Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה לא שוחד למאעכר

אלא אדם שיש לו תו נכה ולשלם לו על מנת 

שיוסיף אותי כרכב שני

אני פשוט נואש אני נכה ועומד בכל הדרישות ועדיין לא קיבלתי תו 

שברולט ספארק 22 

פורסם (נערך)

אתה צריך לגשת לרופא המומחה שמטפל בך בבית חולים.

הרופא צריך לכתוב במפורש שאתה צריך תג נכה לרכב ושיפרט את הסיבות.

ברגע שיש המלצה של הרופא מומחה, עשית צעד גדול קדימה לקראת התג.

זה שמוגדר לך נכות של ביטוח לאומי, לא אומר שמגיע לך תג נכה לרכב.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
לפני 24 דקות, Ron Poh כתב:

אתה צריך לגשת לרופא המומחה שמטפל בך בבית חולים.

הרופא צריך לכתוב במפורש שאתה צריך תג נכה לרכב ושיפרט את הסיבות.

ברגע שיש המלצה של הרופא מומחה, עשית צעד גדול קדימה לקראת התג.

זה שמוגדר לך נכות של ביטוח לאומי, לא אומר שמגיע לך תג נכה לרכב.

עשיתי את זה 

זה עדיין לא מספיק באמת שאני נואש כבר

שברולט ספארק 22 

פורסם

מכיון שאני לא יודע מה הרופא כתב לך, אני אחזור שנית על ההמלצה.

אספור לך שלפני כמה שנים, רופאה כתבה לאמא מכתב סיכום עם המלצה לתג נכה, רק מה כנראה שההמלצה הייתה מעורפלת מעט, ודחו את בקשתנו.

לאחר שנה, הגענו לרופאה, היא לא הבינה למה הבקשה נדחתה. ואז כתבה מכתב נוסף שבו כתבה שחובה לתת תג נכה, והוסיפה שללא תג יש סכנה להחמרה... אין טעם להוסיף את הדברים שכתבה בגלל שהם לא רלונטים עליך.

אבל, הרופא שלך צריך לכתוב דברים ברורים וחד משמעים לגבי הזדקקות שלך לתג.

פורסם
לפני 6 שעות, Ronithen כתב:

הכוונה לא שוחד למאעכר

שיוסיף אותי כרכב שני

הגשת להם בקשה דרך האתר?

אצלי אולי סתם במקרה אבל מרגע הבקשה תוך כמה שעות/למחרת(לא הכי זוכר אבל ממש מהר) כבר קיבלתי מייל שאושר ותוך שלוש שבועות עם דואר ישראל כבר הגיע אלי..

פורסם
לפני 18 שעות, Ronithen כתב:

הכוונה לא שוחד למאעכר

שיוסיף אותי כרכב שני

אם הוא מוסיף אותך כרכב שני, אתה נחשב למלווה של נכה, ועליך להסיר את התג כשהנכה לא ברכב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

כדי להוסיף אותך אתה צריך להצהיר שברכב שלך ישמש אותו..

והנכה מקבל רק תג אחד שחייבים להציג ברכב..

בקיצור אל תיכנס לזה.

עריכה אחרונה על ידי ליבמן
רווח בין מילים
  • רעיון טוב! 1

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

פות"ש יקר, מבלי חלילה לזלזל- אתה כנראה לא באמת עומד בדרישות.

בתור אדם עם תג נכה, אני יכול להגיד לך שכל שנה אני ניגש לרופא, הוא כותב "החולה זקוק לתג נכה", אני שולח את זה ומקבל תג לעוד שנה. 

מבלי שיספר סיפורי סבתא ומבלי לכתוב מגילות. 

יש כמה מחלות קבועות ומוגדרות בחוק שהחולה בהם זכאי לתג, זה המקרה הקל יותר לקבלה.

ויש כמה סעיפים של מוגבלות שהחולה בהם זכאי לתג, אך פה ישנה לעיתים פרשנות של המערכת. כנראה שאתה נמנה על הקבוצה השנייה.

מאחל לך בריאות ועוד יותר מאחל לך שתבריא ולא תזדקק לתג הזה!

