Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוסטר הנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בדיוק עדכנתי את ההודעה הקודמת. הגיע שגריר עם בוסטר רציני ביותר. מזוודה אפשר להגיד.

בסוף הוא יצא "מלך" כי גם הניע בנגיעה את הרכב וגם מכר ללקוח מצבר קטן (לדעתי 40A) במחיר מופקע (700 ש"ח) (קבע שהמצבר הישן בן 4 ולכן לא תקין)

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מכשיר ענק, לא בהחלט חזק,

מענין איזה חברה, ומה ההספק,

במוצרים כאלו הגודל הוא לא פקטור, לדוג' יש בוסטר עם קומפרסור, הוא נראה ענק, אבל ההספק שלו קטן.

בכל מקרה תדע לך שלפעמים המגעים לא יושבים מספיק נכון, ולכן זה לא נותן, תמיד (מתנדב בידידים אז יוצא לי הרבה) אני מקפיד לנסות שוב, היה לי פעם אחת שלא הצלחתי, 

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 9 שעות, save כתב:

אמרתי נתחכם : במקום להתחבר לקופסת פיוזים במנוע

מה פתאום להתחבר לתיבת פיוזים?

בוסטר מחברים רק ישירות להדקי המצבר. (בלי קשר אם הצליח להניע או לא הצליח להניע במקרה המסויים שלך).

המשחקים האלה עם התחברות לתיבת פיוזים, יכולים לגרום לך להצטער שניסית להניע בעצמך, קיים פוטנציאל גרימת נזק אגבי למערכת החשמל / מחשבי הרכב.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

@IsraCar

קרא את ספר הרכב של טיוטה היברידית. בתוך תיבת פיוזים קדמית קיים הדק יעודי למינוס. הוא מיועד להתנעה מכבלים. ההוראות בספר לחבר את הפלוס לשלדת הרכב.  הרי איך תפתח תא מטען בטיוטה כשהמצבר ריק ? הפתיחה חשמלית.

אני מקווה שעזרתי פה לבעלי טיוטה. 

https://youtu.be/yyKaZcE1oGM?si=QEGe_XysFew_v9rV

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 3 שעות, save כתב:

הדק יעודי למינוס. הוא מיועד להתנעה מכבלים. ההוראות בספר לחבר את הפלוס לשלדת הרכב

בדיוק הפוך.

לפי הסרטון:

ההדק המיוחד בתיבת הפיוזים לפלוס בוסטר.

המינוס בוסטר לשלדת הרכב.

תודה על ההסבר המעניין.

ואני בכל זאת הייתי פותח תא מטען, ומנסה ישירות למצבר בדיוק כמו שאתה עשית.

(*) לאחר חיבור הבוסטר לתיבת הפיוזים, ולפני ניסיון הנעה, כבר ניתן לפתוח את תא המטען (חשמלית).

אזהרה: אל תנסו את זה על האוטו שלכם. זה רק לטויוטה הברידית. רק חסר שמישהו ינסה את זה על האוטו הרגיל שלו. 

(**) עוד סיבה טובה לקרוא ספר רכב לפני שמבצעים פעולה פשוטה לכאורה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...