Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טסתי עם אלעל בקיץ לאמריקה והשבוע למדריד.

כל הטיסות היו בסדר גמור והשירות היה טוב למדי.

לא חזרתי עם תלונות.

הבעיה היחידה הייתה נוסע חרדי בטיסה לניו יורק שביקש לא לשבת ליד אדם ממין נקבה, ויצר בלאגן של כמה דקות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בטיסה האחרונה שלי באל על (ויסה של 4.5 שעות שיצאה ב 10 בבוקר) לא הרשו לפתוח תריסים ולא הדליקו אור כדי שאנשים ישנו ולא יטרידו את הדיילות. היתה התעלמות מוחלטת גם מקריאות לדיילות וכשקמתי אליהן הן אמרו שבגלל שיש ילדים שסתם משחקים בפעמון הן לא מגיבות.

מאז משתדל להימנע מאל על ככל הניתן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כל עולם התעופה עבר טלטול בשנים האחרונות

המטוסים יותר צפופים, משלמים כל כל דבר, המגשים של האוכל הפכו לבדיחה... חזרתי לפני כמה שבועות מטיסה ארוכה של אמרייטס היה פח.

קח ישיר אם אפשר, גם אם השרות לא מדהים כי זה ככה אצל כולם היום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תמיד שילמת על כל דבר, אלא שבעבר קנית חבילה שלמה כיום אתה פורט את החבילה ומקסטם לפי צרכיך (או קונה חבילה סטנדרטית יותר יקרה). זה נכון גם בחברות המסורתיות וגם בלואו קוסט.

אישית למדתי שאני מחפש חבילה המתאימה לי מבחינת יעד, תאריכים ושעות. צבע הזנב והדגל מעל הדלת הם שיקול משני לגמרי. ממילא העלויות מתקזזות (טיסת ערב זולה תעלה עוד לילה במלון). אני בודק היטב את תנאי הכרטיס, ומודע לכך שיהיו עלויות לא צפויות, מתקצב רזרבה בהתאם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מסכים לחלוטין עם מה שכתבת ועדיין יש קמצנות בהכל.

טס בלופטהנזה באקונומי פרימיום ומחייבים אותי על בחירת מושב... זה לא הגיוני.

הכיסאות לא רק צפופים הם גם צרים מאוד

טיסות ארוכות באקונומי הפכו לסיוט 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כבר הזכרתי בתחילת השרשור - עניין גודל המושבים כבר עלה לחקירת ה-FAA.

במפתיע זו בעייה דווקא במטוסים רחבי גוף. בצרי הגוף אין מקום לתוספת מושבים לרוחב אז אם רוצים להוסיף מושבים זה בעיקר על ידי הצרת המשענות וביטול ההטיה לאחור. בטיסות האחרונות שלי, דווקא בחברות לואו קוסט (נורווגיאן וריאן) הופתעתי לטובה מהמרווח. לעומת זאת, ברחבי הגוף המשענות נותרות עבות בגלל מערכת הבידור, אבל מוסיפים מושבים לרוחב (9 במקום 8 ב-A330 ו-787, ו-10 במקום 9 ב-777), זה על חשבון רוחב המושב וגם המעבר, מה שהופך את החווייה להרבה פחות נוחה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הניאו החדשים של אמריקן ודלתא מרווחים ונוחים. 

מעבר לזה אכן השוק הפך להרבה יותר כלכלי. 

למעט מקרי קצה של מחלקה ראשונה וכו. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 14 שעות, פינדר כתב:

טסתי עם אלעל בקיץ לאמריקה והשבוע למדריד.

כל הטיסות היו בסדר גמור והשירות היה טוב למדי.

לא חזרתי עם תלונות.

הבעיה היחידה הייתה נוסע חרדי בטיסה לניו יורק שביקש לא לשבת ליד אדם ממין נקבה, ויצר בלאגן של כמה דקות.

אני לא מבין למה אתם יוצרים שיח אחר שלא קשור לשאלה הספציפית שפתחתי. 

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, thebaron כתב:

אני לא מבין למה אתם יוצרים שיח אחר שלא קשור לשאלה הספציפית שפתחתי. 

אתה חדש פה?

פורסם (נערך)
בתאריך 23.12.2022 בשעה 00:03, קורן בן אשר כתב:

לכאורה היה אפשר לטוס בנתיב "דוך" לאמירויות, כמו שאלעל טסה כבר עכשיו, משם בדיוק באמצע מעל מפרץ עומאן (בלי לגעת בשטח האוירי של עומאן או אירן)  ומשם הלאה להודו. מעניין למה לא טסים בנתיב הזה, אולי שיקולים בטחוניים.

אולי ידידנו @shais01ידע משהו בנושא?

בתאריך 23.12.2022 בשעה 00:26, סולל הדרך כתב:

אין אישור לטוס מעל עומן אז הטיסה מעל סעודיה לא משמעותית 

Say no more…

הבעיה שחברות זרות כן טסות כך וזה מחזיר אותנו לסוגיית התחרות הלא הוגנת.

מקווה שהמעבר דרך עומאן יאושר בקרוב.

עריכה אחרונה על ידי shais01

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...