Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת רום רשמי S23

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, mrmiki1234 כתב:

איפה קנתה?

זאת הגרסה אחרי צריבה מחודשת..

image.thumb.jpeg.0b0a51448cbbe821e390ec8bbb920c3f.jpeg

עכשיו אתה עם גרסת תוכנה אירופאית.

אם הכל עובד לך, סע לשלום.

אם אתה רוצה הקלטת שיחות, מפה המעבר לתוכנה הישראלית הוא ממש פשוט, לוקח 2 דק ולא מוחק את המידע. רק צריך מחשב ווינדוס. כבר כתבתי פה פעם איך לעשות את זה בשרשור המלצות הגדול, עם תוכנה שנקראת Samfw tool.

פורסם
לפני כשעה, DubelBoom כתב:

אם אתה רוצה הקלטת שיחות, מפה המעבר לתוכנה הישראלית הוא ממש פשוט, לוקח 2 דק ולא מוחק את המידע. רק צריך מחשב ווינדוס. כבר כתבתי פה פעם איך לעשות את זה בשרשור המלצות הגדול, עם תוכנה שנקראת Samfw tool.

חח כרגע אין לי כוח להתעסק אבל אשמח לראות.. תודה!

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, Mikelt89 כתב:

תשאל ב-XDA forums, הייתי מתעסק מלא ברומים של אנדרואיד כשעוד חשבתי שמערכת ההפעלה הזאת שווה משהו, אבל אנדרואיד זה מערכת ההפעלה הכי גרועה בהיסטוריה, אם יש לך אפשרות תקציבית זרוק אותו לזבל ורכוש אייפון. 

די, נו...

נו, די...

מכר עם 14 פרומקס טוען שהוא חווה hard locks עם המכשיר, סתם ככה.

פא*ינג אייפון, שנתקע, ברמה שדורשת הפעלה מחדש. בלי ג'יילברייקס ודרמות, הכל סטוק.

מאז שג'ובס פרס כנפיים, זה כבר לא אותו דבר.

בתאריך 28.6.2023 בשעה 17:38, DubelBoom כתב:

אישית הייתי מוצא מחשב ווינדוס, מוריד עליו תוכנה שנקראת Frija כדי להוריד את הגרסה העדכנית ביותר למכשיר שלך לפי מדינה ILO (ישראל), ואז צורב אותה עם Odin. זה ימחק את כל המידע במכשיר.

Odin, איזו נוסטלגיה. לא חשבתי שאתקל בשם הזה אחרי עידן ה-ICS וה-Dalvik.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

מה שזול עולה ביוקר וכל מכשיר של סמסונג שלא מיועד *בדיוק* לישראל אלא בערך - פתח לצרות. לא כולם מנצלים מאה אחוז מיכולות המכשירים שלהם ולכן זה לא בהכרח מפריע לרוב האוכלוסייה - אבל למי שכן מנצל - רק יבואן רשמי.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 9 שעות, falou כתב:

הזוגה קנתה אייפון חדש. באה לנסוע לחו״ל. מסתבר שאין eSIM באייפונים שמיוצרים לשוק הסיני.

אז תמיד אפשר ליפול...

כול העניין הזה סקרן אותי אז הלכתי לברר מה המקור של האייפון שלי, מסתבר שהוא יפני וכביכול בגרסא היפנית אי אפשר לכבות את רעש הצילום במצלמה. אז אצלי כן אפשר.

מעניין...

פורסם
לפני שעתיים, DubelBoom כתב:

וגם איפה אתה רואה שזה אירופאית?

פורסם

https://samfw.com/blog/samfw-frp-tool-1-0-remove-samsung-frp-one-click

קודם להוציא רשימת CSC נתמכת לוודא שILO ברשימה, ואז לבחור לשנות אליו. אני עשיתי את זה גם בגלקסי 22 שקניתי במזרח, וגם בטאב 8 שקניתי בארהב.

לגבי איך אני רואה, תחת SERVICE PROVIDER SOFTWARE VERSION, בשורה הראשונה כתוב OXM_EUX כשOXM היא חבילה של CSC באיזור אירופה והמזרח התיכון (ובזכותה אתה יכול להחליף לישראל בקלות ובלי לאבד מידע, קודם על אינדונזיה זה לא היה חלק מהOXM).

בשורה מתחת כתוב:

EUX/-,EUX/EUX

הראשון - גרסת התוכנה שלך, לפיה אתה מקבל עדכונים ופיצ'רים (תואמת לשורה מעל).

אחרי זה -,EUX - הסימים שלך, יכולים להיות שניים כנראה שרק השני בפנים. תכלס לא משנה וגם לא משתנה הרבה פעמים גם כשמחליפים סים.

האחרון שוב EUX האזור שאליו יועד המכשיר בייצור וזה לא ניתן לשינוי. כלומר המכשיר שלך יוצר עבור אירופה, להמכר עם תוכנה אירופאית פתוחה ולא נעולה של ספק סלולרי כלשהו.

