Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, מצאתי רכב שלפי הפרטים מתאים לי. הבעיה שהרכב יהיה פנוי רק בעוד שבוע וחצי. פרט נוסף: אני במרכז והרכב בחיפה. הרכב מדגם מבוקש (קיה פיקנטו). איך כדאי "לשריין" אותו? כדאי עכשיו לקחת אותו לבדיקה ולחתום על זיכרון דברים ולתת מקדמה? לעשות בדיקה רק כשהוא יהיה פנוי למסירה? 

עריכה אחרונה על ידי mobzy
פורסם

קיה פיקנטו זה רכב כל כך נפוץ שאני בטוח שתמצא אחת יותר קרובה במרכז יש אלפים מהן.  מסתייג אם מדובר בדגם יותר נדיר כמו ספורט 3 דלתות ידני.

לדעתי אין טעם לקחת את הרכב לבדיקה עכשיו לך תדע מה יעבור עליו בשבוע וחצי האלה.

פורסם

אין מה לשריין,
תבקש מהמוכר כמחווה של רצון טוב לתת לך זכות ראשונים לבדוק את הרכב לכשיתפנה
אם לא יסכים, אולי זה לא הבנאדם לעשות איתו עסקים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני גם לא הייתי ממתין למישהו שבוע וחצי, כי בסוף אולי גם לא יגיע, אם מדובר על המתנה של יום יומיים זה בסדר, אלא אם זה מישהו שאני מכיר.

מקדמה גם לא הייתי נותן, ואם יעשה תאונה? אחרי זה צריך לרדוף אחריו שיחזיר לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...