Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לחברי הפורום

אני מאוד אוהב ים וטיולים בטבע זה עוזר לי להירגע ובעיקר עושה לי סדר במחשבות..

מחפש חוף ים מוכרז / לא מוכרז חשוב שיהיה קצת מבודד מאוכלןסיה

ויהיה נגיש לחניה עם רכב, אני מאזור המרכז ולא איכפת לי לנסוע לכל מקום בארץ כאן במרכז אזור הים  מלא באנשים וילדים ואני מחפש בעיקר חוף מבודד ופשוט להיות בו כמה שעות (לא נכנס לים) 

חשבתי על החוף בקיסריה- יחסית מבודד ושקט.

מאוד אשמח להמלצה וגם אם יש אפשרות על הדרך לעשות טיול קצר בטבע מה רע..

• עוקב באדיקות בערוץ היוטיוב של אוהד הנווד ולונלי פלד- חלום חיי להיות נווד כמוהם ללא דאגות על הראש וכל היום לפגוש אנשים חדשים.

פורסם

בקיבוץ גלעד יש חורשה יפה ואין הרבה אנשים בדרך כלל. 

הכביש המוביל לחורשה הוא כביש נהיגה יפיפה, וכזה הוא מושך נהגים שמעריכים כביש טוב.

אני יודע בוודאות שיש בחור עם רכבי פרארי שכל שבוע או שבועיים נמצא שם. 

גם יופי הטבע וגם מוזיקה מדהימה של האדם. 

תהנה!

פורסם

זיקים.

לא שומם אבל שקט, נקי ומרווח.

רק לא לשכוח להפעיל פנגו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נוסע רק בשישי-שבת .

מאוד חשוב שיהיה כמה שיותר מבודד ושקט מאוכלוסיה: זיקים ,פלמחים, קיסריה..

לפעמים כשאתה בשקט לבד עם עצמך- המון דברים מתחילים להסתדר. ככה זה לפחות אצלי.

פורסם

חוף בים התיכון מבודד ללא מאלנתאלפים אנשים בשבת? לא חושב שיש... אלא אם כן אתה יכול להכנס לחלק מבסיסי חה״י...

מהחופים הציבוריים שאני מכיר זיקים הוא הכי פחות צפוף, אבל לא הייתי קורא לו מבודד.

אפשרות נוספת היא להגיע בזריחה ולעוף כשההמונים מגיעים.

אם "ים" כולל את ים המלח, אפשר למצוא כמה מקומות סבירים.

דני סנדרסון כתב שיר כל החוויה הזו לפני הרבה שנים:

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

הייתי בדור הבונים כמה פעמים באמצ"ש והיה מאוד רגוע.

אפשר גם לטייל שם בכיף.

לא יודע איך זה בשבתות.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

אגם ירוחם - אומנם לא הייתי כל כך נכנס לתוך האגם בגלל זיהום שפכים אבל אפשר להתרחק טיפה ולשבת ולצפות על האגם מאחת הגבעות שמסביב.

https://www.tiuli.com/points-of-interest/618/אגם-ירוחם-פארק-ירוחם

פארק אשכול - כניסה בתשלום עם כמה דונמים של ירוק באמצע המדבר. יש גם את התל שנמצא בצמוד לפארק אבל שם אין כניסה בתשלום אפשר לראות זריחה/שקיעה נחמדה. ליד התל יש פינת ישיבה עם מדורה.

פארק גולדה - לא הגלידה (; אבל בהחלט מקום נחמד, למרות שביום יום סביר להיתקל בבני דודים מהסביבה. אפשר לעלות למעלה ולראות את האגם מלמעלה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם מגיעים עד ירוחם ניתן ללכת גם למרכז המסחרי. גם שם לא תראה אף אחד.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 18 דקות, Froyne כתב:

הייתי בדור הבונים כמה פעמים באמצ"ש והיה מאוד רגוע.

אפשר גם לטייל שם בכיף.

לא יודע איך זה בשבתות.

בשבתות יש אנשים.

רצועת החוף של חוף הכרמל צפונית לדור (עד חוף הסטודנטים בחיפה), היא כמעט כולה חופים לא מוכרזים וביחס למרכז הם כמעט ריקים מאדם, גם בשבתות.

כמעט ריקים זה אומר שמאה-מאתיים מטר מנקודת הכניסה לחוף, יהיה לך רדיוס של עשרים מטר רק שלך. קח בחשבון שבשביל להגיע אליהם צריך לעבור דרך המושבים/קיבוצים ועוד דרך כורכר עם חניה פרטיזנית בסופה.

בעתלית ונווה ים יש חופים מוכרזים שגם הם הרבה הרבה פחות צפופים מהמרכז והם יפהפיים והרבה יותר נגישים, מן הסתם.

• תוכן חדש...