EUX הוא אזור עם עדכונים מהירים. החיסרון זה שאין הקלטת שיחות. אם זה לא קריטי לך אין מה למהר להחליף, אם כן, תהליך פשוט. כמובן שאני לא לוקח אחריות וכו וכו ותמיד תגבה הכל, למקרה ש..

פורסם (נערך)

אני לא מבין למה לך להתעסק עם זה בכלל.

אתה קונה פלאפון מחנות ומצפה שהכל יעבוד כמו שצריך מבלי להצטרך להתעסק עם רומים ושטויות (אלא כן צויין על כך במעמד הקנייה או באתר האינטרנט), ואם הקופסה נפתחה בכלל היית צריך לחזור לחנות ולבקש שיביאו לך מכשיר חדש שלא נגעו בו.

אם אתה רוצה הקלטת שיחות - תקנה מכשיר יבואן רשמי.

הייתה לי חוויה דומה עם חנות ברמת גן לפני כשנתיים כשקניתי S20 Ultra, חזרתי הביתה וראיתי שעדכון התוכנה האחרון היה מזמן, כשבדקתי אם אפשר להוריד עדכון תוכנה היה רשום לי שאין עדכונים חדשים (כשאני רואה בוודאות בגוגל שיש עדכונים חדשים).

אחרי זה הרצתי את מספר הIMEI של המכשיר באתר כלשהו והיה רשום לי בכלל שמדובר בGalaxy S7 או משהו בסגנון???

אני מסתכל בגב של המכשיר ואני קולט שכתוב למטה בקטן משהו בסגנון Demo unit - not for sale (לא זוכר את המינוח המדויק).

לפי גוגל אם זה מכשיר תצוגה, אין אפשרות בכלל לקבל ולהוציא שיחות, אז כל זה בשילוב עם המספר IMEI של גלאקסי S7 גורם לי לחשוב שלקחו מכשיר מתצוגה ושיחקו עם הרכיבים או משהו כדי שיהיה אפשר להשתמש כפלאפון רגיל, לא יודע.

בכל מקרה יצרתי קשר מיד עם החנות והמוכר, שהמציא תירוצים ולא הודה. הלכתי אליו והוא ביצע ביטול עסקה אבל חויביתי ב-150 ש"ח ביטול עסקה לצערי, אני מסתכל עכשיו ורואה שהדירוג של החנות 5, שיהיה לו בהצלחה.

מאז הפסקתי להיות תמים, לצערי צריך לבדוק כל דבר בציציות...

עריכה אחרונה על ידי Blap
פורסם
לפני שעה, Blap כתב:

אני לא מבין למה לך להתעסק עם זה בכלל.

אתה קונה פלאפון מחנות ומצפה שהכל יעבוד כמו שצריך מבלי להצטרך להתעסק עם רומים ושטויות (אלא כן צויין על כך במעמד הקנייה או באתר האינטרנט), ואם הקופסה נפתחה בכלל היית צריך לחזור לחנות ולבקש שיביאו לך מכשיר חדש שלא נגעו בו.

אם אתה רוצה הקלטת שיחות - תקנה מכשיר יבואן רשמי.

הייתה לי חוויה דומה עם חנות ברמת גן לפני כשנתיים כשקניתי S20 Ultra, חזרתי הביתה וראיתי שעדכון התוכנה האחרון היה מזמן, כשבדקתי אם אפשר להוריד עדכון תוכנה היה רשום לי שאין עדכונים חדשים (כשאני רואה בוודאות בגוגל שיש עדכונים חדשים).

אחרי זה הרצתי את מספר הIMEI של המכשיר באתר כלשהו והיה רשום לי בכלל שמדובר בGalaxy S7 או משהו בסגנון???

אני מסתכל בגב של המכשיר ואני קולט שכתוב למטה בקטן משהו בסגנון Demo unit - not for sale (לא זוכר את המינוח המדויק).

לפי גוגל אם זה מכשיר תצוגה, אין אפשרות בכלל לקבל ולהוציא שיחות, אז כל זה בשילוב עם המספר IMEI של גלאקסי S7 גורם לי לחשוב שלקחו מכשיר מתצוגה ושיחקו עם הרכיבים או משהו כדי שיהיה אפשר להשתמש כפלאפון רגיל, לא יודע.

בכל מקרה יצרתי קשר מיד עם החנות והמוכר, שהמציא תירוצים ולא הודה. הלכתי אליו והוא ביצע ביטול עסקה אבל חויביתי ב-150 ש"ח ביטול עסקה לצערי, אני מסתכל עכשיו ורואה שהדירוג של החנות 5, שיהיה לו בהצלחה.

מאז הפסקתי להיות תמים, לצערי צריך לבדוק כל דבר בציציות...

בקנייה אישרתי להם להתקין מקליט שיחות ברום אחר. לא דמיינתי שיחרבשו משהו כל כך בסיסי כמו הWALLET. שוב, במקום להתנצל ולזכות אותי לפחות על השליח, נתנו לי איזה מטען מצ'וקמק במתנה. אחת החנויות המובילות בארץ. האם יש הרבה אפשרויות אחרות? לא חושב

מדינה בעייתית.. 

• תוכן חדש...