Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שמישהו קנה את הרכב ביותר מ 138 אלף שח. הוא נמכר בהנחה נצחית של המחיר הנ"ל. כך שמדובר על ירידה מיינורית של 8 אלף שח. כל שני וחמישי יש עכשיו מבצעים של 10 אלף +הטבות על מגוון רכבים.

מעבר לזה , טסלות כבר ירדו ב 30-60 אלף שח.

קצת יותר אחורה,

אלפות ירדו ב 30-60 אלף שח וביותר מ 80 אלף אם הולכים עוד יותר אחורה. לא לדבר שרוב המחירונים בדגמי יוקרה הם למראית עין ואתה אף פעם לא יודע אם אתה משלם מחיר הוגן.

טויוטה ראב 4 ירדו ב 20 אלף ולדגם הרבה יותר משודרג וירידות מחיר דומות היו בלקסוס על מגוון דגמים.

לא לדבר על ליפים שנמכרו ב 165 אלף שח ונמכרו במחיר של 130 אלף ,מתחת לשולחן,כשטסלה נכנסה. דבר דומה קרה עם הזואי.

בקיצור ירידת מחיר והנחות הם ברכה למי שאוהב את המותג כי הם מוזילים את עלות ההחלפה של ישן בחדש.

רק טיפש ירצה שמחירי רכב יעלו. כמו שרק טיפש ירצה שמחירי נדל"ן למגורים יעלו כי זה ייקר את עלויות שידרוג הדירה.

• אהבתי 4
פורסם

לא אוהב את זה שמישהו יורד על אנשים שקנו רכב חדש. מה בדיוק אתה מרוויח מזה?

בלי קשר, המחיר עכשיו יותר סביר ויכול להוות מגמה חיובית במחירי החשמליות.

• אהבתי 4
פורסם

הם לא הרבה יחידות ביחס ל-byd ו-mg אז מתחילות ההורדות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 16 שעות, Uri-G כתב:

טויוטה ראב 4 ירדו ב 20 אלף ולדגם הרבה יותר משודרג

ספציפית לגבי זה, הם יכולים להוריד גם ב-90k וזה לא ישנה לכלום; אין צפי למלאי עד סוף השנה ומעבר לה. כלום, שום רמת אבזור. כך שזו הורדה אקדמית בלבד.

פורסם

אל תהיו כאלו כבדים, למי שלא הבין, הביקורת היא כלפי המחיר והתמורה, חלילה לא שמחה לאיד, נהפוך הוא.

דבר ראשון וכפי שצויין, לא נמכרו הרבה יחידות, מה שרומז על כך שכנראה לא יימכרו עוד הרבה.

דבר שני, המחיר לא סביר לרכב עם נתון של 310 ק"מ על הנייר שבמקרה הטוב יעשה כמה? 200 ק"מ? 250 ק"מ?

אני לא מכיר הרבה אנשים שיש להם את הממון ואת הרצון להשכיב 130,000 ש"ח בשביל נתון כזה, שלא לדבר על ההנחה של הדגם הבכיר, 164,900 אחרי הנחה של 10,000 ש"ח, בדיחה.

דבר שלישי, היה סרטון בכתבה שמשום מה כבר לא שם אבל נמצא כאן, פעם ראשונה שאני מעריך את הכתבים על הכנות, לא מנסים ליפות מציאות של אלפי רכבים זרוקים בשמש ובחול.

בסרטון מהשדה הכתב גם מציין 'אני לא מבין שדות תעופה, אני לא מאלה שיבואני הרכב שולחים אותם לחוץ לארץ' כלומר הוא לא מקבל נסיעות לחו"ל ע"ח היבואנים, ראיתי מספר ביקורות שלו, עכשיו אני מעריך אותו.

• מעניין 1

עדיין לא קניתי אורה פאנקי קאט

פורסם

מסתבר שהרבה לא הבינו את הסגנון. אנא קרא את כללי הפורום שוב, ופעל לפיהם.

לעניין הביקורת שלך, טוב תעשה אם תקרא כל מבחן בעין ביקורתית. 

נהגת ברכב או שאתה רק שופר שמרעיש דברים שאחרים כותבים? 

אני נהגתי ברכב. הוא עושה יותר מ 200 ק"מ. גם יותר מ 250 ק"מ. אז מה אתה אומר? 

אני מכיר אנשים שמוכנים להשכיב יותר מ 130000 ש"ח על שעון. או על רכב משומש, אז? 

מה אומרת ההיכרות שלך עם אנשים לגבי תמחור הרכב?

אולי תחליף אנשים שאתה מכיר ופתאום תכיר אנשים שמתאים להם להשכיב 180.0 אש"ח על רכב עם טווח של 200 ק"מ? 

• רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 21 שעות, discoTD5 כתב:

סגנון מגעיל. יכולת לכתוב את אותו הדבר עם אותו המסר, אבל בשפה יותר ראויה. 

אתה צודק בהחלט.

יש לו סגנון בוטה וסרקסטי .

גם במבחני הדרכים שהוא עורך.

את האמת ? ידעתי שההוזלה תגיע. המחיר בהחלט היה מופרז, והרקיע שחקים.

כשהרכב הזה הגיע, מישהו חשב שם ,שיש לו קלף מנצח ביד. משהו בסגנון רטרו. או סטייל מיני קופר. מינימום .

אבל זה לא קרה. קרה ההיפך. אנשים הסתייגו. ה-BYD כבר הייתה מזמן מעבר לפינה. גם הריבית .

ואז הרכבים הללו המשיכו להיטגן טוב טוב, בהמוניהם . 

השמש כאן אצלנו באילת עושה שמות לחלקי גומי ופלסטיק . הטמפ" בשמש ישירה עוברת בהרבה את ה-50 מעלות.

יש לי חבר טוב שעובד בצמיגייה גדולה כאן בעיר, ויצא לי לראות צמיגים מחברות מובילות שהורכבו על רכבים חדשים, שאפילו לא נסעו שנתיים והם כבר מלאים סדקים . 

הם יכלו מזמן למכור חלק מהמכוניות הללו, במחיר שפוי אילו רצו.

רק שבמקרה הזה, החמדנות גברה על ההיגיון הבריא .

• רעיון טוב! 1
פורסם

1. לזכותו של היבואן, הרכב הזה נחשב ליקר גם באירופה, למעשה הוא יקר יותר מישראל כך שזה ברור שזה מיצוב ותמחור של היצרן.

2. הרכב הוא אכן סוג של רכב לייפס-טייל והוא בהחלט מרגיש הרבה יותר עשיר בתא הנוסעים לעומת MG4 לדוגמה, שלא מרשימה בתחום הזה. 

3. הבעיה של רכבים כאלו שהם הופכים לסוג של רכבי נישה כמו פיאט 500. 

4. בעיה אחרת של הרכב הזה היא שלא השקיעו מספיק בכיול הסופי של הרכב, אבל זה בתכלס תקף כמעט לכל רכב סיני שפגשתי.

פורסם
לפני שעתיים, yossiaviel כתב:

אתה צודק בהחלט.

יש לו סגנון בוטה וסרקסטי .

גם במבחני הדרכים שהוא עורך.

אני התכוונתי לפותח השרשור. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...