Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אני מחפש עבודה בתחום הרכב באירופה, מחפש בת'כלס עבודה שאני אוכל להתחיל ישר על התחלה מבלי יותר מדי בעיות (חוץ מהוצאת רישיון נהיגה או המרתו), כזו שאני כבר מכיר..

התחלתי לחפש בגוגל אבל אני לא מוצא אתרים, חיפשתי באתרי החברות עצמן אבל אני רואה שהרוב שאני מכיר דווקא מדובר בחברות שעובדות בארה"ב. ותאמינו לי שחיפשתי בגוגל, אפילו הרחקתי לכת והלכתי לchat gpt ולא כל כך הצלחתי..

אשמח אם תעזרו לי למצוא חברות אירופאיות להשכרת רכבים.

בנוסף, יש פורמט של CV שמיועד לתחום השכרת רכב באירופה?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אנגליה זה הכיוון האופטימלי כרגע. נהיגת אוטובוס, משאית, או סתם שינוע מכוניות בין סוכנויות וחברות השכרה. רמת השכר בתחום הזה מפתיעה מאז שכל המהגרים התחפפו בחזרה למזרח אירופה.

אני מניח שוויזה רלוונטית או אזרחות זרה כבר יש לך, או שהיית מנסח את השאלה אחרת.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

אנגליה זה הכיוון האופטימלי כרגע. נהיגת אוטובוס, משאית, או סתם שינוע מכוניות בין סוכנויות וחברות השכרה. רמת השכר בתחום הזה מפתיעה מאז שכל המהגרים התחפפו בחזרה למזרח אירופה.

אני מניח שוויזה רלוונטית או אזרחות זרה כבר יש לך, או שהיית מנסח את השאלה אחרת.

אזרחות אירופאית יש אבל לפחות נתת לי כיוון כללי מעולה, כי אנגליה בכלל לא עלתה במחשבה, אבדוק את הנושא

לפני כשעה, קורן בן אשר כתב:

ממה שאני שומע, אכן כן, אין יותר פולנים ויש מחסור כרוני בנהגי hgv.

אם אין פולנים אז כנראה שדרכון אירופאי לא יעזור כל כך..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

עולה שאלה, איך נקרא התפקיד? driver? יש עוד שמות לתפקיד הזה? נהג שינוע?

האם LCV, זה בעצם הרישיון? השם של התפקיד?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אנגליה מחוץ לאיחוד. צריך לברר את התנאים בנפרד

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

אנגליה מחוץ לאיחוד. צריך לברר את התנאים בנפרד

ולכן רשמתי

לפני 41 דקות, DareDevil כתב:

אבדוק את הנושא

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

לורי דרייבר זה אנגלית מדוברת, השם הרשמי הוא עדיין HGV driver כפי שרשמו לעיל. נהג אוטובוס אני מניח שלא צריך לתרגם. נהג שינוע זה trade plate driver.

לבעלי אזרחות אירופאית עדיין קל יותר לקבל ויזה בריטית מאשר לישראלי המצוי, במיוחד כשבאים לעבוד בתחום מבוקש. מה שקרה עם הפולנים והרומנים זה שאחרי הברקזיט פתאום היה צריך להוציא ויזה, אבל המנגנונים הרלוונטיים לא הוקמו מבעוד מועד כי אף אחד לא חשב שהיום הזה באמת יגיע. וגם אם בהמשך להוציא אישור עבודה כבר לא היה מסובך במיוחד - רבים מהם עשו חושבין והבינו שעדיף להם לחזור הביתה או להמשיך למדינה אחרת באיחוד.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...