Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307- כדאי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורים של חבר שלי יש 307 מודל 2002 טיפטרוניק.נסענו בה עשרות פעמים.מזלם שהרכב מליסינג.

יתרונות- הרכב דיי יפה,מרווח,נוח,דבוק לכביש.

חסרונות- מערכת החשמל מוליטפלקס לא אמינה, והגיר אויי הגיר ממש על הפנים.אני מתכוון לטיפטרוניק.

הם קיבלו את האוטו חדש,אחרי 40K -תקלה רצינית בגיר.

לפעמים מרגישים "בעיטה" בתחת והגיר לא הכי מסתדר עם המנוע. חוץ מזה היו בעיות,בעיקר חשמל.

הכל על חשבון הליסינג.

לזכות האוטו,אני ממש אהבתי את המושבים והנוחות,אתה עולה על באמפר ולא מרגיש אותו.

פורסם

הנסיעה של הרכב, לטעמי, היא טובה יותר מאשר כל משפחתית אחרת מבחינת איכות מבפנים ונוחות.

אבל הגיר שלה מעפן - עושה מה שבא לו. למשל, לפעמים האוטו מסוגל להיות במשך 40 שניות על הילוך שלישי ב 4500 סל"ד - ורק אז להיזכר שיש הילוך רביעי ולהעביר אליו.

בנוסף על כך, היא לא מצטיינת באמינות שלה יחסית למשפחתיות האחרות, בלשון המעטה. הבעיות העיקריות זה בעיות חשמל קטנות, אבל מרגיזות (נורות, נעילה מרכזית וכו').

בקיצור, הגדרה של צרפתיה - נוחות הנסיעה ואיכותה מעל כולם (לדעתי), אבל האמינות היא סכנה. בשביל מישהו שמסכים להתמודד עם איך שהיא ניראת (זוועת אלוהים לדעתי) אז עוד הייתי יכול להמליץ עליה במידה והוא היה יכול להסתדר עם הגיר, אבל הגיר הזה הוא פשוט מתחת לכל ביקורת.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני ממש מרגיש עכשיו פושע ושותף לאמבוש...

גם אני מכיר 307 בבעלות פרטית יד ראשונה שבילתה יותר ימים במוסך מאשר על הכביש (הגזמה, אבל בכלל לא פראית)... נורות שנשרפו כל הזמן, נעילה מרכזית שהלכה לעולמה (ו 4000 ש"ח שהלכו ללובינסקי בשביל תיקון)...

לא נעים.

לשיקולך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...