Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקל אריחים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@sperial

יש לי רעיון שיפתור לך את הבעיה.

דבר עם הספק, שלם לו על ההובלה ותגיד לו שהבן שלך יתקשר ויגיד לו משהו על איזה קופון הובלה חינם ושיזרום.

לבן תגיד שיש להם מבצע הובלה חינם עם איזה קופון ותדפיס לו את החד הקופונים שלך מהסופר.

אם הוא באמת הבן שלך הוא כבר יתעקש על ההובלה.

• מצחיק 5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלחתי לו קטעים נבחרים (ב-6 בבוקר, מאז נוספו המלצות). טרם שוכנע.

אני למדתי את הלקח בימי הרנו 14 ששיקעתי עד הכביש. לא נגרם נזק כי כבר קודם רכב היה כולו נזק, אבל מבחינת הגב המרצפות הגדולות ביותר היו 30x30.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מבין, אין לבחור איזו אישה בסביבה שתכניס בו קצת היגיון? 

אם זה לא עובד, אני גם חושב שפשוט צריך לקבוע עובדות בשטח ולהזמין הובלה עד הדירה בלי ידיעתו. 

אם זה עוזר, אני מוכן להסביר לו בטלפון איך מרגישה פריצת דיסק וכמה סבל מתמשך יש אחר כך. 

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 דקות, קורן בן אשר כתב:

אני לא מבין, אין לבחור איזו אישה בסביבה שתכניס בו קצת היגיון? 

אם זה לא עובד, אני גם חושב שפשוט צריך לקבוע עובדות בשטח ולהזמין הובלה עד הדירה בלי ידיעתו. 

אם זה עוזר, אני מוכן להסביר לו בטלפון איך מרגישה פריצת דיסק וכמה סבל מתמשך יש אחר כך. 

אתה מכיר את גב' זליבנסקי/מועלם?

היא מתעקשת.

ועבר הגיל של זפטה איומה.

אל תדבר איתי על דיסקים. כבר היתה לי השבתה כזו עם אופיאטים. אבל לא בגלל משקלות אלא כנראה סדרה של החלקות על קצפות רטובות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, קורן בן אשר כתב:

וזה במקרה הטוב.

ספק שלי הרים כמה חבילות כבדות מידי מהאוטו לרצפה ופיצח חולייה.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

הוא גב זליבנסקי.

אני טרם התייאשתי.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
Just now, avargel כתב:

שחררו הבחור בן 30 יעשה מה בא לו

הבעיה לא הוא. הבעיה שהוא לוקח את אבא שלו שיעזור לו.

• מצחיק 1

פורסם

אותי רק כנהג. אבל את אחיו. אני מנסה להגן עליהם.

פורסם
לפני 6 דקות, Night Driver כתב:

הבעיה לא הוא. הבעיה שהוא לוקח את אבא שלו שיעזור לו.

גם אבא שלו בחור די בוגר

בעיני ההחלטה לקנות סוזוקי קרוסאובר גרועה לא פחות, אבל זה לא אומר שאני אלך לקחת על זה אחריות עכשיו

נ.ב. לא לשכוח לרוקן את הבגאז' מקופסאות השימורים שהיו במבצע לפני ההובלה של האריחים

• מצחיק 5
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

^^^ עצה מאוד פרקטית. שלפחות ידע איך להרים וילמד את הלקח בלי נזק לטווח ארוך.

היה לי פעם חבר שרצה לעשות רשיון לאופנוע.
אמא שלו לקחה אותו לסיור בבית לוינשטיין. אחרי הסיור הוא ירד מהרעיון.

אתה רופא? קח אותו לסיור במחלקה שמטפלת בפריצות דיסק. אחרי זה קח אותו לסיור במחלקה שמטפלת בתחורים/בקע מפשעתי.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...