Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד נהיגה עצמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו יש נסיון עם החוק שמותר ללמד נהיגה בן משפחה מדרגה ראשונה

אני יודע שיש צורך באישור של משרד התחבורה על התקנת דוושת בלם נוספת 
מישהו מכיר מקום שיודע לעשות את זה כוול האישור למשרד התחבורה

יש לי תאומים שהגיעו לגיל ...האם משיהו יודע על מגבלה למספר הילדים באותה שנה שניתן ללמד 
לא מצליח לקבל תשובה ממשרד התחבורה

תודה לעונים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדי ללמד בן משפחה אתה צריך לעבור קורס במשרד הרישוי ורק אז תוכל ללמד 

בכל מקרה אם אתה רוצה שלבנים שלך יהיה רשיון לך תעשה את זה

אם אתה רוצה שהם ידעו לנהוג תשלח אותם למורה נהיגה

ההבדלים שאני רואה אצל חברים שלמדו בשביל הכרטיס ובין כאלה שלמדו בשביל לדעת הם שמים וארץ (ולא רק במספר הטסטים😝)

• מצחיק 1
פורסם
לפני 6 דקות, tan tan כתב:

אם אתה רוצה שהם ידעו לנהוג תשלח אותם למורה נהיגה

לא יודע איך זה היום - אני הוצאתי רישיון ב 1990, והילדים שלי עדיין קטנים מדי בכדי להוציא רישיון - אבל לפחות בתקופתי מורים לימדו כדי לעבור טסט ותו לא. כדי לדעת לנהוג שולחים את הילד/ה לקורס נהיגה מתקדמת אחרי שיש לו/לה רישיון.

מעריך שזה לא השתנה הרבה.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

ככה שמעתי מהמורה נהיגה שלי

וחבל שאתה לא קורא את מה שאתה מביא כראיה שלא צריך

https://carsforum.co.il/topic/681326-שאלה-הוצאת-היתר-הדרכת-נהיגה-ללימוד-בן-משפחה-מדרגה-ראשונה/?do=findComment&comment=6095420

לפני שעתיים, Fazer כתב:

מעריך שזה לא השתנה הרבה.

תלוי במורים לא כולם חאפערים

עריכה אחרונה על ידי tan tan
פורסם

חדש זה לא. זוג תאומות, בנות כיתה שלי, עשו כך.

זה היה ב-1977. הרכב היה חיפושית. על הפגוש שלו הותקנו שלטים משולשים בזו הלשון: ״ל הדרכה״.

כשאני יושב ליד הבנים שלי אני מבין שהם למדו בשביל הטסט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מלא בירוקרטיה ובלי הרבה יתרונות חוץ מחיסכון בכסף אחרי שהשקעת על הדוושות והמסביב

עדיף למצוא מורה טוב , לרשום אליו את התאומים ואולי להצטרף לשיעור אם המורה מסכים. כשיעברו טסט תיקח אותם ברכב שלך ותלמד אותם טיפים וחוכמות כביש שאין בשיעורים כמו נהיגה בפקקים ובמקומות בלי שדה ראייה טוב 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 20 שעות, tan tan כתב:

ככה שמעתי מהמורה נהיגה שלי

וחבל שאתה לא קורא את מה שאתה מביא כראיה שלא צריך

https://carsforum.co.il/topic/681326-שאלה-הוצאת-היתר-הדרכת-נהיגה-ללימוד-בן-משפחה-מדרגה-ראשונה/?do=findComment&comment=6095420

קורא, רק מחשיב יותר מידע רשמי כמו אתר משרד התחבורה. הקורס הזה הופיע בעבר באתר המשרד, אבל לא היום.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מה קורה בנוגע להקצאות לטסט? מי נותן אותם??

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני עדיין לא מבין למה - להתקין דוושת בלם נוספת באוטו? לשלם ביטוח גבוה במיוחד כי פתאום זה רכב לימוד נהיגה? נשמע לי שרק ההוצאות האלו יכסו עלויות שיעורי נהיגה אפילו ליותר משני ילדים.

אז מה ההיגיון מאחורי הרצון הזה? סתם כדי להוכיח שזה אפשרי?

פורסם (נערך)

@Fazer

תלוי כמה שיעורים יהיה צריך, אבל בימינו זה די יקר, במיוחד באזורים מרכזיים.

יש גם יתרון אפשרי ללומדים: סיבובי נהיגה בניחותא, בלי לחץ לגבי עלויות או אורך וזמן שיעורים.

עריכה אחרונה על ידי elera

• תוכן חדש...