Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

אנחנו זוג צעיר (עוד מעט פלוס אחת) שמחפש רכב בטיחותי וחסכוני.

השאלה הראשונה היא - חשמלי, היברידי, או רגיל? התחלנו לקרוא בנושא וכמות המידע והדעות השאירה אותנו מוצפים ומבולבלים.

השאלה השניה היא - מכיוון שאחד מאיתנו עולה חדש(מארצ"ב), זה משתלם לקנות רכב חדש בחו"ל ולייבא אותו לארץ?

התקציב שלנו עומד על בערך 60,000 אם טיפת גמישות.

נודה לכם מכל הלב אם תוכלו לתת טיפים או המלצות כלשהם 🙏

פורסם (נערך)

קודם כל, ברוכים הבאים ושיהיה במזל.

צריך להבין את הצרכים שלכם ע"מ ליעץ.

כמה הרכב הולך לנסוע בשנה? עירוני/בינעירוני?

חשוב לכם מראה חיצוני / זריזות / אמינות / שמירת ערך / תא מטען / לגרור קראוון?

לדעתי, קראו כמה שרשורים כאן לגבי יעוץ רכישה ותוכלו להתמקד יותר במה לשאול ובמה לשתף.

אם יש לכם מקום לעמדת טעינה, רכב חשמלי יהיה הכי חסכוני אבל שום אין רכב חשמלי בארץ שנכנס ב- 60K.

כעולה חדש, מותר לך לייבא רכב משומש מחו"ל?

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם

בתקציב כזה גם היברידיים יהיו בעיקר ישנים עם קילומארז' גבוה... נראה שהתקציב מכוון לבנזין/דיזל

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 3 שעות, stx כתב:

כעולה חדש, מותר לך לייבא רכב משומש מחו"ל?

כן, מותר לו לייבא רכב עד בן 4 למיטב זכרוני. משלם 1/2 מהמכס + מע"מ, פטור ממס קניה. מארה"ב אין מכס (אני צודק?). 

לחליפין יכול לרכוש רכב בארץ בפטור מלא ממס קניה. לכן רכב חדש אין כ"כ טעם לייבא ייבוא אישי א"א זה מודל מיוחד. 

פות"ש, יש לכם 3 שנים מתאריך העליה ארצה לממש את ההטבה. דווקא עדיף לקנות רכב יקר שישמש אתכם לטווח ארוך כי ככל שהמחיר גבוה יותר הטבת המס במספרים אבסולוטים גבוהה יותר. אני לא יודע איך ניתן לממש את ההטבה ברכב יד 2 (אולי אם קונים ממישהו אחר שקיבל הטבה, או מדיפלומט), אז נראה שהכיוון הנכון זה חדש. אחרי 4 שנים יכולים למכור בשוק החופשי ותרוויחו פעמיים בעצם. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

בלי לפגוע, לא מבין איך אפשר לוותר על ארה״ב ולעלות לארץ,

בכל אופן, זה לפורום אחר,

60 אלף דולר, או שקל?

אני שואל ברצינות, יכול להיות שעדיין לא יצא לך לעבור ולהיבהל ממחירי הרכב בארץ?

• רעיון טוב! 1
פורסם

עולה חדש יכול להביא הכל בתנאי שהיה בעליו בחצי שנה שקדמה לעליה
ה 4 שנים זה לתושב חוזר
גם אני לא ידעתי את זה...

לשאלתך, אם יש לך כרגע רכב בארה"ב ואתה רוצה להביא אותו לארץ, תבדוק את עלויות השינוע ואם נדרש מס ותחליט
בארץ הקודש ב 60 תמצא בקושי פיקנטו 2018

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...