעה רכב(פעם ב) או פעם בכמה חודשים להטעין אותו בבית(למרות שבקושי היה לו פריקה טבעית), לצערי ממש בחודש האחרון העלתי אותו להטענה בבית וגיליתי שהסוללה התנפחה לגמרי לרמה שממש שברה את גוף המכשיר שהתבקע לשניים. ראו הוזהרתם.

פורסם

בדקתי את שלי אתמול לפני שפרסמתי את הפוסט, עדיין הכל תקין. 

רשום עליו עד 60 מעלות. אני לא חושב שהטמפרטורה ברכב במקומות מוצלים כמו מתחת לכסא או בתא המטען מגיעה ל 60 מעלות. 

IMG_20230915_125429.thumb.jpg.b25cfb70be5570533e0164fd6310680d.jpg

פורסם

אצלי הנוקו שכב בתא מוסתר ברצפה. מעולם לא התנפח. פשוט בשלב מסויים התקשה להניע אפילו מכוניות קטנות. הראה טעינה מלאה. 

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, save כתב:

אצלי הנוקו שכב בתא מוסתר ברצפה. מעולם לא התנפח. פשוט בשלב מסויים התקשה להניע אפילו מכוניות קטנות. הראה טעינה מלאה. 

תחבר לו וולט מטר לשני הצבתות שלו, תילחץ על כפתור המעקף ותראה כמה וולט הוא נותן. למען האמת, זה מה שאני הולך לעשות לשלי ברגע זה, לוודא שהוא באמת מסוגל ולא התקלקל.

IMG_20230915_163659.jpg

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אם הגעת לבוסטר, כבר נגרם נזק למצבר. מעדיף מטען מצברים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 6 שעות, Camaro 92 כתב:

לי יש (היה) נוקו 70 גם שנרכש בזמנו באיביי בערך לפני 7 -6שנים ותמיד היה מתחת למושב של הנהג בכל מזג האוויר הייתי מוציא אותו משם רק לצורך התנעה רכב(פעם ב) או פעם בכמה חודשים להטעין אותו בבית(למרות שבקושי היה לו פריקה טבעית), לצערי ממש בחודש האחרון העלתי אותו להטענה בבית וגיליתי שהסוללה התנפחה לגמרי לרמה שממש שברה את גוף המכשיר שהתבקע לשניים. ראו הוזהרתם.

IMG_5674.jpeg

IMG_5673.jpeg

פורסם
לפני 16 שעות, Coro כתב:

אם הגעת לבוסטר, כבר נגרם נזק למצבר. מעדיף מטען מצברים.

בוסטר זה כלי חילוץ בדרכים. נגרם או לא נגרם נזק למצבר, אתה רוצה להניע ולחזור הביתה או להגיע לעבודה או לפגישה בזמן.  

מטען מצברים זה מכשיר אחר עם יעוד אחר. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם

היה לי בוסטר פשוט וזול של מירקייס שנקנה ב KSP ב 200 ומשהו שקל , ישב באיזה תא צדדי חשוף בתא מטען בתוך הקייס המקורי שלו.

הניע 3 רכבים ב 4-5 שנים שהיה אצלי, עד אחרי ההנעה האחרונה שהעלתי אותו הביתה להטענה והוא התחיל להתנפח . בכל התקופה שהיה אצלי, לא זכור לי פעם אחת שהוצאתי אותו מהרכב לטעינות בבית (טעות כמובן).

מסקנה שלי? תקנה משהו נורמלי עם קייס ותשאיר באוטו.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...