Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כניראה הוא נישאר בלוח בגלל המחיר

לא בדקתי אם הוא מוכן לרדת

אבל דיברת על אספנות שמעניין אותך אז ניזכרתי בזה שזה מעניין אותי 

אגב הבני דודים מחזיקים כאלה ומזדה 323 במצב חדש אבל בטח הם מוכרים בינהם ומתעסקים במוסכים שלהם שזה נהיה להם שווה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמיד רציתי סובארו בראט brat כמו בארצות הברית. פה היא פשוט סובארו טנדר (אמריקאי כמעט תמיד עם הנעה כפולה ומנוע גדול 1.8  ככל  שזכור לי) 

יש בראש העין מחור עם 2 כאלו, מדוכמות למדי שמשמשות את העסק מידי יום. 

החשש העיקרי שלי הוא שזה יגנב יותר מהר משאספיק להנות ממנה. משהו כזה

https://www.yad2.co.il/item/4evdpeee

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• אחראי פורום
פורסם

בראט זה מגניב לאללה. זה לא רק המנוע אלא גימור של מה שהיה בארץ GLF (פנסים כפולים, לוח שעונים מפורט ויפהפה וגם הגבהה, כיסאות בארגז, גג T ועוד).

אני לא חושב שבעניין של גניבות היא עדיין מעניינת מישהו כשיש היילקסים בכל פינה, שעולים על הסובארו בכל אספקט. למעט המגניבוּת כמובן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אגב, בקנדה ראיתי בראט עם 2 מושבי פלסטיק מקורים במשטח המטען
מעניין אם בארץ הרכב היה מקבל רישוי להסעת 4 נוסעים?

התמונה מגוגל

04-1977-Subaru-Brat.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
בתאריך 18.7.2023 בשעה 02:16, eladts כתב:

זה לא כמו לקנות חלקת אדמה על הירח? אם הרכב לא ברשותך 95% מהשנה, האם הוא באמת שלך?

זו אכן אחת מהשאלות שמטרידות אותי, אבל כשעושים חשבון ורואים שרכב של 5000 יורו באירופה הופך ל 60-70 אלף ש"ח בארץ, מזדעזעים.

בתאריך 18.7.2023 בשעה 07:26, guccii800 כתב:

לגבי הדוקאטי, ליבי איתך, בהצלחה מול היבואן.

היבואן הוא זה שהרס לי את האופנוע in the first place - משהו עם מצבר חומצה שלא חיברו לו צינורית עודפים והחומצה נזלה על המנוע והשלדה - לא נוגע בו עם מקל, ולעולם לא אקנה דוקאטי בארץ, למרות שהם אופנועים מדהימים.

בתאריך 18.7.2023 בשעה 07:35, farkash7 כתב:

לדעתי עדיף לך לחפש בסבלנות מיני בארץ ב30-50K

כל מיני שאני ראיתי למכירה בארץ במחירים האלו היא - במקרה הטוב - פחחות יפה על בסיס רעוע למדי, או רכב שהוא בסיס לפרויקט. אם היית מוצא אחת כזו במצב שאני יכול לחיות איתו בשלום, כמובן שהייתי קונה. ראיתי כמה למכירה, והן לא היו במצב שיכולתי להצדיק הוצאה משמעותית כזו של כסף. לצערי.

לפני 23 שעות, סולל הדרך כתב:

החלום שלו זה להביא יום אחד אחת 4X4

תגשים אותו מהר - בכמה חודשים האחרונים שאני עוקב אחרי השוק שלהן, המחירים שלהן עולים מאוד, ולדעתי ימשיכו לטפס. מה שהייתי יכול לפני חצי שנה לקנות ב 3000-3500 יורו, היום כבר באזורי ה 5000.

לפני 13 שעות, zaf כתב:

החשש העיקרי שלי הוא שזה יגנב יותר מהר משאספיק להנות ממנה. משהו כזה

ראיתי סובארו טנדר 4X4 למכירה איפשהו, אולי בפייסבוק מרקטפלייס, ב 25K ש"ח. אכן רכב חמוד, אבל החשש מגניבות נשמע לי ריאלי מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם

יש גם מושקעות , אבל המחיר שנדרש הוא מעט גבוה לטעמי, בעיקר שלא ברור עד כמה המרכב טופל ולא נעטף בשכבת בונדו עבה על פח רקוב. 

מצפיה בתכניות שיחזור זרות, רואים איזו רמת פרוק נדרשת על מנת לשחזר מרכב שזכה לקוסמטיקה אבל לא לטיפול שורש. 

