Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

מעוניין לקנות רכב לתקופה של 3/4 חודשים ומחפש רכב שהוא היברידי ואיכותי ושמעל הכל רכב שישמור על הערך שלו או שירד בהכי קצת (או אולי אפילו אוכל להרוויח עליו).

אני מחפש רכב מנהלים, רכב ברמה, חשבתי אולי לקנות קאמרי 18 יד 2 150.000 קיל'  ב- 105.000 ש"ח כך שעוד כמה אלפיי קילומטר לא ישנה הרבה בכמות הזו שיש ברכב בין כה, וכן, עדיף לי לקנות יד 2 (או יד 3) ולא יד 1 כי מן הסתם ככל שזה יורד הפער בין הידיים קטן (לעומת מי שקונה מיד ראשונה שמשלם הרבה יותר על זה שהרכב  הוא מהקונה מהניילונים).

האם אני צודק בחישוב הזה, האם המהלך על הרכב הזה הוא נכון ואם לא על מה כן הייתם ממליצים בדגש על רכב מנהלים או קרוסאובר היברידי?

מבחינת תקציב אני מחפש  רכב שישמור על הערך שלו אז אם נגיד סתם דוגמא ראב 4 ב- 150.000 ש"ח ישמור יותר בטוח על הערך מטויוטה אוריס ב- 40.000 - אפשרי מבחינתי.

תודה רבה

פורסם
לפני שעה, Or_ziv כתב:

ממליץ לבדוק באוטומקס או סוכנות ייבוא מקביל אחרת, אתה הולך לשם מסתכל על כל הדגמים, מתרשם, עושה נסיעות מבחן, לדעתי זה חובה בקניית רכב, לגעת במוצר בצורה פיזית. 

אבל מה הדגמים ששומרים על הערך ובאיזה מצב וסטטוס עדיף לקנות אותם?

פורסם

בדקת כמה יעלה לך לשכור רכב לתקופה הזו? 

עלות רכישה, מימון, עלות הוספת יד, מחירון שאמור לרדת כל חודש וכרגע השוק בירידה ולא בעליה למרות שאי אפשר לחזות את העתיד, תקלות, טסט, ביטוח, טירחה בקניה ובמכירה וכו'. לא בטוח שלשכור יעלה יותר, אולי אפילו פחות. 

• אהבתי 3
פורסם
לפני 8 שעות, KipodYam כתב:

מצד אחד המימון מאוד יקר - מצד שני - לך תמצא מי ישלם לך עוד 4 חודש 150 אלף בהעברת מיידית

אם אני משלם עליו 150 אז אני אמור למצוא מישהו שישילם סכום דומה בעוד תקופה, לא?

לפני 7 שעות, Moshe c כתב:

בדקת כמה יעלה לך לשכור רכב לתקופה הזו? 

עלות רכישה, מימון, עלות הוספת יד, מחירון שאמור לרדת כל חודש וכרגע השוק בירידה ולא בעליה למרות שאי אפשר לחזות את העתיד, תקלות, טסט, ביטוח, טירחה בקניה ובמכירה וכו'. לא בטוח שלשכור יעלה יותר, אולי אפילו פחות. 

בדקתי, וזה יצא לכאורה יותר יקר באם אני אקנה את הרכב  הנכון.  הבנתי מהרבה שקנו לתקופה שלא ירד להם הרבה בכלל ולחלקם לא ירד בכלל או שאפילו הרוויחו קצת.

אז השאלה מה הרכב שהכי יש לו סיכוי לשמור על הערך.

פורסם

אז תשכיר רכב... זה הכי הקטנת הפסדים

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 58 דקות, לנדרובר כתב:

בדקתי, וזה יצא לכאורה יותר יקר באם אני אקנה את הרכב  הנכון.  הבנתי מהרבה שקנו לתקופה שלא ירד להם הרבה בכלל ולחלקם לא ירד בכלל או שאפילו הרוויחו קצת.

אז השאלה מה הרכב שהכי יש לו סיכוי לשמור על הערך.

כמו שכתבו לך, התקופה הזאת נגמרה, היתה תקופה ארוכה של עליית מחירים שיכולת לקנות ולהשתמש ולמכור באותו מחיר כי המחיר עלה.

כרגע המחירים בקיפאון, ויש אפילו התחלת ירידות מחיר, כך שיתכן שתקנה רכב ב 100 אל"ש, ובעוד חצי שנה רכב כזה בדיוק יימכר ב 90 אל"ש, וזה לפני שאתה מחשב את הוספת היד והק"מ, כך שאתה עלול להפסיד סכום רציני.

חוץ מזה שבהשכרה אתה לא לוקח סיכונים, כאן אתה לוקח סיכון גדול האם התוכנית שלך באמת תצליח.

תחשב גם עלויות מימון אם אתה מתכנן לקחת, הריביות היום בשמים.

ודבר אחרון - אם זה לכמה חודשים, וכל מה שחשוב לך זה שלא תהיה ירידת ערך, אז למה אתה נעול על היברידי? כמה אתה חושב שתחסוך בתקופה קצרה כ"כ?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לדעתי אתה תפסיד כסף ותתקע עם הרכב. אפשרות הכי הגיונית -שכור רכב. אפשרות שניה - קנה רכב זול וסחיר כמו קורולה או רכב סחיר אחר -ככה הסיכון ייקטן  והרכב יימכר יחסית בקלות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 59 דקות, chezik כתב:

כמו שכתבו לך, התקופה הזאת נגמרה, היתה תקופה ארוכה של עליית מחירים שיכולת לקנות ולהשתמש ולמכור באותו מחיר כי המחיר עלה.

כרגע המחירים בקיפאון, ויש אפילו התחלת ירידות מחיר, כך שיתכן שתקנה רכב ב 100 אל"ש, ובעוד חצי שנה רכב כזה בדיוק יימכר ב 90 אל"ש, וזה לפני שאתה מחשב את הוספת היד והק"מ, כך שאתה עלול להפסיד סכום רציני.

חוץ מזה שבהשכרה אתה לא לוקח סיכונים, כאן אתה לוקח סיכון גדול האם התוכנית שלך באמת תצליח.

תחשב גם עלויות מימון אם אתה מתכנן לקחת, הריביות היום בשמים.

ודבר אחרון - אם זה לכמה חודשים, וכל מה שחשוב לך זה שלא תהיה ירידת ערך, אז למה אתה נעול על היברידי? כמה אתה חושב שתחסוך בתקופה קצרה כ"כ?

היברידי כי אני מתכוון לנסוע יחסית הרבה

ת'כלס, מה הרכבים שלכאורה יש להם הכי פחות ירידת ערך, כמובן שכוללים את הק"מ ועוד יד?

• תוכן חדש...