Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקל אריחים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

155 - בעיה של גריפ

135 כפול 5

קלין משהו כמו 82.5

שקלת mixed grip או רצועות? נסה להוסיף גם גיר מגנזיום אם מחליק. 

בכושר שלך לא הייתי דואג לעבודה כזו. אולי היית גומר עם שרירים תפוסים או עייפות. 

אבל אם החבוב לא מרים, לא יודע, לא מתאמן אז לעשות עבודה כזו יכול בעיקר להזיק.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 17 דקות, David32 כתב:

אני גם מצתרף לעיניין של 50 קילו זה לא נחמד, אבל לבן 30 זה צריך להיות לא נורא.

אם קשה לו, ומשקל הגוף שלו הוא לא 60, זה סימן טוב ללכת להתאמן ברצינות.

אני מכיר מישהו ששנתיים אחרי שסיים שירות קרבי התקשה עם 50 קילו סקוואט.

אז נכון שלכל מי שמתאמן קבוע ויודע לעשות סקוואטים ודד-ליפטים כל הדיון פה על 30-50 קילו נשמע משעשע אבל לבן אדם שלא מתאמן זה דיי משמעותי.

הוא יצליח להרים אבל כנראה שלא בטכניקה הנכונה, בטח כשמדובר באריזת אריחים לא נוחה. בהחלט יכול לגרום לפציעות וכמעט בטוח יגרום לכאבי שרירים בימים שאחרי.

פורסם

לא בטוח שמדובר באותם השרירים של האימונים.

בחיים שלי לא התאמנתי ואני אלרגי לספורט אבל אין לי שום בעיה להרים 50 קילו לכל מיני מקומות מאוד לא נגישים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני שעה, sperial כתב:

ההעברה היא מהצק פוסט לחיפה. סיפור של 500 ש"ח. אין לי שום ספק שההוצאה מוצדקת. אבל  אני לא מצליח לשכנע את הבחור. לפחות הם יעבדו בזוג, אז אני מקווה שלא יהיה נזק (גופני. הבלטות עלאפאטה. האמת היא שאשמח אם הוא ילמד לקח דרך חשבון הבנק).

500 שקל בשיפוץ של כמה מאות אלפי שקלים, זה כלום בפיתה. 

אין מנוס אלא להפעיל את החותנת/חמות. 

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

זה שיפוץ הרבה יותר קטן, יותר בגדר כיענון. ההבדל בין הייטקיסט ללואוטקיסט, ועוד כמה הבדלים. עדיין אני לא מצליח להבין את הגישה שלו. כלומר, אני מבין, אבל מתקשה לקבל.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

זה שיפוץ הרבה יותר קטן, יותר בגדר כיענון. ההבדל בין הייטקיסט ללואוטקיסט, ועוד כמה הבדלים. עדיין אני לא מצליח להבין את הגישה שלו. כלומר, אני מבין, אבל מתקשה לקבל.

נו היא התקשרה אליו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 8 שעות, avargel כתב:

שחררו הבחור בן 30 יעשה מה בא לו

תגובה לעניין.

יש כאלה שככה לומדים.

ויש גם כאלה שלומדים בדרך הקשה שהם למעשה גורילות, ההפתעה יכולה להיות גם לצד השני.

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תמונות שגנבתי מעמוד הפייסבוק של חבר פורום שאתן לו להזדהות לבד אם ירצה. 

אם הבן יגיע למסקנה שהיה לו קל עם האריחים הנוכחיים, הצע לו להשתדרג לאלו. 

img_1_1676836404105.jpg

img_1_1676836316472.jpg

• מצחיק 2

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בתאריך 19.2.2023 בשעה 18:15, sperial כתב:

נו היא התקשרה אליו?

Ready To Rock
Ready To Rumble

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בוצע גיוס כללי (אחים, הפועלים של הקבלן, לא יודע מי עוד). עבר בשלום.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...