הפז׳ו האדומה של אלי, למשל כאן עברה את התהליך המלא, וזה פרוייקט שקצת מעבר למה שכרגע אני מתחבר אליו. 

דוגמא לרכב מושקע - https://www.yad2.co.il/s/c/552tlyoa

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 54 דקות, zaf כתב:

מצפיה בתכניות שיחזור זרות, רואים איזו רמת פרוק נדרשת על מנת לשחזר מרכב שזכה לקוסמטיקה אבל לא לטיפול שורש.

בווילר דילר הם מסובבים מכונית ב 45 דקות כולל פחחות, אוברול מנוע והפסקת פרסומות. אז נגיד שאתה פחות מקצועי מהם ויקח לך פי 3 זמן - שעתיים ורבע והרכב משופץ קומפלט. קטן עליך.

• מצחיק 4
פורסם (נערך)

ספר לי על זה 🤣
לפני כמה שנים הייתה תכנית מקומית של מעצב וצוות נשים ששיפצו דירה ב 24 שעות - רק שכחו לספר שזה פרוש על כמה שבועות 🤣 במקרה מכיר את השכנים בביניין של אחת ששופצה. 

סיימתי בינג׳ של rust brothers בנטפליקס.  באחד הפרקים רואים כמה בונדו ופיברגלס שמו פחחים״ על מנת להסתיר חלודה. 

לא זכור לי דברים כאלה כאן (פיברגלס) אבל כן פח שלם של בונדו על משטחים שלמים.🥲

בכל מקרה, נושא הטנדר עדיין על הכוונת. 

לפני שעתיים, Fazer כתב:

י סובארו טנדר 4X4 למכירה

https://www.yad2.co.il/s/c/r3xae45k

כותב מנוע 1.8 ובהערה מנוע 1.6, יש מצב שהחליף מנוע ☺️ ? רק תמונה אחת. למרות שמבחינת מראה זה הרכב הרצוי.

עריכה אחרונה על ידי zaf

פורסם
לפני 16 שעות, tza כתב:

של חמיך היה ידני?

אולי דווקא חמיך לא מכר במחיר השוק? יש שוק לרכב הזה במיוחד בידני.

אוטומט,
אולי זה פחות מבוקש מידני אבל ראבק 20K מול 2K
בוא נגיד שהוא מכר בזול (לרכב היה טסט לשבוע)
בוא נגיד שהרכב אוטומט ופחות מבוקש
אז 5-6K אבל לא 20

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מרבית מוכרי הטנדרים מבקשים 20 ולפעמים יותר. רובם עם 200-300 אלף קילומטרים, חלקם הוחלפו מנועים. רובם היו רכבי עבודה לא ממש שמורים קוסמטית.

ועדיין המוכרים בטוחים שיש בידיהם פנינים.  

פורסם
לפני כשעה, zaf כתב:

ספר לי על זה 🤣
לפני כמה שנים הייתה תכנית מקומית של מעצב וצוות נשים ששיפצו דירה ב 24 שעות - רק שכחו לספר שזה פרוש על כמה שבועות 🤣 במקרה מכיר את השכנים בביניין של אחת ששופצה. 

ועכשיו פתרת לי אחת מהחידות שישבו לי בראש שנים "איך הם עשו את זה" :)

• מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בתקציב של 30 אלף שקל, פשוט תקנה רכב משופץ בישראל ותהנה ממנו בסופי שבוע.

רק צריך למצוא משהו מעניין שיחסית קל להשיג לו חלפים ויש מי שמטפל.

תראה איזה בובה

https://www.yad2.co.il/s/c/w7r4vo26

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, SlowRide כתב:

תראה איזה בובה

תראה, תקשיב… אני יודע להעריך את המרצדס הזו, היא רכב מתקופת הזהב של מרצדס, ואם היו לי כבר כמה מכוניות אספנות באוסף הייתי שוקל אחת כזו, בעיקר אם זה היה בגרסת שתי הדלתות היפה שלה, אבל… סליחה מכל מי שייפגע, היא אוטומאטית וזה איכס, ויותר מזה, היא פשוט לא עושה לי את זה בבטן.

מעבר לזה, אני מזדהה עם הקונספט של לקנות בארץ ולחסוך את כל הבלאגן, אבל רכבי אספנות בארץ, בתקציבים האלו, הם או כאלו שלא מזיזים לי את המחט, או כאלו במצב רע מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צודק, אוטומטי זה מבאס במיוחד אם זה רכב נטו לתחביב.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...