Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לבת הזוג יש יום הולדת בסוף יולי, אני רוצה להפתיע אותה עם טיסה לאיזשהו יעד נחמד ל-4-6 ימים ביום ההולדת שלה.

מחפש יעד מעניין, היא אוהבת בעיקר טבע ונופים, פחות בקטע של שופינג (אבל אין לה בעיה לשלב איזה חצי יום באאוטלט נחמד), אפשר לשלב ערים נחמדות גם.

חשבתי על רומניה, אבל 6 ימים לא מספיקים בעיניי כדי לראות אותה כמו שצריך.

אני יודע שיש יעדים באיזור סופיה שיכולים לבוא בחשבון, יש טיסות בשעות טובות והטיסה קצרה, השאלה איך הנהיגה שם? אני לא מצפה למשהו ברמה של גרמניה או הולנד.

חשבתי גם על צ'כיה, לשלב יומיים או שלושה בפראג (אני כבר הייתי פעמיים כך שאני כבר יודע מה יכול לעניין אותה ומה לא), יום אחד צ'סקי קרומלוב (מקווה שאני לא מעוות את השם) ועוד יום או יומיים בגן העדן הצ'כי (או איך שזה לא נקרא?).

עדיף יעד שיהיה נעים יחסית מבחינת מזג האוויר בתקופה הזו, השנה היינו ביוני בברצלונה והיה חם כמעט כמו בארץ. עדיף יעד עם מזג אוויר נעים יותר. גשם זה בונוס.

בהתחשב במגבלת הימים, רצוי גם טיסה לא ארוכה מדי אבל אין לנו בעיה באופן כללי עם טיסות ארוכות, אם זה שווה אז אולי אפשר לשקול יעד מסוים בצרפת או בהולנד?

תודה לעוזרים!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמעט כל עיר גדולה במזרח אירופה / בלקן תתאים : גדנסק (עם ורשה או בלי, זה פחות מ 3 שעות ברכבת מהירה), בודפשט, אוחריד במקדוניה, סלוניקי וצפון יוון, מונטנגרו

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בבודפשט היינו כבר לפני חודש. כבר ביקרתי בה 3 פעמים והדבר היחיד שלא הספקתי עדיין זה מוזיאון התעופה ליד השדה עם כל המטוסים הסובייטים של פעם.

ורשה פחות תדבר אליה. הכיוון הוא יותר נופים וטבע, ערים מיוחדות וכו'.

דרך אגב, על הונגריה חשבתי מכיוון אחר - אולי דברצן ומשם לטייל עם רכב כמה ימים באיזור. נראה שיש מה לעשות ל-3-4 ימים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...