Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שמתי רמקולים חדשים ועדיין לא חתכתי במגש חור לרמקולים ושמתי אותם ככה רגיל על המגש!!

תגידו לי בבקשה זה יכול להזיק לרמקולים??:roll:

VW PASSAT 1.8T 2001

פורסם

לא נראה לי כל כך שזה יכול להזיק אבל יש מצב שהם ינזקו בסיבובים או משהו כזה כי הם לא מקובעים אז הם יכולים לזוז לכל מקום בזמן נסיעה וזה לדעתי הדבר היחיד שיכול להזיק להם.

לירן

פורסם

אתה תצחק אבל שמתי את החגורה האחורי ככה עליהם שלא יזוזו פשוט ממש רציתי לחבר אותם כבר ואת הקרש בעזרת השם אני "יחורר" עוד שבוע!!

VW PASSAT 1.8T 2001

פורסם

כן אההה...

טוב שמע לא רוצה לקבל כנס על זה שהם לא חגורים ולא רוצה שיקרה להם משהו הם בני סך הכל 3 ימים!:lol:

VW PASSAT 1.8T 2001

פורסם

חובבנות בהתגלמותה.

לא רק שאתה לא מנצל אותם כמעט בכלל (ראה תופעת הchancellation), אלא גם אני לא מקנא באותו ראש שיחטוף אותם בעת בלימה או תאונה. המגנטים הללו הם לא driver friendly, אני מבטיח לך את זה.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

גם האיכות ירודה בהרבה כי הצלילים מהצד השני של הרמקולי מבטלים את הצלילים שאתה אמור לשמוע...

(ככה לפחות הסביר לי פעם מתקין)

מה שבטוח ששמתי את שלי על המגש (אחרי שהם היו בבוקסות כאלה) שמעו הרבה הרבה יותר טוב...

צפה שיפור :)

פורסם

דבר ראשון מסקרן אותי, מהזה תופעת הchancellation ?

דבר שני, nivz אתה יכול להסביר למה האיכות תהייה ירודה ?

goop, רמקולים זקוקים לתיבת תהודה בשביל ליצור סוג של בולם זעזועים לממברנה.. בגלל שמדובר בסך הכל במספר ימים קשה לי להאמין שיגרם נזק, אבל היתי ממליץ להוריד את האקולייזר של הבאס עד הסוף למטה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שמעו אני יודע כבר שזה מוריד את האיכות אבל אני לא מתכוון להשאיר אותם שם לזמן ממושך אלה מקסימום לשבוע וככל הניראה כבר מחר אני ישים אותם בתוך החיתוך!

רק רציתי לדעת אם זה לא פוגע ברמקול עצמו!

ולא אם זה פוגע באיכות צליל או ביושבים ברכב !:wink:

VW PASSAT 1.8T 2001

פורסם

לא מדוייק להגיד שזה פוגע. יותר מדוייק להגיד שזה מסרסר כמעט לחלוטין כל הענות בתדרים נמוכים. אני אסתכן ואניח שמדובר ברמקולים 2Way ומעלה, כלומר שרק היחידות הקטנות (טוויטרים) למעשות ינגנו משהו כי הם לא יסבלו מאותה תופעה (שוב, זה לא מוחלט. תהיה הענות אבל היא שבריר ממה שצריך להיות).

בקשר ליושבים ברכב - בהחלט פוגע! אם קשרת את הרמקולים עם החגורות בטיחות של הנוסעים, במה ישתמשו הנוסעים? יקשרו את עצמם לקבלים של הרמקולים?

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

זה לא ממש נכון, לא רק האלמנטים הקטנים יותר יעבדו.

גם הוופר יעבוד, רק לא יפיק תדרים נמוכים במיוחד..

בשורה התחתונה, הבחור הולך לעבוד בתצורה הזאתי במשך מספר ימים .. אני חושב שהעולם ישרוד את זה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...