Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכם,שאלה לבעלי רנו שיש להם את השלט החכם.

אני יודע שהוא לא רק ברכבי קליאו אלא בעוד דגמים אחרים.

שאלה מיוחסת לבעלי רנו אם השלט החכם,האם חובה להכניס אותו בכלל לחריץ ולהתחיל בנסיעה?אפשר לנסוע בלי להכניס אותו לתוך מערת המכפלה של קרסו.....?

מבחינת נוחות ועד כמה שזה יהיה נוח יותר פשוט לשים את השלט בצד ולנסוע,האם זה משהו שיכול לפגוע ברכב?

פורסם

חמותי, לדעתי, לא הוציאה את השלט מהתיק אפילו פעם אחת בקפצ'ור 2017: היתה מתקרבת לרכב - הוא היה נפתח אוטומטית, היתה מתרחקת - היה ננעל אוטומטית. 

כמובן, בזמן הנסיעה נשאר בתיק.

אני מקווה שעניתי על שאלתך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ככוננן של ידידים הגעתי פעם אחת לסיע בהנעה,

המצבר היה בסדר והאוטו לא הניע,

הכנסתי את המפתח לחריץ והואוטו הניע,

הבנאדם טען לי שמעולם הוא לא הכניס לחריץ,

אז אני לא יודע אם צריך או לא אבל באותו מקרה רק הכנסה לחריץ הניע.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

כי הסוללה בשלט נגמרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נסעתי על קליאו 2017 ליסינג לשעבר ולא היו צריכים להכניס את הפתח

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

אם יש פתח והוא מניע ללא הימצאות המפתח החכם בתוך הפתח, למה יש פתח?

ההשערה הכי הגיונית היא למקרה שהסוללה בשלט מתה. אבל בדרך כלל יצרנים שמים מקום ייעודי

שניתן להצמיד אליו את המפתח כדי להתניע, ראה תמונה.

skoda superb 2017 key battery replacement OFF 72% |

אולי רנו התקמצנו ועשו את הפתח, או לא יודע מה. הכי טוב לבדוק בספר הרכב. 

2016 BMW M235i.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי לפעמים לרמץ גימור נמוכה יותר זה לא קיילס ואס נדרש ה"פתח' ,  ואין טעם לייצר דשבורד עם ובלי.

שכרתי רכב בספרד וקיבלתי  c4 פיקאסו כמעט כמו שלי.  אפילו אותו מחסיק מפתחות.  כמובן שלהתניע הכנסתי את המחזיק לפתח.  וכמובן שבהמשך גיליתי שהרכב הזה הוא קיילס.  אבל אותו מחזיק ואותו פתח.

• תוכן חדש...