Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 AIRCORSS מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין לקחת רכב ליסינג לשנה בערך ואז לרכוש אותו. קצין רכב הציע לי C5 AIRCROSS דיזל עם יתרה של כשנה. התייעצות עם המוסכניק הקבוע אמר שי שהרבה בעיות חשמל אמינות וכו בדגם הזה והמליץ לי שלא לבנות עליו לרכב פרטי בהמש. אשמח לשמוע חוות דעתכם בעיקר לגבי אמינות הרכב ביקורים במוסך וכו

• משעמם 1
פורסם (נערך)

הבעיות שהוא התכוון הן במערכת טיהור פליטה.  בעייה ידועה. תחפש מידע על מיכל אוריאה. 

כל עוד הרכב באחריות היצרן יחליף מיכל אוריאה. אחר כך יש השתתפות חלקית או מלאה ,תלוי גיל היסטוריה וק"מ. 

המיכל שורד תקופה אקראית ואז מתקלקל שוב ולכן אין לדעת אם זה יפול במשמרת שלך. 

מעבר לזה : אין בעיות במנוע , גיר או מזגן. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

חבר מחזיק במודל 2020 עם 35 אלף, מאוד מרוצה לא היו בעיות אמינות, הרכב מאוד נח, סחיבה טובה מרווח, הוא כול כך היה מרוצה שחשב לשדרג למתיחת פנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהתאם למה שנכתב מעלה - תברר במוסך מורשה כמה יעלה להחליף יזום מיכל כזה - ככה תדע כמה להחזיק בצד בשביל להתמודד עם תקלה שהסבירות שלה גבוהה יחסית. 

כל השאר - לדעתי, רכבים אירופאיים או לפחות בתקנות של היום - תחזיק עשיריה בצד לכל מקרה. 

ותהנה מאחלה רכב! 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המוסכניק שלך מדבר שטויות. אין שום בעיות חשמל ואמינות מיוחדות ברכב.

כמו שאמרו למעלה כן יש בעיה עם מערכת האוריאה שיכולה להתקלקל, אבל אפשר לבטל אותה בעלות של 2000 ש"ח ולכוח מהבעיה הזאת.

ברוב הרכבים המודרניים יש רכיב רגיש כזה או אחר (גיר רובוטי/מנוע רגיש/גיר רציף/מערכות ניטרול זיהום וכו..) הבעיה של האוריאה בסיטרואן זה עוד בעיה יחסית קטנה ביחס לרכבים מודרניים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בעיות חשמל דוקא לא שמעתי מעולם בדגם.
נהגת מונית שאני מכיר על רכב זהה דיווחה שב 85 אלף נדרשה להחלפת טורבו, מצד שני - לא יודע אם הקפידה על טיפולים ושמן מתאים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

המוסכניק שלך מדבר שטויות. אין שום בעיות חשמל ואמינות מיוחדות ברכב.

כמו שאמרו למעלה כן יש בעיה עם מערכת האוריאה שיכולה להתקלקל, אבל אפשר לבטל אותה בעלות של 2000 ש"ח ולכוח מהבעיה הזאת.

ברוב הרכבים המודרניים יש רכיב רגיש כזה או אחר (גיר רובוטי/מנוע רגיש/גיר רציף/מערכות ניטרול זיהום וכו..) הבעיה של האוריאה בסיטרואן זה עוד בעיה יחסית קטנה ביחס לרכבים מודרניים.

ומה יהיה בטסט?
לדעתי לא מומלץ לבטל את האוראה.

פורסם (נערך)

בטסט לא בודקים את זה בכלל והרכב עובר טסט בדיוק כמו כל אלפי המכוניות האחרות ללא מערכת אוריאה.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

שאלה חשובה שצריכה להישאל - איפה הרכב טופל עד כה והאם טופל בשמן בתקן של היצרן?

במוסכים של הליסינג?

במורשה יבואן?

פורסם

"סיטרואן = בעיות חשמל" או "מכונית צרפתית = בעיות חשמל" זה אחת הדעות הקדומות שאני מכיר כבר למעלה מ-20 שנה. מדהים שמוסכניק ממשיך לומר את זה באופן אוטומטי.

• מצחיק 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...