אני מעולם לא הוצאתי תג שני. למרות שאני בטוח שכמה מבני משפחתי היו שמחים אם הייתי מוציא להם כזה. כל הסיפור הזה של תג שני הוא סתם מקומם. 90% (להערכתי, לא עשיתי סקר) מנושאי ה"תג שני" הם בני משפחה שסתם מנצלים את הטמטום הזה.

• אהבתי 3
פורסם

אם אתה גר בבת ים הייתי מוותר מראש, יש שם אינפלציה לא ברורה של חניות נכים (או חוסר של מקומות חניה בכלל)

בריאות לכולם, זה הכי חשוב.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, GILYAI כתב:

אם אתה גר בבת ים הייתי מוותר מראש, יש שם אינפלציה לא ברורה של חניות נכים (או חוסר של מקומות חניה בכלל)

בריאות לכולם, זה הכי חשוב.

מה מיוחד בבת ים?

לדעתי זו תופעה כללית בכל הארץ. מצוקת חניה גורמת לעליה במספר הנכים.

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם
בתאריך 16.2.2023 בשעה 18:52, Ron Poh כתב:

אם היית עומד בדרישות, היית מקבל תג.

ולשאלתך... קנס של 13,000₪.

מדובר בעברה פלילית שהיא חמורה בהרבה מזאת שהקנס בגינה הוא 13000 ש"ח (שימוש לרעה של בן משפחה)

לפני 7 שעות, Gorpi כתב:

לדעתי זו תופעה כללית בכל הארץ. מצוקת חניה גורמת לעליה במספר הנכים.

מצוקת החניה לא גורמת לעליה במס' הנכים, אולי לעליה במס' תווי הנכה.

בתאריך 17.2.2023 בשעה 19:33, ליבמן כתב:

כדי להוסיף אותך אתה צריך להצהיר שברכב שלך ישמש אותו..

והנכה מקבל רק תג אחד שחייבים להציג ברכב..

בקיצור אל תיכנס לזה.

הוא לא צריך להצהיר על כלום - רק להזין את מס' הרכב באתר הממשלתי האישי של הנכה.

אישית כאחד שזכאי לתו חניה זה מאד נוח לי שיש שני כלי רכב על התו. אבל תכלס ראוי שזה יבוטל כי ממילא ניתן לנייד את התו מרכב לרכב בלחיצת כפתור.

אבל כדי לתקן את המצב דרושה רפורמה הרבה יותר מקיפה מזה, כי נכון לרגע כתיבת שורות אלה  14% מכלי הרכב הנעים בכבישי ישראל הם עם תו נכה. 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 4 דקות, zvit כתב:

אישית כאחד שזכאי לתו חניה זה מאד נוח לי שיש שני כלי רכב על התו. אבל תכלס ראוי שזה יבוטל כי ממילא ניתן לנייד את התו מרכב לרכב בלחיצת כפתור.

לא מסכים שראוי שיבוטל, אולי כן ראוי שיבדקו ויקשו על המבקשים, בצורה שרק מי שלא משקר יוכל לקבל בקלות.

אני לדוגמא מחזיק רכב לבית + רכב לעבודה, ויש לי על שניהם תג, קורה שאני צריך להקפיץ את הילדה הנכה באמצע יום עבודה, לא תמיד זה רלוונטי ליסוע לנקודת ההחלפה של הרכבים ולקחת את האוטו השני, וגם לא תמיד הלחיצת כפתור שציינת זמינה באותו רגע.

מהניסיון שלי בכל נושא מיצוי זכויות, ויש לי לצערי הרבה נסיון, מי שמגיע לו ברוב המקרים מקבל בקלות, ומי שמתלונן שלא מצליח בד"כ לא באמת מגיע לו. כמובן שיש יוצאים מן הכלל, אבל זה החיים, מה לעשות.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 17.2.2023 בשעה 13:20, vadim6385 כתב:

ועליך להסיר את התג כשהנכה לא ברכב.

בטוח?

אני לא מכיר הנחיה כזאת.

יש דף הנחיות שמגיע עם התג, כתוב שם 'חניה על סמך תג הנכה מותרת רק כאשר הנכה נוהג או מוסע בו'

אבל אין הוראה להסיר את התג.

• תוכן חדש...