Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתיחת פנים שכוללת שינוים קטנים בנראות של הרכב, שינוים קצת בפנים ובעיקר הגדלת מסך מולטימדיה. וכמובן האינפלציה עושה את שלה והמחיר עולה גם למרות שפועל זה אותו הרכב.

טסלה 3 2022

פורסם

בחודשים אפריל - מאי המכירות של ג'ילי ירדו לסביב ה-500 רכבים במקום 1000 שהיה ברבעון הראשון , אז עכשיו הם מעלים את המחיר ב-10 אלף? 

שיהיה להם בהצלחה. 

פורסם

מיישרים קו עם BYD , למה לא, כאשר הישראלים מגלים שהם משלמים כל מחיר אז למה לא לדפוק אותם עוד יותר...

היבואן שהוא במקרה מייבא את טויוטה מרווח את המחיר מול הקורולה ומציב את הרכב מול הקרוס , למה לא הוא יודע שהפראירים ישלמו.

אם קרסו היו יבואן רציני זה הזמן שלהם לקדם את ה MG4 בצורה אינטנסיבית , בפער של 20K יש לה יתרון רציני.

ובאופן רציונאלי , אוטוטו נשמע על עליית מחיר בMG...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בהנחה וטסלה לא הולכים לעלות מחירים, זה צעד מאוד יומרני לדעתי. 

מילא היה מה לשקול כשהפער הוא 55 אלף, אבל כשהוא 17 אלף ברכבים שנושקים ל 200 אלף שקל?

לי לפחות זה ניראה מאוד מוזר 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 49 דקות, davemustaine87 כתב:

בהנחה וטסלה לא הולכים לעלות מחירים, זה צעד מאוד יומרני לדעתי. 

מילא היה מה לשקול כשהפער הוא 55 אלף, אבל כשהוא 17 אלף ברכבים שנושקים ל 200 אלף שקל?

לי לפחות זה ניראה מאוד מוזר 

לא מוזר כלל , היבואן שבמקרה מייבא גם את הקורולה רוצה לרווח את הפער ולהצמיד את הגיילי לקרוס, ומעבר לכך משווה את המחיר ל BYD כי אם הישראלים מוכנים לשלם 175 אז למה לא להשוות את המחיר למתחרה ?

פורסם

במחיר הזה? לא תודה. אשאר עם הג'יאומטרי שלי שנרכשה בהשקה ב-145,000 ש"ח (כשהמחיר עוד היה יותר מנורמלי)

ה"שדרוג" של הורדת החוגה להילוכים שהוחלפה במנוף ליד ההגה מיותר. השינוי המשמעותי לטובת הדגם הזה הוא מולטימדיה הרבה יותר מתקדמת, אבל עדיין אין הצדקה

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני לא כל כך מבין את  היבואן "משווה" שאתם מדברים עליו ל byd.

175 אלף זה 10 אלף יותר  מה byd, בגרסת הטווח הארוך(לא שאני אתפלא אם במקרה עוד שבועיים byd יעלו מחירים גם כן, כנהוג אצל יבואניינו). יחד עם מחסור במבחני ריסוק מדובר על רכב לא אטרקטיבי בעליל.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
פורסם
לפני שעה, avargel כתב:

מי יקנה ג'לי ב175 כשיש לו טסלה שמחזירה עודף מ200

העובדה היא שקונים BYD ב 175 , למעשה הרכב החשמלי הנמכר ביותר עד עכשיו ב 2023.

חזרה של טסלה למחירי השקה 180-183 תמחיש את המחירים המופרזים של תוצרת סין בישראל.

• תוכן חדש...