Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופר מיני 80-85K - אופל קורסה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל להחליף את הרכב הנוכחי (רנו קליאו 2015) ולקנות רכב סופר מיני יד שנייה.

רוב הנסיעות שלי הם בין עירוניות, בסביבות ה70 ק"מ ביום.

חשבתי על אופל קורסה (דור 6) 2020-2021. מה אתם חושבים על הרכב? או שיש המלצות אחרות?

חשוב לי שיהיה רכב אמין ומהנה לנהיגה.

פורסם

מנוע 1.2 של psa.. הייתי מוותר (תחפש קצת על האמינות של הרכב הזה, ואני רואה תלונות גם על הדור האחרון). אני רואה ביד 2 שמפורסמת 308 gt בערך בתקציב שלך. אמנם קצת יותר גדולה מהקורסה ולרדת בשנה אבל לדעתי שווה

פורסם

אחלה אוטו , קרא על המנוע 1.2 עם הרצועת טיימינג שמתפוררת בעקבות טבילה בשמן, דורשת תחזוקה אדוקה עם שמן בתקן מתאים ובדיקה של הרצועה. 

פורסם

הקורסה רכב זריז, גיר יפני עם 8 הילוכים, חפש את רמת אבזור gs line.

מאחור לא מרווחת במיוחד, אך מהנה לנהיגה, החיסרוןמהואמברצועת הטיימינג, יש במלצה על החלפת שמן כול 10 אלף וטיימינג כול 4 שנים או 60 אלף, זה יקטיןמאת הסיכוי לבעיות,יש רכבים אמינים יותר, אך אם מחפש הנאה, הקורסה בהחלט טובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש i30 2018 

שתיכנס בתקציב

מנוע אמין מאוד, גיר עם טיפה רעידות בתחילת נסיעה אבל לא משהו שלא מתרגלים אליו.

כל מערכות הבטיחות.

אתה מחפש מיני, הi30 מיני משפחתית , מניסיון אין הבדל בגודל כמעט בכלל לעומת הקורסה.

ותהנה מרכב שכיר יותר, שנוסע מצויין, בידוד הרעשים לא רע וגם נוחות הנסיעה

פורסם

תודה רבה!

נראה באמת שהחסרונות העיקריים בקורסה זה השוק שאולי קצת יותר חלש והעניין עם הרצועת טיימינג.

עברתי קצת על השרשור כאן: 

אני תוהה לעצמי אם שווה להיכנס לזה, כי בכל שאר הפרמטרים נראה שזה אחלה רכב ביחס לאחרים בקטגוריה.

פורסם

יש פה סיכון, מצד שני, אין מישהו בשירשור שידע בזמנו על החלפת שמן והחלפת טיימינג בתדירות גבוהה יותר, זה יכל למנוע הרבה בעיות, כמו כן גם הרצועה שונתה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...