Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לנו וילון מסך בבית שכתבתי על מעלליו ועל ציפוי הזכוכיות במרפסת במדבקת מראה מעלי אקספרס, בשרשור אחר.

אולם אני מפנטז על החלפה שלו בחלון זכוכית כדי שניתן יהיה להפעיל מזגן במרפסת וגם לבודד רעשים שמגיעים מהרחוב למטה וממרפסות שכנות. אנחנו גם סובלים משכן מעצבן שכל היום מעשן נרגילה מתחתינו והמרפסת מתמלאת בעשן מסריח מהנרגילה שלו.

בהרבה מרפסות אני רואה עכשיו סוג חדש של סגירות עם מערכת שנראית די מורכבת של חלונות מתקפלים. לא מצאתי לזה עדיין שם רשמי, חלק קוראים לזה וילון זכוכית, זכוכית נאספת, זכוכית גלילה וכו..

לא מזמן התקינו אצלנו בשכונה מה שנראה כמו חלון סטנדרטי רגיל על המעקה במרפסת. מדוע צריך את הפטנט המתוסבך הזה של החלון המתקפל, במקום פשוט לשים מסילות לחלון הזזה רגיל?

אם מדובר באישור לסגירת מרפסת, מה ההבדל מבחינת העיריה למנגנון הפתיחה, בכל מקרה סוגרים בחלון את המרפסת?

נראה לי יותר פרקטי לשים חלון הזזה רגיל עם מסילה על מעקה המרפסת, אולי גם אפשר לשלב אותו עם רשת נגד יתושים. גם יותר קל לתלות בו וילון כי הוא זז אופקית בלי להסתובב ולבלוט אל תוך הבית.

תמונה של הבית עם מה שנראה כמו סגירה עם חלון הזזה רגיל סטנדרטי במרפסת. בירוק החלון המדובר, מעליו בחץ אדום חלון מתקפל.

IMG_20230623_212537.thumb.jpg.3bbe452210109ca44d6ed026f9879f15.jpg

IMG_20230623_212717.thumb.jpg.683d8e95b85e77e6e453ca9330ea3906.jpg

חלון זכוכית מתקפל

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

ההדל הוא בחלון הזזהרגיל תמיד יישאר לך רוחב של כנף אחת שלא נפתח. במתקפל הכל נפתח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זכוכית נאספת נותנת לך בחזרה את ההרגשה של מרפסת שאתה פותח את הזכוכית. 

אח שלי גר בפ"ת ואחרי שכמה שכנים סגרו עם כנף הזזה רגילה הוא סגר גם לפני שנה +- ללא אישורים ובינתיים לא היו בעיות מצד העירייה. 

אני חושב שזה משהו שהעיריה לא מיחסת אליו חשיבות כי זה מתפרק, זה לא סגירת מרפסת עם פנלית. 

• תוכן חדש...