Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי האישית,

היתרון של קניית רכב ידני בתקציב נמוך זה בעיקר מחיר הקנייה, אפשר לרכוש רכב משנה מתקדמת יחסית במחיר זול יותר מאשר רכב אוטומטי בגלל הביקוש.

היתרון של זה - שאפשר למצוא מציאות - כמו שאני רכשתי בזמנו את הפיג'ו עם כלום ק"מ כך אפשר למצוא רכבים ידניים בתקציב נמוך שלא נסעו הרבה וטופלו לפי הספר (שזו משימה לא פשוטה גם בתקציבים גבוהים, קל וחומר בנמוכים). 

• אהבתי 1
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק. מכרתי את הריו הידנית בפחות מ 20. באותו זמן על אוטומטיות מאותה שנה ביקשו באיזור 35, נגיד שקיבלו רק 30, עדיין הפרש גדול מאוד.

פורסם
לפני כשעה, om2 כתב:

לא חושב שרצוי להתמקד בידנית

בתקציב כזה זה בהחלט פותח עוד אופציות טובות ומונע גם את הצורך להתעסק בגירים בעייתים או בשילובים בעייתים של מנוע וגיר.

וגם משפר את צריכת הדלק, בכל זאת רוב הקוריאניות והיפניות מאותה תקופה צוידו בגיר פלנטרי בעל 4 הילוכים, כמו שבוקי ציין, צריכת הדלק גבוהה יותר ביחס לגירים המתקדמים שיש היום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

בתקציב כזה זה בהחלט פותח עוד אופציות טובות ומונע גם את הצורך להתעסק בגירים בעייתים או בשילובים בעייתים של מנוע וגיר.

וגם משפר את צריכת הדלק, בכל זאת רוב הקוריאניות והיפניות מאותה תקופה צוידו בגיר פלנטרי בעל 4 הילוכים, כמו שבוקי ציין, צריכת הדלק גבוהה יותר ביחס לגירים המתקדמים שיש היום.

I20 לדוג יחסית אמינה.

צריכת דלק סבירה

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

אל תיצמד לסוג הגיר

חפש את הרכב האמין ביותר שניתן למצוא בתקציב שלך

מטופל כמו שעון (אך ורק היסטוריה מתועדת. בלי סיפורי "לגיס של בנדוד שלי יש מוסך ביקנעם")

חלפים איכותיי

ואל תחפש רכב, תחפש מוכר

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אחי עשה עכשו את כל מה שאתה אומר .

קנה טויוטה אוריס 2011 מאדם שהוא מכיר אישית , שכן שלו בישוב , יקה שטיפל כמו שעון ואף על פי כן , יישור קו לאחר הקנייה הגיע לכמעט 4000 שקל במוסך כללי לא מורשה יבואן.

פורסם

מה כלל הישןר קו?

הוא לא בדק לפני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני זוכר פעם התלבטתי האם לקנות פייסטה ידנית, אפילו עשיתי עליה נסיעת מבחן. אם אני זוכר הגיעה עם מנוע 1.2 אטמוספרי. הרגיש לי רכב די חלש. גם האבזור שלה היה די ספרטני.
מצטרף להמלצה על איביזה ידנית. באותו שנתון הייתה עם מנוע 1.4 אטמוספרי שסחב בסדר גמור. 
לא הזכירו פה, אבל הייתי בודק גם את רנו קליאו ידנית עם מנוע 0.9 טורבו.לעומת המנוע 1.2 שהגיע עם הגיר האוטומטי וסבל מבעיות, האח הקטן שלו היה די אמין.

פורסם

הוא לא בדק עקב היכרותו האישית עם המוכר ויתכן שטעה. הוא רק ידע שהמצבר בסוף חייו והוריד קצת .

הטיפול כלל שמן מנוע , פילטר אוויר , פילטר מזגן , בלמים קדמיים וצלחות , מצבר , 2 צמיגי פאלקן , פלאגים אירידיום , מגבים , תוסף דלק

כל הנ"ל הסתכם ב3900 .

פורסם
לפני שעה, unreliablebazooka כתב:

לא הזכירו פה, אבל הייתי בודק גם את רנו קליאו ידנית עם מנוע 0.9 טורבו.לעומת המנוע 1.2 שהגיע עם הגיר האוטומטי וסבל מבעיות, האח הקטן שלו היה די אמין.

הזכירו, אני הזכרתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעתיים, zvigolden כתב:

אחי עשה עכשו את כל מה שאתה אומר .

קנה טויוטה אוריס 2011 מאדם שהוא מכיר אישית , שכן שלו בישוב , יקה שטיפל כמו שעון ואף על פי כן , יישור קו לאחר הקנייה הגיע לכמעט 4000 שקל במוסך כללי לא מורשה יבואן.

נו, ו?

בסך הכל הוא עשה טיפול גדול + ברקסים + צמיגים

א. ישמש אותו שנה/שנים קדימה

ב. יכל לדעת בקלות שצריך לבצע את כל זה, מבדיקת ההיסטוריה ומצב הצמיגים של הרכב

ג. אני הוצאתי עכשיו 10,000 ש"ח ישור קו לרכב שקניתי. אז מה? נכנסתי לזה בעיניים פקוחות, ואני מחשיב זאת כחלק ממחיר הרכישה

ואם זה לא היה ברור - אז מוסיף טיפ נוסף על מה שמניתי בהודעה הקודמת:

להשאיר סכום לישור קו ולא לרכוש בכל התקציב העומד לרשותך

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בתור אחד שאוהב ידניות ואחרי שהרומסטר הלכה לה, חיפשתי רכב נח למשפחה וידני ושיהיה מיחוץ לקופסה עד שגיליתי את המרצדס B200 D שנתונים 17/18 כולם היו מוניות לשעבר חלק סלון שחור חלק לבן אבל רכב רחב נח מזגן טוב בוסטרים מובנים ברכב (פיצ'ר מדהים לכשעצמו) פגז' גדול שמכלס עגלות ומזוודות תיקים ויש עוד הרבה מקום

המנוע 2.1 טורבו דיזל אמין מאוד טיפול תקופתי לא יקר

עוד מעט עוברת לה שנה עם הרכב הזה ומאוד מרוצה הרכב הכי משתלם לשקל מבחינתי

"בלי סיכון אין סיכוי"

• תוכן חדש...