Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שנת 2018 יד שלישית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתעניין ברכב סופר מיני, 

ראיתי שהוא שנת 2018 יד שלישית.

זה סביר?

מה אני צריך לשאול את המוכר בעקבות זה?

הוא דורש מחירון על הרכב, יש לי סיבה להוריד אותו במחיר בגלל היד?

תודה רבה!

פורסם

המחירון נקבע גם לפי היד.

כך שהמחירון שונה אם הוא יד ראשונה או שניה או שלישית.

בעיני זה עניין שצריך לבדוק. פחות העובדה שהוא הבעלים השלישי ויותר כמה זמן הוא והיד לפני החזיקו.

כי בעיני רכב משומש שנמכר זמן קצר לאחר הרכישה זו נורה אדומה שחייבים לבדוק. ואם היו שניים כאלו אז בכלל יש להזהר.

אולי זה רכב עם בעיה

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, foREVer94 כתב:

תודה על התגובה.

גם זה רק 30,000 קילומטר מה שמעלה יותר את סימני השאלה...

החלפת ידיים מרובה וקילומטראז' נמוך זה שילוב חשוד בהחלט. טוב שירדת מזה.

פורסם (נערך)

יתכן שמדובר ברכב ״יד ראשונה אפס ק״מ״, שבה המוכר הנוכחי הוא בעצם המשתמש השני, שכן הבעלים הרשום הראשון היה החברה שמכרה את הרכב. גם זה מצריך בירור, כי מדובר בהפחתת ליסינג (מופחתת אם יש הוכחה לאפס ק״מ).

הקו התחתון הוא שצריך לראות את היסטוריית הבעלויות, היסטוריית הטיפולים וההיסטוריה הביטוחית של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וכמובן עוד נקודה שלא העלו פה - הרבה מאוד אנשים מתבלבלים בין "יד" לבין "בעלים קודמים".

כלומר יש אפשרות שהמודעה פורסמה בתור "יד 3", אבל בפועל מה שהבעלים חשב זה להסתכל על "בעלים קודמים" ולכתוב מה שכתוב שם - 03.

העניין הוא ש "יד" == "בעלים קודמים"+1.

כלומר כשאתה קונה רכב חדש מהיבואן (לא 0 קמ), יהיה רשום ברישיון הרכב "בעלים קודמים: 00".

ואז כשאתה רוצה לפרסם את המודעה, אין דבר כזה יד 0 אז יהיה כתוב יד ראשונה (הגיוני, הרי אתה היד הראשונה על הרכב).

אז אולי במודעה היה כתוב יד שלישית, אבל בפועל היא יד רביעית, מה שיהפוך את הקונה להיות יד חמישית.

לכן במהלך חיפוש רכב אני מאוד ממליץ לוודא מול המוכר - "כתבת במודעה שאתה יד ראשונה. כלומר ברישיון הרכב כתוב בעלים קודמים 00? אתה הוצאת את הרכב מהחברה?".

ראיתי המון מודעות שפורסמו עם תיאור של "יד ראשונה 01!" או "יד 01 כל הבעלים פרטיים" וזה סתם מבלבל את הקורא..

בהצלחה בחיפוש.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
לפני שעה, iEminem כתב:

וכמובן עוד נקודה שלא העלו פה - הרבה מאוד אנשים מתבלבלים בין "יד" לבין "בעלים קודמים".

כלומר יש אפשרות שהמודעה פורסמה בתור "יד 3", אבל בפועל מה שהבעלים חשב זה להסתכל על "בעלים קודמים" ולכתוב מה שכתוב שם - 03.

העניין הוא ש "יד" == "בעלים קודמים"+1.

כלומר כשאתה קונה רכב חדש מהיבואן (לא 0 קמ), יהיה רשום ברישיון הרכב "בעלים קודמים: 00".

ואז כשאתה רוצה לפרסם את המודעה, אין דבר כזה יד 0 אז יהיה כתוב יד ראשונה (הגיוני, הרי אתה היד הראשונה על הרכב).

אז אולי במודעה היה כתוב יד שלישית, אבל בפועל היא יד רביעית, מה שיהפוך את הקונה להיות יד חמישית.

לכן במהלך חיפוש רכב אני מאוד ממליץ לוודא מול המוכר - "כתבת במודעה שאתה יד ראשונה. כלומר ברישיון הרכב כתוב בעלים קודמים 00? אתה הוצאת את הרכב מהחברה?".

ראיתי המון מודעות שפורסמו עם תיאור של "יד ראשונה 01!" או "יד 01 כל הבעלים פרטיים" וזה סתם מבלבל את הקורא..

בהצלחה בחיפוש.

תודה רבה!

• תוכן חדש...