Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת רום רשמי S23

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לצערי חזרתי להתעסק עם רומים לאחר 10+ שנים. רכשתי S23.בחנות שרכשתי ממנה כנראה התקינו CUSTOM ROM. היום גיליתי שPAY לא עובד. מעוניין להחזיר לרום רשמי. איזה מספר גרסה צריך להוריד? של איזו מדינה?

דגם SMS911B

פורסם

רגע רגע רגע.

כמה דברים לפני.

1. איזה pay לא עובד לך? של סמסונג או של גוגל? מה השגיאה שיש?

2. תעקוב אחרי ההוראות האלה: https://docs.samsungknox.com/admin/knox-platform-for-enterprise/faqs/faq-115013562087.htm

יש לך 0x0 או 0x1?

אם 0x0, הרום שלך רשמי.

3. אולי אתה צריך לשנות CSC. כנס בהגדרות לאודות הטלפון - פרטי תוכנה - צלם מה כתוב תחת גרסת התוכנה של ספק השירות.

פורסם
לפני 8 דקות, DubelBoom כתב:

רגע רגע רגע.

כמה דברים לפני.

1. איזה pay לא עובד לך? של סמסונג או של גוגל? מה השגיאה שיש?

2. תעקוב אחרי ההוראות האלה: https://docs.samsungknox.com/admin/knox-platform-for-enterprise/faqs/faq-115013562087.htm

יש לך 0x0 או 0x1?

אם 0x0, הרום שלך רשמי.

3. אולי אתה צריך לשנות CSC. כנס בהגדרות לאודות הטלפון - פרטי תוכנה - צלם מה כתוב תחת גרסת התוכנה של ספק השירות.

קודם כל תודה על המענה!

סמסונג לא מופעל בכלל, לדעתי הוא חושב שהוא באינדונזיה. אני מדבר על גוגל. השגיאה היא 

image.thumb.png.7919b8fbc9750bf5da3f1349257ee67c.png

יש לי רק מחשב MACOS, לא הצלחתי לחבר אותו לטלפון בהצלחה. 

מצרף עוד פרטים לגבי התוכנה, לא יודע בדיוק איפה בודקים 0X0

image.png.e3e762c27e470f2d582bf70277f004bc.pngimage.thumb.png.bd96248d2117b15e9a83ffb3b22caf42.png

פורסם

עוד לא ממש יצאו רומים למכשיר הזה כך שקשה לי להאמין שמדובר בCustom rom שהותקן, אלא פשוט הוא משוייך למדינה אחרת או שאולי החנות ניסתה לשנות את השיוך לפני המכירה - האריזה שקיבלת היתה אטומה או פתוחה?

תנסה להוריד את האפליקציה הזו ותבדוק אם אתה עובר את הבדיקה: https://play.google.com/store/apps/details?id=rikka.safetynetchecker&hl=en_US

כדי לראות איזה CSC אתה נמצא תקיש בחייגן כוכבית-סולמית 1234 סולמית.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

האריזה הייתה פתוחה, הם עשו שם משהו כדי להפעיל הקלטת שיחות. הניחוש שלי שניסו להחליף שיוך לאינדונזיה.

מצ'ב הבדיקות שביקשת

תודה!! 

image.thumb.png.f0acba9fafd7e887b369e8098b4b371a.pngimage.png.9af27f0067cd5446ec700ae6ec1c8ab2.png

פורסם (נערך)

מודה שקצת מוזר לי שהPay לא עובד.

לפי XID/XID,XID/EUX אפשר להגיד שהמכשיר שלך יועד לאירופה, ובאמת הותקנה עליו תוכנה שמתאימה לאינדונזיה.

מוזר, כי גם התוכנה הישראלית (שזמינה לדגם B) תומכת בהקלטת שיחות ומן הסתם גם בשאר הדברים שקשורים לישראל (volte, wifi calling וכו').

אישית הייתי מוצא מחשב ווינדוס, מוריד עליו תוכנה שנקראת Frija כדי להוריד את הגרסה העדכנית ביותר למכשיר שלך לפי מדינה ILO (ישראל), ואז צורב אותה עם Odin. זה ימחק את כל המידע במכשיר.

זה די פשוט, בטח למי שהתעסק עם רומים בעבר, אבל כמו כל התעסקות יש איזה סיכון...

אם זה יפתור את הבעיה עם הגוגל פיי אני לא יודע, כי לא כל כך ברור לי ממה היא נובעת, אבל הייתי מהמר ש99% שכן. ועל הדרך הרווחת גרסת תוכנה שמתאימה למדינה שאתה גר בה.

