Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת מטען למברגה BOSHE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרת ההמונים במיוחד מ @ברווז

יש לי מברגה של בוש שנאבד העמדת טעינה

יש מטען שראיתי בעלי אקספרס ואני לא יודע אם הוא מתאים למברגה שיש לי, לדעתי הוא מתאים אבל לא כל כך מבין בזה..

קישור לעלי 

https://www.aliexpress.com/item/1005004517321345.html?spm=a2g0o.cart.0.0.45cf38daPRhc31&mp=1

מאוד אשמח לעזרה :)

מברגה.jpg

פורסם

קשה לי לענות לך...

מכמה סיבות. 

סוללות 10.8 הן משהו די נדיר בימינו. בוש דחקו אותן לשוליים והעבירות את רוב הדגמים ל-12V בשנים האחרונות. 

קשה למצוא איזכור ונתונים טכניים לפי מק"ט של הסוללה. 

אותו הדבר קרה אגב עם סוללות 14.4, כמו של המברגה הגדולה שלי.

אני לא מצליח למצוא מספיק מידע כדי לענות בביטחון שזה יתאים (או לא יתאים). 

אני כן יכול לענות בצורה עקיפה:

הסוללה שלך היא משנת 2016. בתקופה הזו, בוש נמצאו בתוך מהלך של אחידות פלטפורמה (דהיינו, כל כלי של 10.8 יוכל לעבוד עם אותה סוללה ומטען). 

אני מאמין שזה יתאים ויעבוד, אבל אני לא יכול להוכיח את זה או לצמצם את הסיכונים עם מידע קונקרטי.

כשחיפשתי בעבר מטען (וסוללות) בעצמי עבור מקיטה, היה לי יותר פשוט- לסוללות של מקיטה יש דגם (לא זוכר בע"פ, עברו כמה שנים), ועל המטען שרכשתי היה רשום שמתאים לדגם הנ"ל. 

אני לא מכיר את ה"דגם" של BAT4XX בהקשר של בוש ולא יודע לשייך אותו לסוללה ספציפית (מה שכתוב על המטען שבלינק). 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם זה בוש סדרה כחולה, המטען של ה 12v זה אותו מטען כמו של 10.8 

יש לי אימפקט ישנה שהייתה 10.8 ויש לי פוטר חדשה 12 ואני מטעין את שתיהם עם אותו מטען

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, ANUTKK כתב:

אשמח לעזרת ההמונים במיוחד מ @ברווז

יש לי מברגה של בוש שנאבד העמדת טעינה

יש מטען שראיתי בעלי אקספרס ואני לא יודע אם הוא מתאים למברגה שיש לי, לדעתי הוא מתאים אבל לא כל כך מבין בזה..

עליו פניו, נראה שזה אמור להתאים.

מבחינת מתח, 10.8V ו-12V זה אותו הדבר (כמו 18V ו 20V) - פשוט יש כאלה שמתייחסים למתח הנומינלי של כל תא הסוללה (3.6V) ויש כאלה שמתייחסים למקסימום של כל תא סוללה (4.0V).

רק תוודא שהדגם של הסוללה שלך הוא אחד מאלו שהמוכר טוען שזה מתאים לו: Fit For BAT504 BAT411 BAT412 BAT413 BAT414

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני כשעה, איציק נ. כתב:

רק תוודא שהדגם של הסוללה שלך הוא אחד מאלו שהמוכר טוען שזה מתאים לו: Fit For BAT504 BAT411 BAT412 BAT413 BAT414

איך אני יכול לוודא?

היכן זה רשום הדגם שיש לי?

לא מצאתי שום פרט על המברגה שמזכיר אפילו משהו דומה לזה לדגמים האלה

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, איציק נ. כתב:

זו בדיוק הבעייה. 

בוש למיטב ידיעתי לא משתמשים בשמות דגם כאלו. לפחות לא בארץ.

מציע לשאול את המוכר אם זה יתאים לסוללה שלך- ותן לו את המק"ט שרשום עליה : 2607336761.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...