Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוסטר הנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה גם פטיש ,גם מצפן, גם פנס .שווה. 

רצינות בסה"כ המוצר קיבל ביקורות טובות ביוטיוב. מסוגל להניע משאית קטנה. עלות בסיס יותר קרובה ל 80$ במרשתת עם קופון שקר כלשהוא. יתרון נוסף הקופסה תומכת ב QC לטעינת טלפון ב 9V . או מטען טלפון של 3A. בונוס נחמד .

מחזיקה בתוכה 4 בטריות ליתיום 3.7V ולכן יכולה לשמש המטען למצבר באוטו (מתח התחלתי של 15-16 וולט). 

עריכה אחרונה על ידי save
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 29.1.2023 בשעה 06:51, save כתב:

זה גם פטיש ,גם מצפן, גם פנס .שווה. 

רצינות בסה"כ המוצר קיבל ביקורות טובות ביוטיוב. מסוגל להניע משאית קטנה. עלות בסיס יותר קרובה ל 80$ במרשתת עם קופון שקר כלשהוא. יתרון נוסף הקופסה תומכת ב QC לטעינת טלפון ב 9V . או מטען טלפון של 3A. בונוס נחמד .

מחזיקה בתוכה 4 בטריות ליתיום 3.7V ולכן יכולה לשמש המטען למצבר באוטו (מתח התחלתי של 15-16 וולט). 

תודה.

אבל אני שואל מבחינת עוצמת פריקה אם זה עוצמתי ?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

שמע, לא עדכנת , אז החלטתי להזמין את זה ונראה מה הוא שווה . לא היה לי מבצע זמין אז רכשתי במחיר מלא של 92$ עד הבית כולל חוברת הפעלה באנגלית.

אזכור לעדכן...

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

יש להם מוצר יותר מעניין והיתה לי התלבטות : בוסטר מבוסס קבלים Jstar-X1.  נטען מלא ב 3 דקות אבל מאבד את כל הטעינה במשך היום.  מצד שני נותן המון אמפר במכה אחת ועמיד בחום/קור קיצוני. בגלל השימוש החד פעמי שלו : החלטתי לוותר.

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
פורסם

הוא באמת יותר מעניין, זכור לי שחיפשתי כאלה לפני שנה ולא מצאתי משהו סביר במחיר סביר,

בסוף קניתי בוסטר רגיל, אבל עדיין זה נשמע לי מוצר יותר טוב, אין לו בטריות אז הוא עם הרבה פחות התעסקות ופחות רגיש,

אם אתה לא גורר איזו בעיה ידועה, כשלא תצליח להניע בגלל מצבר חלש, עדיין יהיה בו מספיק כוח לטעון את הבוסטר קבלים ולהניע. נדיר שהמצבר מת לגמרי לפתע.

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

הבוסטר הגיע. עם צ'יטה שליחויות. המוכר הבטיח שילוח מהיר וקיים. יפה שעלי אקספרס שלחו ביומיים. משמעות חדשה למילה אקספרס. 

אטען את המכשיר עכשיו ונמתין. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
פורסם

יש לי אותו

מבחינת היכולת להתניע רכב הוא מצויין. התניע לי פיקאסו דיזל 2 ליטר כאשר הבוסטר נוקו gb40 לא הצליח 

מקווה שיוכיח גם שרידות לאורך זמן

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לעדכן : UTRAI 20000mAh Jstar8 לא מצליח להניע כנראה רכבים היברידיים (ניסיתי על טיוטה אוריס היברידית 2013 ) . בהיברידיות יש איזה מנגנון משונה.אין בעיה להתניע רכב בנזין רגיל.

פורסם

הUTRA 2500 הניע לי רכבים היברידים, כולל סיינה היברידית, כולל סונטה, כולל איוניק, ואני לא זוכר עוד מה,

ודיזלים הוא מניע גם כמו גדול, הרכב שלי פאגרו, הנעתי בכוונה בלי מצבר בכלל, והוא נתן כמו מלך.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

אני יודע שהוא אמור להניע ושלי זה 3000A .אז  יש משהו באוריס הזו. איך שאני מחבר את הצבתות מתחילים לשמוע משאבות וקולות הכנה של המערכות .יש תאורה לוח שעונים אבל הקודנית הבהבה ולא נתנה לי להקליד. אחרי חצי דקה המחשב מכבה את הרכב ואז הכל נכבה. צריך לצאת החוצה ושוב להתחיל את התהליך כי יש בבוסטר נורה ירוקה מהבהבת מהר.

אמרתי נתחכם : במקום להתחבר לקופסת פיוזים במנוע , פתחתי את תא המטען (שם מסתתר המצבר ) חיברתי את הבוסטר ישירות למצבר : לא עזר. בסוף בא שגריר עם מכשיר ענק, הניע את הרכב בנגיעה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

יש לי גם 2500A וגם 3000A,

אולי היה בעיה במפתח שלכן הקודנית לא נתנה להקליד, או איך הנעת בסוף?

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...