עריכה:

במחשבה שנייה, אם החנות הזאת נורמלית, לך אליהם שיסדרו לך. אין סיבה שפיצ'ר מובנה לא יעבוד, ועוד בגלל שגיאת אבטחה מוזרה.

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
פורסם
לפני 59 דקות, DubelBoom כתב:

מודה שקצת מוזר לי שהPay לא עובד.

לפי XID/XID,XID/EUX אפשר להגיד שהמכשיר שלך יועד לאירופה, ובאמת הותקנה עליו תוכנה שמתאימה לאינדונזיה.

מוזר, כי גם התוכנה הישראלית (שזמינה לדגם B) תומכת בהקלטת שיחות ומן הסתם גם בשאר הדברים שקשורים לישראל (volte, wifi calling וכו').

אישית הייתי מוצא מחשב ווינדוס, מוריד עליו תוכנה שנקראת Frija כדי להוריד את הגרסה העדכנית ביותר למכשיר שלך לפי מדינה ILO (ישראל), ואז צורב אותה עם Odin. זה ימחק את כל המידע במכשיר.

זה די פשוט, בטח למי שהתעסק עם רומים בעבר, אבל כמו כל התעסקות יש איזה סיכון...

אם זה יפתור את הבעיה עם הגוגל פיי אני לא יודע, כי לא כל כך ברור לי ממה היא נובעת, אבל הייתי מהמר ש99% שכן. ועל הדרך הרווחת גרסת תוכנה שמתאימה למדינה שאתה גר בה.

עריכה:

במחשבה שנייה, אם החנות הזאת נורמלית, לך אליהם שיסדרו לך. אין סיבה שפיצ'ר מובנה לא יעבוד, ועוד בגלל שגיאת אבטחה מוזרה.

זאת חנות שאמורה להיות ממש אמינה וטובה. הדבר היחיד שמעצבן זה שאני צריך ללכת לשם, הזמנתי את המכשיר עם משלוח כדי להימנע בדיוק מזה.. 

פורסם

חשבתי שהימים האלה עברו ממזמן, אם היית נוהג בחכמה וקונה אייפון..... סתם, תתחדש🙂

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 3 שעות, Michazzz כתב:

זה בדיוק מה שעבר לי בראש..

תודה רבה לכל המגיבים

פורסם

תשאל ב-XDA forums, הייתי מתעסק מלא ברומים של אנדרואיד כשעוד חשבתי שמערכת ההפעלה הזאת שווה משהו, אבל אנדרואיד זה מערכת ההפעלה הכי גרועה בהיסטוריה, אם יש לך אפשרות תקציבית זרוק אותו לזבל ורכוש אייפון. 

פורסם
לפני 13 שעות, Michazzz כתב:

חשבתי שהימים האלה עברו ממזמן, אם היית נוהג בחכמה וקונה אייפון

או מוותר על הקלטת השיחות ואז היה לו מכשיר שכמו אייפון לא מקליט שיחות אבל עם כל שאר יתרונות האנדרואיד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם הבדיקה של Safetynet עברה, אז בהחלט מוזר ש Wallet לא עובד לך.

אני לא זוכר במדוייק את התפריט בסמסונגים, אבל תנסה להיכנס להגדרות -> אפליקציות, חפש את Play Services / שרותי Play -> אחסון -> נקה הכל. אותו דבר לאפליקציית Wallet ונסה שוב להגדריר את התשלומים.

תעדכן אחרי זה אם עובד או שאותה הודעה מופיעה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני כשעה, dalet11 כתב:

אם הבדיקה של Safetynet עברה, אז בהחלט מוזר ש Wallet לא עובד לך.

אני לא זוכר במדוייק את התפריט בסמסונגים, אבל תנסה להיכנס להגדרות -> אפליקציות, חפש את Play Services / שרותי Play -> אחסון -> נקה הכל. אותו דבר לאפליקציית Wallet ונסה שוב להגדריר את התשלומים.

תעדכן אחרי זה אם עובד או שאותה הודעה מופיעה.

לא עזר לצערי, אותה הודעה. תודה 

פורסם
לפני 17 שעות, Michazzz כתב:

הזוגה קנתה אייפון חדש. באה לנסוע לחו״ל. מסתבר שאין eSIM באייפונים שמיוצרים לשוק הסיני.

אז תמיד אפשר ליפול...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

הזוגה קנתה אייפון חדש. באה לנסוע לחו״ל. מסתבר שאין eSIM באייפונים שמיוצרים לשוק הסיני.

אז תמיד אפשר ליפול...

איפה קנתה?

זאת הגרסה אחרי צריבה מחודשת..

image.thumb.jpeg.0b0a51448cbbe821e390ec8bbb920c3f.jpeg

• תוכן חדש...