Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוונסיס או b4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 שעות, vladclar כתב:

בתור בעלים של ורסו 2016 ( מנוע 1.8 וגיר רציף זהה לאוונסיס בשנתונים בקבילים), אחרי 245 אלף קילומטרים אני יכול להגיד לך שבטיפול הקפדני הרכב אמין מאוד.

משאבת מים אצלי החזיקה 128 אלף קילומטרים.  במורשה טויוטה מבקשים 2400₪ כולל עבודה ונוזל קרור.  במוסכים כלליים יכול לעלות 1500₪.

מצבר בוש/ ורטה עם שנתיים אחריות עולה 550-600.

אל תחליף בלמים במוסך מורשה טויוטה, הם יקרים מאוד ומחזיקים 30-40 אלף קילומטרים ( הקדמיים). רפידות הכי טובות של חבר TRW ( יוצר זול מהמקוריות, מחזיקות כפול קילומטרים ללא שריקות),  צלחות אפשר Febi / Brembo/ Ferodo. 

נוזל תיבה רציפה אני מחליף חלקית כל 60 אלף קילומטרים,  עולה 600 -700 ₪ נוזל מקורי +עבודה.

במוסכי טויוטה ממליצים לא להחליף. לשיקולך. 

לגבי תושבת מנוע יצא לך להחליף?

אגב, מה היו השיקולים שלך בבחירת ורסו?

פורסם

לא החלפתי שום תושבת.

רק משאבת מים ומייסב גלגל אחורי.

שיקולים בבחירת ורסו - הייתי צריך רכב עם 6 מקומות ישיבה.

אגב, המושבים באוונסיס , כמו ברכב שלי, נוחים מאוד, בשונה מקורולה/ אוריס / יאריס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לגבי חלפים לאוונסיס

אם התוכנית היא להחזיק ברכב 5-6 שנים ואף יותר, עניין החלפים אמור להטריד את מנוחתי? היות והיצור הופסק ב2018 ויבואן מתחייב על חלפים עד 2025

מבחינתי עד שהרכב יהיה אצלי שנתיים.

זה צריך להוות שיקול ברכישת הרכב?

פורסם

לדעתי לא. ורסיות של המנוע הזה ממשיכות להתקיים בליין ההיברידי של טויוטה, והרכב חולק מכלולים משותפים עם אוריס, ורסו וכו׳. מה גם שתמיד אפשר לקנות חלק כזה או אחר בחו״ל אם ממש צריך.

פורסם

מישהו מכיר אולי איזשהו סרטון הדרכה איך להחליף סוללות בשלט?(אוונסיס)

נתקעתי אחרי הקטע שצריך קודם להוציא את המפתח הרגיל מתוך המפתח החכם ואז לחפש שם מה?

• תוכן חדש...