Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG4 VS BYD Dholpin

elisb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי היום באולם תצוגה וראיתי את הMG4

הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינה לבין הMG4

דברים שחשובים לי: איכות חומרים,בידוד בתא הנוסעים, איכות נסיעה וטווח

(לפי הסדר)

אני יודע שהדולפין זה הנעה קדמית וMG4 הנעה אחורית לא על זה אני מדבר אני מדבר על מעבר לכך

ועוד שאלה, מדוע אנשים אומרים שהרכב הזה לא מתאים למשפחה עם 3 ילדים? הרכב הזה מ-אווד מרווח מאחורה, אני 170 ונכנסים 3 כמוני בנוחות מאחור...

פורסם

בוואלה כתבו מבחן השוואתי בדיוק בשביל אנשים כמוך.

לדעתי בחירה בינהן היא עניין של טעם אף אחת לא עושה נוק אאוט לשניה.

אישית אם הייתי צריך להחליט בין השתיים הייתי הולך על ה-MG4 (והיא לא זאת שניצחה במבחן ההשוואתי המצורף) 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 3 שעות, zvit כתב:

בוואלה כתבו מבחן השוואתי בדיוק בשביל אנשים כמוך.

לדעתי בחירה בינהן היא עניין של טעם אף אחת לא עושה נוק אאוט לשניה.

אישית אם הייתי צריך להחליט בין השתיים הייתי הולך על ה-MG4 (והיא לא זאת שניצחה במבחן ההשוואתי המצורף) 

תודה רבה על המבחן,לא מצאתי בעצמי דרך גוגל.

אשמח לשמוע מאנשים שהיו ב2 המכוניות ו/או בעלי המכוניות הללו, איך הן מבחינת איכות

מעניין שבמבחן של כפיר כשריאן ובועז קורפל הם ממש הופתעו לטובה מרמת השקט בתא הנוסעים ובוואלה הם אומרים בידיוק ההפך, יש כאן מישהו שיכול לשפוך אור על הנושא?

פורסם

השיווק של הדולפין לא ממש התחיל. לדעתי אין תחליף לנסיעת מבחן בשתי המועמדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...