Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4 כריכים ו 4 שתייה ב 2800 שקל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה-

חוק שירותי תעופה (פיצוי וסיוע בשל ביטול טיסה או שינוי בתנאיה),
תשע"ב-2012

טיסה שהמריאה באיחור

7.       (א)  נוסע שהונפק לו כרטיס טיסה לטיסה שהמריאה באיחור של שעתיים לפחות מהמועד הנקוב בכרטיס הטיסה, זכאי לקבל ממפעיל הטיסה או מהמארגן מזון ומשקאות ושירותי תקשורת.

(ב)  בלי לגרוע מהוראות סעיף קטן (א), נוסע שהונפק לו כרטיס טיסה לטיסה שהמריאה באיחור של חמש שעות ופחות משמונה שעות מהמועד הנקוב בכרטיס הטיסה זכאי להשבת תמורה או לכרטיס טיסה חלופי, לפי בחירתו; נוסע שהוצע לו כרטיס טיסה חלופי לטיסה שאמורה להמריא ביום שלמחרת ובחר לקבלו, זכאי לקבל גם שירותי לינה ושירותי הסעה; ואולם המריאה הטיסה באיחור כאמור בשל שביתה או השבתה מוגנות, יהיה הנוסע זכאי להשבת תמורה וכן למזון ומשקאות ולשירותי תקשורת, בלבד.

• אהבתי 1

סלע

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוף, אם הייתי יודע את זה עם כל הטיסות של וויז שאיחרו... 4 שעות בוודאות היה מתישהו. 

פורסם

חוק טיבי

תקציר בויקיפדיה  ובאתר אלעל

EC261/04 ובלשון עממית באתר SWISS (קיים באתר של כל חברת תעו]ה אירופית).

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 27.1.2023 בשעה 14:28, falou כתב:

בסופו של דבר היה להם יותר זול לשלם מלהתדיין.

למיטב הבנתי, במשפט בתביעות קטנות שני הצדדים אינם יכולים להיות מיוצגים ע״י עו״ד (פרט למקרים מאד נדירים שבית המשפט נותן רשות לכך, בד״כ רק כשהנתבע בעצמו עו״ד, ואז ברור שצריך לתת לו לייצג את עצמו).
כלומר, בכלל לא ברור שיש לחברת תעופה את מי לשלוח במצב כזה שיהיה כדאי להם. הם לא יכולים לשלוח מישהו מהמחלקה המשפטית, ולשלוח בעל תפקיד בכיר כמו סמנכ״ל תיפעול (שרק לו מן הסתם יש בכלל סמכות להסכים או להציע פשרה) פשוט עולה יותר ממה שהזמן שלו שווה, כשזה סכום התביעה.
הם יודעים מראש מה הנזק המכסימלי שיהיה להם מהתביעה (2500 ש״ח + כמה מאות ש״ח הוצאות -- במשפט לתביעות קטנות לא אפשרי שהשופט יפסוק יותר ממה שהתובע מבקש), ושאין סיכוי שייצאו בלי נזק (כי הרי שהטיסות איחרו משמעותית, ושהם חייבים בפיצוי על מזון ו/וא דברים נוספים, אלה עובדות ללא עוררין). כלומר, לכל היותר שליחה של נציג לדיון היתה חוסכת להם 1000-1500 ש״ח.

פורסם

הם שולחים משפטנים, כלומר אנשים עם השכלה משפטית מאוד רחבה ועם נסיון בהופעה בבתי משפט
למרות שאין להם טיטל של "עו"ד".
נראה גם שלעיתים הם כבר מכירים את השופט ואת סגנונו, מה שמקל עליהם לכוון את ההגנה שלהם.
אז אל תשלו את עצמכם שמדובר במשחק הוגן, הוא לא!

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

יש חוק דומה לגבי רכבות?

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

יש חוק דומה לגבי רכבות?

רכבות בארץ או בחו"ל?

בארץ קיים חוק על איחור רכבת - https://www.kolzchut.org.il/he/פיצוי_בגין_איחור_או_ביטול_רכבת

לגבי חו"ל מדובר בעצם על שירותי תיירות במידה והחברה פועלת בארץ ואזי היא צריכה לתת לך פיצוי על כך לפי החוק 

לא הצלחתי למצוא את החוק המדובר

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יש פרויקט שנקרא DSLA Protocol (קריפטו) שבמידה והבנתי אותו נכון הוא אמור לסייע לכם לקבל פיצוי על שירות שלא הגיע במועד וכנדרש.

https://stacktical.com/

במידה והבנתי לא נכון אשמח שתתקנו אותי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
בתאריך 27.1.2023 בשעה 18:41, סולל הדרך כתב:

אני תבעתי על שרותי תיירות ולמען הדיוק על מלון חלופי שסופק שלא היה ברמה או במיקום כתוצאה מרישום יתר (למרות שהחבילה נרכשה 6 חודשים לפני)
שלחו איזה כריש שהוא אומנם לא עו"ד אבל ללא ספק מכיר טוב את המערכת, הגיע ישר עם הצעת פשרה והשופט שלא היה בכלל ב Zין שלו לשמוע אותי שידל אותי לזנות.

אחרי כמה חודשים אישתי נסעה לאילת ואמרתי... יאללה ננצל את ההנחה.
אמרו לי לא! ההנחה היא בארקיע אינטרנשיונל ולא בארקיע ישראל
שילך להם הכסף על תרופות ואני פשוט עם ארקיע לא טס גם אם ימות העולם.

זה בסדר עד היום אין סיבה טובה לטוס עם ארקיע, הם הכי גרועים מבין החברות הישראליות. כאילו הן מתחרות מי הכי פחות טובה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...